PDA

Tüm Versiyonu Göster : ALANYADA Balık Günleri 2007-8

Rauf
01-07-2007, 23:02
Bu seferki vidio deneme amaclı bir cekim diğerlerinde aksiyonda balıklar ve.deniz ve manzaralar vardı bu sefer başrollerde bendeniz deniz kuşu var (göbekli tarafından) dediğim gibi amac kameranın bağımsız cekimi amaclanmıştır zira bu sitem ilerde derin su avcılığı ve capari avcılığı gibi avlarda daha anlaşılır görüntüler elde edebileceğim.tutulan balıklara gelirsek.mercan ve ızmarit ağırlıklı iki bucuk kilo kadar ama resimlerini cekemedim zira makinenin hafızasını doldurmusus:D ama örneklerinden ekledim.herkeze cok selam rastgelsin.
v0xwM8kfYcY

freediver
02-07-2007, 00:00
Abi eywallah güzel bir cekim olmusda..Bu sicaklarda baliga gitmek tehlikeli abi...
Allah korusun bisey neyim olur....
Sana tavsiyem aksam suyuna git abi aksamda kalenin tam altindaki falezlerin önünde melanura takil...Serin serin ve zevkli olur oralarda kiloluk melanurlar var,guppez ve turnada tabi!

Saglicakla Kal

discus
02-07-2007, 09:26
abi sen çok yakında zaten uzaktan kumanda sistemi falanda takar sın kameraya...tago senin kameranlık hayellerin suya düştü olum..

Taygun KOCABIYIK
02-07-2007, 18:44
Rauf kaptanım ne yaptın sen yaa :( benim tayfalık görevi gitti :(
Balıklarıda maşallah hiç yokmuş gibi çekiyorsun tebrikler tavalık çıkmış inşallah iri iri takoz mercanlar tutarsın kaptanım

Onur GÜNER
02-07-2007, 20:27
Balonlara devam abi :D
Bu arada yazlık tavan güzel olmuş. Bu ara müsait olursan arıcam abi. Kurtlandım yine :D

isk_ender
03-07-2007, 09:22
eline sağlık rauf abi,devamını sabırsızlıkla bekliyoruz....

Rauf
03-07-2007, 10:49
Abi eywallah güzel bir cekim olmusda..Bu sicaklarda baliga gitmek tehlikeli abi...
Allah korusun bisey neyim olur....
Sana tavsiyem aksam suyuna git abi aksamda kalenin tam altindaki falezlerin önünde melanura takil...Serin serin ve zevkli olur oralarda kiloluk melanurlar var,guppez ve turnada tabi!

Saglicakla Kal

Cumhur tavsiyelerin icin teşekkürler o dediğin yerler şu sıralar turistleri gezdiren gemi trafiği yoğun akşamları bile ama başka taraflarda olabilir selamlar.

Rauf
03-07-2007, 10:52
Rauf kaptanım ne yaptın sen yaa :( benim tayfalık görevi gitti :(
Balıklarıda maşallah hiç yokmuş gibi çekiyorsun tebrikler tavalık çıkmış inşallah iri iri takoz mercanlar tutarsın kaptanım

iyi temennilerin icin teşekkürler gece avına gitmek lazım yada derin suya bak ayın kacı ve hangi aydayız büyüklerin geleceği yok biz gideceğiz demekki. senin yanımda her zaman yerin sabit bu yedek durumları.selamlar.

ykmk
03-07-2007, 12:15
Ellerine sağlık Rauf abi.Çok güzel bir video olmuş vallahi.İnşallah ilerde ben de bir tekne alıcam.Bir de radyosu olacak Türk sanat müziği çalan,elimde de oltam oooohh.Varmı benden kralı?
Tebrikler abi.
Nice avlara...

Rauf
03-07-2007, 12:21
Ellerine sağlık Rauf abi.Çok güzel bir video olmuş vallahi.İnşallah ilerde ben de bir tekne alıcam.Bir de radyosu olacak Türk sanat müziği çalan,elimde de oltam oooohh.Varmı benden kralı?
Tebrikler abi.
Nice avlara...
yunuscan inşallah dileklerin bir gün gercekleşir cok keyifli bir durum bu hele emekli zamanı selamlar.

Wetblue
03-07-2007, 18:13
Dost çekimlerinde Daha çok Sandal Dan Oltaciliğin Adabini Izlemek Bana Daha Keyif Verdi. Balonlar Harika Aman Aşaği Kovalama :)

Hasan BALIKÇI
03-07-2007, 19:21
bencede rauf abııııııı:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :D

Rauf
03-07-2007, 19:23
Dost çekimlerinde Daha çok Sandal Dan Oltaciliğin Adabini Izlemek Bana Daha Keyif Verdi. Balonlar Harika Aman Aşaği Kovalama :)

haklısınız cumhur ve hasan arkadaşlarım ara sıra kontrol gerekli. Ettik ve cevabımızı aldık yarın sabah sırtısı yapalım bakalım kısmetimize ne düşecek.

ADNAN
03-07-2007, 21:02
Rauf abi hayranlıkla izledim senin kadar olmasada izlemekten keyif aldım, ellerine sağlık elin boş dönmektense izmaritlerle işi götürmüşsünen çok dikkatimi çeken oltayı denizden aldıkdan sonra kurşunu koyacak yer yapmışsın çok hoşuma gitti harikasın ellerine sağlık saygı ve sevgilerimle

Rauf
03-07-2007, 21:53
Rauf abi hayranlıkla izledim senin kadar olmasada izlemekten keyif aldım, ellerine sağlık elin boş dönmektense izmaritlerle işi götürmüşsünen çok dikkatimi çeken oltayı denizden aldıkdan sonra kurşunu koyacak yer yapmışsın çok hoşuma gitti harikasın ellerine sağlık saygı ve sevgilerimle

Adnan esasında o kutuyu yem koymak icin yapmıştım cengelli oraya asıyordum ama bir kac defa elim ona carpıp yemleri denize sacınca :( vaz gectim şimdi onu kuşun koymak icin kullanıyorum:) yani biraz tesadüf oldu iyide oldu zira şimdi iğneleri oramıza buramıza takmıyoz;)
selamlaar.

Rauf
03-07-2007, 21:54
Ah be ahhhhhhhhhhh...Emekli olmak varmış bu dünyada...Hemde sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde...Rauf hocam,uzman balıkçım;kameraman ve film yönetmeni hocam benim...Paylaşımın için sağol varol...Vakit ayırıp da bizler ile paylaştığın için tekrar sağol....

insan meslektaşından böyle şeyleri duyunca iyi oluyo beee.sağ ol.