Tüm Versiyonu Göster : 02.07.2007 Günkü Sazan Avlarım
iesencan
02-07-2007, 18:39
02.07.2007 günü Mardin ilinde resimde görmüş olduğunuz Aynalı Sazanları Yakaladım.Herbiri Standart boy, 1.30 kilo.Bu sefer Trofelerle karşınıza çıkamadım ama inşallah yakında Trofelerle karşınızda olacağım.Hepinize Saygılar...[Only Registered Users Can See Links]
Taygun KOCABIYIK
02-07-2007, 18:43
İsmail abi tebrikler balıklar torna tezgahından çıkmış gibi tek boy :D daha irilerine inşallah Mardin 'e selamlar
iesencan
02-07-2007, 18:45
Sağol Taygun Kardeş.Bunlar fazla idi ama arkadaşlara da dağıttım elimde kalanları resimledim.Bu gün bunlardan geldi.İyi yemlemenin faydaları.
iesencan
02-07-2007, 19:13
Sağol İshak Abi Darısı Sizin Başınıza.İnşallah Sizler Daha iyilerini Tutarsınız.İğneniz Keskin Şansınız Bol Olsun
İsmail cim oranın sazanları genelde hangi yemleri tercih ediyor??
iesencan
02-07-2007, 19:22
Muvaffak Abi Buranın Sazanlarını Buranın Halkı Hamura Alıştırmış ama ben Batı Usulü Mısır ve Solucan Kullanıyorum.Buğday ile suyu yemleyip Mısır ve Solucan Takıyorum ama çoğunluk Solucana geliyor.Ancak 5 kilonun üzerindeki Aynalılar Mısıra geliyor.Ayrıca Köylü Tırıvırı belasına alışmış, bende kendi imkanlarım ölçüsünde onlara olta yapıp, olta ile avlanmalarını öğretmeye çalışıyorum.İnşallah tayinim buradan çıkana kadar bayağı bir mesafe kaydederim diye ümit ediyorum.
balıkcı67
02-07-2007, 19:42
[Only Registered Users Can See Links]
Balıklar harika tebrik ederim. İnşallah birgün bizede sazan yakalamak nasip olur.:helal:
[QUOTE=balıkcı67Balıklar harika tebrik ederim. İnşallah birgün bizede sazan yakalamak nasip olur.:helal:[/QUOTE]
gelirsin bu taraflara sanada nasip olur:D
freediver
02-07-2007, 20:36
Ismail Abi gene döktürmüssün masallah :)
ABi birak trofeyi sazanin en lezzetli büyüklügü bence 3 kg. ye kadar olan boyu gerisi sasi oluyor.Ama baligin yetistigi yerde önemli yoksa büyükleri löp et :)
neyse afiyet olsun Trofeleri bekliyoruz
Elinize sağlık, afiyet olsun.. Sazan tutması heralde en zevkli balıktır.. bu zevki yaşamanız bile yeter.. buradaki sazanlar daha bi koyu ordakiler neden bu kadar açık renk anlayamadım..
isk_ender
03-07-2007, 08:56
ismail abi ellerine sağlık güzel av olmuş...oltayı senin elinden çok zor alıcaz anlaşılan....
Anıl ÜNALAN
03-07-2007, 09:52
İsmail abi tebrik ederim böle güzel avların devamını dilerim.Umarım afiyet olmuştur.
Saygılarımla..
Çok güzel aynalılar İsmail abi.Ben heryerde göl,baraj olan bir yerde yaşıyorum ama daha aynalıların çıktığı göle,baraja gidemedim.Kısmet değilmiş aynalı tutmak bana.Çok zevkli avı olduğunu söylüyor herkes.
Tebrik ederim...
BLACK SHARK
03-07-2007, 12:09
Ismailcigim eline saglik güzel sazanlar tutmusun ...
Aynali sazanlar cumhurun dedigi gibi 2-4 kiloya kadar güzel oluyor ... belki buranin suyundanmi desek ..dip mirik oldugu icin balik kokuyor , güzelim barajlarimizin suyu mavi ve temiz oradakiler kokmaz sanirim ... birde nasil yapiyorsun sen bunlari ??
burada biz Boilis diye top yuvarlak sert yemler var kokulu onlari ve misir kullaniyoruz ... Türkiye de mesela Ankarada gölbasinda hep Küspe ile tutduk .
tekrar rastgelsin .. selamlar .
iesencan
03-07-2007, 17:10
Cumhur Kardeşim Sağolasın.Trofe için çok uğraştım fakat bu sefer olmadı.İnşallah yakın zamanda tekrar gidebilirsem tutarım diye düşünüyorum.Malum Önümüz seçim ve Polis olduğumuzdan izin falan yok, ilk fırsatta Trofelerle görüşmek dileğiyle.
iesencan
03-07-2007, 17:11
İsmail abi tebrik ederim böle güzel avların devamını dilerim.Umarım afiyet olmuştur.
Saygılarımla..
Anıl Sağol abim inşallah darısı sizlerin başına.
iesencan
03-07-2007, 17:15
Ismailcigim eline saglik güzel sazanlar tutmusun ...
Aynali sazanlar cumhurun dedigi gibi 2-4 kiloya kadar güzel oluyor ... belki buranin suyundanmi desek ..dip mirik oldugu icin balik kokuyor , güzelim barajlarimizin suyu mavi ve temiz oradakiler kokmaz sanirim ... birde nasil yapiyorsun sen bunlari ??
burada biz Boilis diye top yuvarlak sert yemler var kokulu onlari ve misir kullaniyoruz ... Türkiye de mesela Ankarada gölbasinda hep Küspe ile tutduk .
tekrar rastgelsin .. selamlar .
Yasin Sağolasın.Biz burada Boli yem kullanmıyoruz.Ben Mardinde birtek kanca dahi bulamıyorum, boli yem nereden bulacağım, Ayrıca bu balıkları Mısır ve Solucan veya Hamur ile yakalıyoruz.Ayrıca dediğin gibi bu balık bu kiloda daha lezzetli oluyor.Nisan ayında 10 kiloluk bir sazan tutmuştum, bunlardaki lezzet onda yoktu.Şansın bol iğnen keskin olsun.
iesencan
03-07-2007, 17:17
Çok güzel aynalılar İsmail abi.Ben heryerde göl,baraj olan bir yerde yaşıyorum ama daha aynalıların çıktığı göle,baraja gidemedim.Kısmet değilmiş aynalı tutmak bana.Çok zevkli avı olduğunu söylüyor herkes.
Tebrik ederim...
Yunuscan Sağolasın, inşallah sende bir gün Aynalı yakalama şansını yakalarsın.Şansın bol iğnen keskin olsun kardeşim.
iesencan
03-07-2007, 17:21
Elinize sağlık, afiyet olsun.. Sazan tutması heralde en zevkli balıktır.. bu zevki yaşamanız bile yeter.. buradaki sazanlar daha bi koyu ordakiler neden bu kadar açık renk anlayamadım..
Savaş ilk önce sağolasın.Dediğin gibi Aynalı yakalamak ayrı bir zevk veriyor insana.Dediğin gibi buradaki balıklar daha Sarımsı bir renkte ama bunun sebebi Balığı yakaladığım göletin oksijen oranının düşük olmasına bağlıyorum ben.Ayrca gölü besleyen herhangi bir dere falanda yok herhalde ondandır diye düşünüyorum.Saygılar...
iesencan
03-07-2007, 17:24
[Only Registered Users Can See Links]
Balıklar harika tebrik ederim. İnşallah birgün bizede sazan yakalamak nasip olur.:helal:
İnşallah sanada nasip olur.Sazan avı kadar güzel bir av olduğunu kendimce düşünmüyorum.Saygılar Şansın bol iğnen keskin olsun.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.