Tüm Versiyonu Göster : Balik Avlarimdan Görüntüler 1
BLACK SHARK
04-07-2007, 15:19
Selam Arkadaslar ---
Sizlere Almanya ve Türkiyeden Balik Avlarimin görüntülerini sunmak istiyorum , Alabalik -Turna - Kocaagiz - Sudak ( Levrek ).
Degisik sistem kullanarak yakaladim bunlari , insallah yakinda sizlere sistemlerimin resimlerini cekip sunacagim...
rastgelsin - selamlar
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
BLACK SHARK
04-07-2007, 19:02
muvaffak abi duydugum kadariyla sende kefal uzmanisin... senden de kol gibi kefaller bekliyorum
freediver
04-07-2007, 19:55
Bu resimler ANtalya ve Berlin den...Yasin Abimle gittigimiz avlardan sadece bir kaci... Ama devami gelecek insallah
Hasan BALIKÇI
04-07-2007, 19:56
yasın kardeşım mükkemel harıka :helal: :helal: :helal: :helal: resımlerıne hayran kaldım tebrıkler afıyet olsun
saygılar sevgıler rastgelsın:helal: :helal:
BLACK SHARK
04-07-2007, 20:31
yasın kardeşım mükkemel harıka :helal: :helal: :helal: :helal: resımlerıne hayran kaldım tebrıkler afıyet olsun
saygılar sevgıler rastgelsın:helal: :helal:
Hasan Abi cok tesekkürler ...
Orada inan insan kendinden geciyor ... doga ile bas basasin ve mükemmel baliklar var , bakalim insallah temmuz sonu ordayim .... bu sefer video cekmek istiyorum insallah sansim bol olurda sizlere güzel seyler sunarim ..
selamlar ...
yasin tebrikler valla harika balıklar...cumhurla beraber siz gelin izmire biz hasan abile sizi doyana kadar balığa götürürüz söz...:helal: :helal:
BLACK SHARK
04-07-2007, 21:18
yasin tebrikler valla harika balıklar...cumhurla beraber siz gelin izmire biz hasan abile sizi doyana kadar balığa götürürüz söz...:helal: :helal:
insallah serkan insallah ...;)
ismail çakır
05-07-2007, 14:02
güzel bir paylaşım.. tebrik ve teşekkürler...
muvaffak abi duydugum kadariyla sende kefal uzmanisin... senden de kol gibi kefaller bekliyorum
Yasin cim ayrıca. dere ve göl de şamandralı sistemde ki buralarda sadece sazan ve tatlısu kefali var birde ıvır zıvır ufaklıklar......affetmem ...tutarım.. iriy se alırım.. ufaksa salarım..şamandranın titreşimin den anlarım sazanmı/kefalmi yoksa başka balıkmı.üzerime iyilik sağlık.:D :D
Yasin tebrikler güzel avlar yapmışsın,deniz avına merakın nasıl varsa deniz maceralarını da bekliyoruz.Rastgele kardeşim.
BLACK SHARK
05-07-2007, 17:13
Yasin tebrikler güzel avlar yapmışsın,deniz avına merakın nasıl varsa deniz maceralarını da bekliyoruz.Rastgele kardeşim.
Selam Nevzat kardesim ..
evet deniz avi merakim da var , olmazmi :) ... suan ariyorum resimleri hep birer birer hazirliyor ve sizlere sunmaya calisiyorum. denizde babam ile beraber cok tutardik... insallah temmuz sonu Türkiyedeyim ve sabirsizlikla bekliyorum...
selamlar - rastgelsin
yasin kardeşimizin elindeki balıklar muhteşem tebrikler yasin ama benim daha çok dikkatimi avcı yeleği çekti bence yelek isteyen arkadaşlara bu renk ve model çok hoş gibi geldi ne dersiniz ? ayrıca yasin sizin oralarda kaç euro ?
BLACK SHARK
06-07-2007, 06:48
yasin kardeşimizin elindeki balıklar muhteşem tebrikler yasin ama benim daha çok dikkatimi avcı yeleği çekti bence yelek isteyen arkadaşlara bu renk ve model çok hoş gibi geldi ne dersiniz ? ayrıca yasin sizin oralarda kaç euro ?
Selam Adnan abi ..
tesekkür ederim ..... abi bu yelekler marka marka degisiyor , ortalama 10 € dan 45 € ya kadar fiatlari cikabiliyor - burada tam orginal balik yelegi olmayanlarda var ama avda nerede olursa olsun giyinebilir bunlarda 5-10 € arasi degisiyor ... yani farketmez ha balikda giymissin ha aksam üstü gezmeye .
selamlar - rastgelsin
Yasin teşekkür ederim, kısmet se burda sitemize yakışan bu tarzda bişeler yapacağız... sevgi ve saydılarımla...
iesencan
18-07-2007, 18:05
Yasin Harika Balıklar, Ya bir de Sazan avına gitsende diyorum, trofelerin resimlerini görsek.Hep elin Adamlarında görüyoruz Devasa Sazanları.Ben sendende bekliyorum arkadaşım.Göğsümü gere, gere bu sazanı benim arkadaşım tutmuş diye Millete hava atayım.Rastgele, iğnen keskin şansın bol olur inşallah.
BLACK SHARK
18-07-2007, 18:20
Yasin Harika Balıklar, Ya bir de Sazan avına gitsende diyorum, trofelerin resimlerini görsek.Hep elin Adamlarında görüyoruz Devasa Sazanları.Ben sendende bekliyorum arkadaşım.Göğsümü gere, gere bu sazanı benim arkadaşım tutmuş diye Millete hava atayım.Rastgele, iğnen keskin şansın bol olur inşallah.
Ismailcigim cok haklisin ... ama inan sazan baligini sevmedigim icin hic düsünmedim yogun bir sekilde sazan avlamayi , cok tuttum 2 kg 3kg 5 kg felan ... haymana gölünde ankarada küsbe ile tutardi babam , dib oltasi ile ..bende cok yakaladim ogün , ama ismail bilmiyorum ya biz yapmasini bilemedik yada sudanmi desem balik cok mirik kokuyordu ve lezzetli gelmedi bana , birde burada yilbasinda meshurdur kaynamis suda mavi sazan derler , sirkeli suyunda kaynatiyorlar balik mavi rengini aliyor .... yumurta haslar gibi . ama ben begenmedim , o yüzden hic tutmaya da gitmedim.belki birde senin tutmus oldugun sazanlari kendi tarifenle yesem belki fikrim degisir kardes , herkesin bir uzmanlik alani var , senin tutmus oldugun sazanlarda cok harika , mutlaka sevkli tutmak.sana söz , yakinda burada sazanlari sergileyecem , insallah arkadaslara gsterirsin :D :D :D
selamlar - rastgelsin
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.