Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Bu makine nasıl susar?

ykmk
04-07-2007, 15:35
3 ay önce banax BN250X model makine almıştım.Yavaş yavaş makinelerden anlamaya başladıkça yanlış bir seçim yapmış gibi hissettim kendimi.Makine sararken cır cır ses çıkartıyor.bir tek ileri sarma modundayken çıkartıyor sesi.İki yönlü olarak ayarladığımda ses yok ama o da bana yaramaz.Bu makine acaba nasıl susturulur?Yoksa geri verip albastar delta 60 mı alayım.TAbi balıkçı geri alırsa.Çok acil yardımınıza ihtiyacım var.Makinenin linki bu.
[Only Registered Users Can See Links]
Şimdiden çok teşekkürler...

mufi
04-07-2007, 15:47
Yunuscan ım sıfır makine ise hemen geri ver zaten sana bir garanti sini oldugunu söylemiştir. ama kullandıysan bilemem ne der satıcı ama sesin geldiği yer kapak açılınca anlaşılır ..bence geri ver.
zaten o makina ile uzak atış yapamazsın bence long cast(uzun kafa) makina al
gibi..50/ numara yeterlidri daha fazla para verebiliyorsan daiwa / mitchel var onlardan al.
ama arkadan kalomalı ve uzun kafalı makina al.

ykmk
04-07-2007, 15:49
Yunuscan ım sıfır makine ise hemen geri ver zaten sana bir garanti sini oldugunu söylemiştir. ama kullandıysan bilemem ne der satıcı ama sesin geldiği yer kapak açılınca anlaşılır ..bence geri ver.
Bende geri vereceğim.Daha hiç kullanmadım.Bir balık kullanmışlığım yok.İnşallah değiştirir.Şimdi sormaya gidiyorum.Sonucu paylaşacağım.
Saygılar.

ykmk
04-07-2007, 15:50
Bir de Muvaffak abi ne kadara değiştireyim.Para verirse en az kaça vereyim?

mufi
04-07-2007, 16:02
general var bu da güzel görünüyor uzak atışlar için

kamış ise
tavsiye ederim .. para durumum kesat
olmasa ben bunları alacagım
yada..[Only Registered Users Can See Links]
makinayı
ozaman koyver gitsin 150 metre

ykmk
04-07-2007, 17:05
general var bu da güzel görünüyor uzak atışlar için

kamış ise
tavsiye ederim .. para durumum kesat
olmasa ben bunları alacagım
yada..[Only Registered Users Can See Links]
makinayı
ozaman koyver gitsin 150 metre
Muvaffak abi makineyi geri verdim hem de 45 ytl den.Bu makineler çok iyi ama Hasan abi bana(hasan64) delta 60 ı tavsiye etti.O yüzden delta 60 ı alacağım.Hem fiyatı da uygun.
Saygılar...

Anıl ÜNALAN
04-07-2007, 20:31
Yunuscan Bu ara bu makinaya aşığım gerçekten çok kullanışlı bir makina atış rahatlığından tut gerçekten çok güzel fiyatıda gayet cazip tavsiyemdir ;) ..

freediver
04-07-2007, 20:35
Yunuscan Bu ara bu makinaya aşığım gerçekten çok kullanışlı bir makina atış rahatlığından tut gerçekten çok güzel fiyatıda gayet cazip tavsiyemdir ;) ..

Anil bende sana katiliyorm.Babam o modelden 95 almisti ve bayaga cok para vermisti o zaman icin(15 milyon) .Ilk gördügümde babama kizmistim o makinya o kadar para verilirmi diye ama ancak gercekten cok güzel makina ve hala canavar gibi calisiyor.AlbaStar kedi olali bir fare tuttu desek yeridir.

ykmk
04-07-2007, 20:58

Anıl DELTA 60 ı ismarladım.Birdaha makine alacak olursam alacağım makine bu olacak.
Teşekkürler...

ADNAN
05-07-2007, 22:12
Yunuscan, makine ve kamışlardan anlamam bende sitede sorup tavsiye ile makine ve kamış aldım ama alışmadık ...... don durmazmış misali bir türlü alişamadım :D ama hasan ın abisinde bir kamış ve makine vardı denemiştim en son avımızda o makine ve kamış harikaydı hasan64 ten onun adını ve atarını falan öğrenebilirsin en yakın fırsatta aaynısından bende alacağım acemiler için bile bire bir tavsiye ederim, ayrıca çok çok hafif geldi bana hayırlısı olsun şimdiden.

ykmk
05-07-2007, 22:31
Yunuscan, makine ve kamışlardan anlamam bende sitede sorup tavsiye ile makine ve kamış aldım ama alışmadık ...... don durmazmış misali bir türlü alişamadım :D ama hasan ın abisinde bir kamış ve makine vardı denemiştim en son avımızda o makine ve kamış harikaydı hasan64 ten onun adını ve atarını falan öğrenebilirsin en yakın fırsatta aaynısından bende alacağım acemiler için bile bire bir tavsiye ederim, ayrıca çok çok hafif geldi bana hayırlısı olsun şimdiden.
Adnan abi Hasan abinin önerdiği oltadan ismarladım.Makine Albastar Delta 60,kamış ise albastar leader 3m.(Aslında hasan abi silstarın(yanlış yazdım ise affola silverstar da olabilir.)%100 karbon 3 m kamışını önermişti.Ama o kamışa param yetmedi.İdare edeceğiz şimdilik.
Saygılarla...