Tüm Versiyonu Göster : karagöz...
ismail çakır
05-07-2007, 13:59
bu sabah yine balıkta idim..midye ile bu balıkları yakaladım..
rastgelsin...
[Only Registered Users Can See Links]
bu sabah yine balıkta idim..midye ile bu balıkları yakaladım..
rastgelsin...
İsmail abicim iyice kuduruyorum bu balıkları gördükçe.Zaten denize gidemedim.Kafayı yiyecem vallahi.Bu kadar da acımasız olmayın lütfen..:deli:
Çok güzel balıklar.
Saygılarla...,
Afiyet,bal,şeker olsun...
Hasan BALIKÇI
05-07-2007, 15:18
ısmaıl abı yakala yakala bıtınce ne yapçaz bakalım :D :D helal olsun abı sana tebrıkler kragözler tamam hacıvatlar ne zaman abıııı:deli: neyse abı gerçekten çok güzel av olmuş tebrık edıyorum afıyet bal şeker olsun abı:helal: :helal: :helal: :helal:
saygılar sevgıler rastgelsın
İsmail abi maşallahın var, levrek ,çupra başlayana kadar antremanlara devam ediyon ,tebrikler.
Taygun KOCABIYIK
07-07-2007, 20:44
İsmail abim benim alıştırdın bizi karagözlere tebrikler :)
valla bu karagözler çupralardan daha inatçı çıktı...inatla ismail abimi bırakmıyolar levrekler çupralar avlasın..:D
BLACK SHARK
08-07-2007, 07:15
Ismail abi ... ya bak Kiskaniyorum ya . ( saka :D )
biz burada malesef tatli su avi haricinde deniz baliklarindan cok uzagiz , ancak babam Türkiyeden gönderirse taze balik oluyor :D satin almak sorun degil ama Olta baligi daha tatli oluyor.Abi cok güzel av yapmissin Allah nazardan korusun , tebrikler :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
afiyet olsun ..
rastgele - selamlar
genc balıkcı tunahan
08-07-2007, 11:36
bravo mükemmel balıklar
afiyet olsun
abicim süper av yapmışsın allah daha güzellerinide nasib etsin....
makalele
10-07-2007, 21:15
abi güzel balıklar eline koluna sağlık. rastgele.
kartallı
12-07-2007, 01:21
tebrikler ismail abi...her zaman derim hiçbişeyden çekmedi bu karagözler midyeden çektikleri kadar:) bide senden tabi...saygılar
iesencan
12-07-2007, 21:53
İsmail Abi sana adaşım diyebilirmiyim.Harika balıklar, Ustama rastgelsin inşallah.Bir dahaki sefere daha fazlasını bekliyoruz..
ismail çakır
13-07-2007, 07:20
İsmail Abi sana adaşım diyebilirmiyim.Harika balıklar, Ustama rastgelsin inşallah.Bir dahaki sefere daha fazlasını bekliyoruz..
sevgili adaşım..ben hep balığa takılıyorum.. emeklilik işte yapılacacak fazla bir işimiz olmadığından balıkçılığa devam ediyorum.aradabir resim ekliyorum.karagöz herzaman oluyor.dünsabah yina balıkta idim bu karagözler geldi..selamlar..
rastgelsin..
İsmail ustam sen şu adını değiştirsene ya.. Karagüz ismail yada levrek ismail.
afiyer olsun kardeş..
Muvaffak abime katılıyorum.Abi bitirdin karagözleri vallahi.Bize kalmadı:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.