Tüm Versiyonu Göster : herkese merhaba
herkese merhaba ben izmirden vahap aranıza katılmaktan
mutluluk duydum.
rast gelsın.
sevgiler ve saygılar
vahap hoşgeldin iyiki geldin... güzel bir ortamda güzel zamanlar geçireceksin
senden ricam imza ayarlarını da yaparsan seni daha iyi tanırız.
(ad/soyad/dogum tar./yaşadıgın yer/)
kolay gelsin
hoşgeldin vahap abi saygılar sevgiler rastgelsin:D :D :helal: :helal: :helal:
Taygun KOCABIYIK
09-07-2007, 19:28
Vahap abi aramıza hoşgeldin yazdığın bilgileri imza kısmına eklersen her defasında yazmak zorunda kalmazsın ;)
Rastgelsin
makalele
09-07-2007, 19:49
hoşgeldin. sevgiler saygılar.
iesencan
09-07-2007, 19:52
herkese merhaba ben izmirden vahap aranıza katılmaktan
mutluluk duydum.
rast gelsın.
sevgiler ve saygılar
Vahap Aramıza hoşgeldin.İmza Ayarlarından sonra Yaşınıda öğrenirsek daha rahat birbirimize hitapta bulunuruz.Avlarında başarılar, şansın bol iğnen keskin olsun.:D
vahap arkadaş hoş geldin.
lambukas
09-07-2007, 21:04
Vahap bey burası güzel insanların bi arada bulunduğu bir yer...aramıza hoş geldiniz...sizin gibi yeniyim...:)
genc balıkcı tunahan
10-07-2007, 08:35
vahap abi hoşgeldin keyifli paylaşımlar
rastgele!!!
Aramıza hoşgeldin Vahap abi...
karaosman75
10-07-2007, 10:38
herkeze merhaba
Ben izmirden mustafa sitenize yeni katıldım
Rastgele ağalar....
Hoşgeldin Mustafa abi.Aramıza hoşgeldin.Eminim aradığın dostluğu,samimiyeti,ve bilgiyi burada bulacaksın.
Hoşgeldin...
Nice dostluklara...
BLACK SHARK
10-07-2007, 10:40
Hosgeldin Mustafa --
rastgelsin , Avlarinla - resimlerinle - yorumlarinla bulusmak üzere ..
selamlar
karaosman75
10-07-2007, 12:06
siteyi yeni çözmeye çalışıyorum
inşallah acemiliğimi çok belli etemem ve şirketten bağlandığım için sürekli konuları takip edemem ama ne kadar faydalanır ve ne kadar feyz alırsam kardır..
vahab bey ve mustafa bey aramıza hoşgeldiniz..
karaosman75
10-07-2007, 13:28
tşk serkan
başlangıçta insan konuşacak konu bulamıyor . tşk etmekten başka diyecek birşeyim yok . rastgele :D
tşk serkan
başlangıçta insan konuşacak konu bulamıyor . tşk etmekten başka diyecek birşeyim yok . rastgele :D
mustafa hocam öncelikle bizlere nerelerde avlanırsınız ne tür avcılıkla uğraşıyosunuz (tatlı su ,kıyı,tekne)takım çeşitlerinden neler kullanıyorsunuz bunlardan bahsedebilirsiniz..böylece konuşacak ve paylaşacak birbirimizi tanıyacak olan ilk adımıda atmış olursunuz...
saygılar..
karaosman75
10-07-2007, 13:53
ufkumu açtığın için sağolasın . Bornovada oturuyorum
mordoğan eğlen hocada yazlığım var. Mordoğan eski liman ;yeni liman ;kaynar pınar limanı ve ara kıyılarda şartlar el verdiği ölçüde . Kıyıdan kamışla balık tutmaya çalışıyorum . Avcılık konusunda çok ehil olduğumu idda edemem . Bilgilenmek amaçlı bu siteye üye oldum . Zaman içinde benide iyibir çekirge yaparsınız diye umuyorum .
sende kendinden bahsedersen sevinirim :)
mustafa bey özellikle tanımak istediğiniz kişileri üye listesini tıklayıp oaradan sıralı isimlerden nick in baş harfini (örnek discus d de) tıklayarak kişiyi bulup o kişinin açmış olduğu tüm konuları bulup daha kolay tanıyabilirsiniz.kökenimde bende kaynar pınarlıyım...ben size kendimden değil sitemizden bahsedeyim.sitemiz amatör balık avcılığı amaçlıdır..bu işe gönül vermiş tüm dostların buluştuğu yeri geldiğinde yapılan organizasyonlar ve tanışma larla sanaldaki dostluğu reele taşıyan gerçek bir paylaşım noktası.en kısa zamanda tanışmak ümidiyle rastgelsin...
omerdoksanbir
10-07-2007, 20:35
merhaba arkadaşlar ben aslen trabzon ömer doksanbir iyi ve güzel günler zini olsun
Taygun KOCABIYIK
10-07-2007, 21:50
Mustafa Bey hoşgeldiniz ara ara toplanıp kahve içiyoruz bazende ava gidiyoruz sizde dahil olursanız bir çok şeyi yerinde görerek yaşayarak öğrenmiş olursunuz :)
Ömer bey sizde hoşgeldiniz imza ayarlarını yaparsanız sizi dahi iyi tanımış oluruz.
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz katılımlarınızın daim olması dileklerimi sunarım.
Aziz Gerzeli
11-07-2007, 13:12
hoşgeldin kardeşim hayırlı olsun:) :) :helal: :helal: :helal:
karaosman75
11-07-2007, 15:37
hepinize teşekkür ederim
imbat bey toplantı ve avlardan haberdar ederseniz davetinize icabet etmek isterim :artist:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.