Tüm Versiyonu Göster : cumartesi çaglar
cumartesi çaglardayım saat 14 gibi olurum saat 17 de yolcum gelecek onları almaya gideceğim İzmirli arkadaşları beklerim
Anıl ÜNALAN
13-07-2007, 11:15
Acaba gelelim mi ?..
Evet evet benim aklıma yattı gelelim gelelim :)..
Taygunla birlikte ordayız :) Muvaffak abimiz giderde biz gitmez miyiz :D ..
erken paydor edersem mutlaka
Arkadaşlar bu gün saat 14 ten sonra izmirli kardeşlerimiz gelmeye başladı ve mekanımız şenlendi
Aziz / Erol /Haldun/Hasan/Anıl/Taygun/İshak/Mustafa ve ben
çok hoş saatler geçirdik yeni tanışmalar oldu. keşke İzmir dışı arkadaşlarımızda olsaydı.. sizleride andık.. gelen kardeşlerime çok teşekkür ederim gelemiyenlerinde canı sağolsun mutlaka işlerini bırakamadılar.yoksa gelirlerdi.
Ha bu arada yepyeni bir arkadaşımızı da tanıdık yakında PC problemlerini halledip aramıza katılacak
(bu arada bizden habersiz çayları /kahveleri ödeyen Mustafa Kasım a de izin verirlerse arkadaşlarım adına birlikte teşekkür ederim)
güzel günler bizleri bekliyor.
iesencan
14-07-2007, 17:52
Muvaffak Abi Mardin de olduğumdan gelemedim, kusura bakma.Senelik izine çıkınca yanına mutlaka uğrayacağımdan emin olabilirsin.Saygılar Abime...
Anıl ÜNALAN
14-07-2007, 18:57
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese gerçekten çok teşekkür ederim.Güzel bir gün geçirdik.Muvaffak abi çabuk kaçmasaydı iyi olucaktı nereye kaçtığını bilindiği için sorun yok.(rus kefali avlamaya gitmedi ama bu sefer) ..
Saygılarımla :D ..
Maalesef bu toplantıyıda kaçırdım, üzgünümm.:'(
cengaverdurmus
14-07-2007, 22:10
Maalesef acemiliğe verin ben de kaçırdım. Bir daha ki organizasyonda inşallah sizlerle tanışabilmek dileğiyle..
Yarın inşallah KAVAKDERE'de olacağım. Allah yardımcımız olsun...
Orada arkadaşlar olursa, şimdiden selamlar...
Hasan BALIKÇI
14-07-2007, 23:11
benım her zaman söyledığım sanalı bırakalım gerçek dostluğa koşalım .ishak abı senı tanıdım saygılar ,erol bey senı tanımak ayrı bır keyıf veee azız abı sanma senı unuttum yüreğımdekı dost köşesınde her zaman bır yerın olacaktır.tüm katılan arkadaşlar hepınıze teşekürler .mustafa kasım kardeşım sen suçlusun ama yınede sevdım senı haldun kardeşım kırmayıp geldın sağ ol.eee adnan abı sanada gelmedığın ıçın teşekkürler:deli: karadan asla demeye devam et abılerın kralı
saygıler sevgıler
Değerli dostlarım inanın bu gün sizlerin yanında olmayı çok isterdim ama Muvaffak abim biliyor cumartesi günleri çalışıyor olmam bu güzel ortamlardan mahrum olmama neden oluyor ,inşallah bir gün uygun bir ortam denk gelir.
Gelemiyenler çok büyük bir fırsat kaçırdınız...
zira çok güldük çoookk.
gelebilseydiniz en az 2 haftalık stress atardınız ..
neyse bir dahaki sefere..
Mufi baba gelemedik zaten üzgünüz birde ballandıra ballandıra anlatıyorsun yaa;)
Anıl ÜNALAN
15-07-2007, 13:11
Mufi baba gelemedik zaten üzgünüz birde ballandıra ballandıra anlatıyorsun yaa;)
Adnan abicim sen kusura bakma senin iş çıkış saatini biliyoduk ama işte o saate kadar dağılmıştık biraz daha orda olsaydık yanımızda olacağını biliyorduk ;) ..
Taygun KOCABIYIK
15-07-2007, 13:22
Katılan herkese teşekkür ediyorum kendi adıma çok güzel bir gün geçirdim.
Aziz abiyle ve Mustafa abiyle tanışma fırsatımız oldu. Her yönüyle şahane bir gün oldu.
Kahve sponsorumuz Mustafa Kasım 'a Rastgelsin ailesi olarak teşekkürü borç biliriz :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.