Tüm Versiyonu Göster : Hasan 64
Hasan 64 arkadaşımızın babasına acil şifalar diliyorum, geçen gece hastahanede sabahlamış, gizli kalp rahatsızlığı teşhisi konmuş, Allah sağlık dan ayırmasın...
Anıl ÜNALAN
15-07-2007, 13:13
Tekrardan geçmiş olsun dileklerimi bu sanal ortamda da iletiriyorum.Çok geçmiş olsun Hasan abim..
Taygun KOCABIYIK
15-07-2007, 13:15
Hasan abicim Allah acil şifalar versin babamıza yapabileceğimiz birşey olursa lütfen çekinme her konuda yardıma hazırım.
Hasan duyduğum zaman cok üzüldüm gecmiş olsun inşallah atlatmıştır babacığın acil şifalar dilerim.
iesencan
15-07-2007, 17:08
Hasan abi tekrar geçmiş olsun.
Hasan BALIKÇI
15-07-2007, 17:21
hepınıze ayrı ayrı çok teşekkür ederim
saygılar sevgıler
freediver
15-07-2007, 18:05
Hasan Abi Allah sifa versin
evet arkadaşlar cumarteside konuştuk dualarımız hasan kardeşimize..babasına
BLACK SHARK
15-07-2007, 19:16
Allah dan acil sifa dilerim ..insallah hersey düzelir , gecmis olsun .
hasan abim acil şifalar dilerim.
Çok çok geçmiş olsun Hasan abi.Acil şifalar.İnşallah babanız bu rahatsızlığı en ufak hasarla atlatır...
Tekrar acil şifalar...
Saygılar...
lambukas
16-07-2007, 09:59
Hasan abi büyük geçmiş olsun acil sifalar dilerim...İnsallah babanız tez zamanda iyileşir sağlık sıhatine kavuşur...Abi babanıza alıç çayını ve nar suyunu az da olsa düzenli bir şekilde günlük tüketmesini sağlarsanız faydasını görecektir..alıç tıbben kanıtlanmış kalp kaslarını kuvvetlendirici bir etki yaptığı yazıo bazı sitelerde ...Nar suyu ise (taze sıkılmış veya her gün bir-iki tane yiyebilir)kanı sulandırıcı etki yaptığından kalbi yormadan çaışmasını sağlıyor...tekrardan geçmiş olsun diyorum...benim de babam kalp rahatsızlığı çektiği sıralarda kullanmıştı olumlu sonuçlar aldık...yinede yazdıklarımı bı araştırın derimm..
abicim tekrar geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
hasan abicim mesajı şimdi gördüm,:( babana acil şifalar diliyorum.sizler de ailece dirayetli olun amcaya üzüntünüzü belli etmeyin o da üzülmesin.
makalele
16-07-2007, 18:06
abi forum da bugün okudum , üzüldüm.Allah acil şifalar versin.
Hasan BALIKÇI
16-07-2007, 18:41
sevgılı abılerım ve kardeşlerım . hepınıze çok çok teşekkür ederım.dostluğunuz her şeyden güzel.sızlerı tanıdığım ıçın çok mutluyum .hepınıze saygılar sevgıler
sanalda olsa gerçekte olsa dostluk her zaman çok güzeldir
Hasan BALIKÇI
16-07-2007, 19:24
selçuk kardeşım verdığın bılgıler en az senın kadar değerlı çok teşekkür ederım kardeşım. sevgıler
Hasan abi Allah tan acil şifalar dilerim,umarım tez zamanda atlatır ve beraber yaptığınız avların macera ve fotoğraflarını hayranlıkla izlemeye devam ederiz.Geçmiş olsun abicim.
Selçuk seni canı gönülden tebrik ediyorum tekrar tekrar formda yazıların ve bilgilerin bizi aydınlatmaya devam ediyor teşşekkürler, ellerine sağlık.... senin de , seninde babana allah sıhhat versin sevgi ve saygılarımla.
hasan abi geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
lambukas
17-07-2007, 11:25
selçuk kardeşım verdığın bılgıler en az senın kadar değerlı çok teşekkür ederım kardeşım. sevgıler
Abi aynı sevgi ve saygılarım sizinle...Tekrardan geçmiş olsun diyorum...İnşallah tez zamanda sağlık ve huzurunuza kavuşursunuz...
lambukas
17-07-2007, 12:21
Selçuk seni canı gönülden tebrik ediyorum tekrar tekrar formda yazıların ve bilgilerin bizi aydınlatmaya devam ediyor teşşekkürler, ellerine sağlık.... senin de , seninde babana allah sıhhat versin sevgi ve saygılarımla.
Adnan abi çok teşekkür ediyorum. Yüregine sağlık ağzınızdan bal damlıo...forma bişeyler katabiliyorsam ne mutlu bana...aynı sevgi ve saygılarım sizlerle abi...İnşallah hepimiz sağlıklı güzel günler yaşarız...
Selçuk kısaca şöyle söylemek geldi içimden iyi ki varsın.......
abiler öğrenebildiğim kadar hasan abimizin babasının durumu gayet iyi....
AMELİYAT DEĞİL anjio oldu kalp damarlarında hiç tıkanıklık yok muş allaha şükür...
hatayı farkettim adnan abi hemen düzeltme yapılmıştır..teşekkürler..
Serkan'ım harikasın:helal: :helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.