PDA

Tüm Versiyonu Göster : Adrasanda bir gün..

Selimiyeli
16-07-2007, 13:57
Öncelikle herkese selamlar, aranıza daha bugün katıldım ve siteyi incelidiğimde hakikaten çok yardımcı ve verimli site olduğunu gördüm daha 18 yaşındayım umarım balıkçılık konusunda yardım edersiniz geçen sene tutuğum bir orfozun resmini koymak istedim hepinize rasgele..:P
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

BLACK SHARK
16-07-2007, 14:34
Öncelikle herkese selamlar, aranıza daha bugün katıldım ve siteyi incelidiğimde hakikaten çok yardımcı ve verimli site olduğunu gördüm daha 18 yaşındayım umarım balıkçılık konusunda yardım edersiniz geçen sene tutuğum bir orfozun resmini koymak istedim hepinize rasgele..:P[Only Registered Users Can See Links]][Only Registered Users Can See Links][/URL]

selam Selim....
öncelikle aramiza hosgeldin ..adrasan cok güzel bir yer cirali , Olympos , Ulupinar tam ... doganin harikalari , gerci ülkemizin heryeri doga harikasi ile dolu.Avina gelince güzel Orfoz tutmusun , ama birdaki sefere ... neyle tutdun yem ? Olta türü sistem ... bunlari da yazarsan diger arkadaslar da ögrenmis olur ;) simdilik rastgelsin .tekrar güzel avlarinla bulusmak üzere .

selamlar :)

mufi
16-07-2007, 15:34
Öncelikle herkese selamlar, aranıza daha bugün katıldım ve siteyi incelidiğimde hakikaten çok yardımcı ve verimli site olduğunu gördüm daha 18 yaşındayım umarım balıkçılık konusunda yardım edersiniz geçen sene tutuğum bir orfozun resmini koymak istedim hepinize rasgele..:P[Only Registered Users Can See Links]][Only Registered Users Can See Links][/URL]

Selimiyeli merhaba Özelliklerinden bakınca isminin Anıl oldugu gözüküyor yanlız rice edicem imza ayarlarınn tüm diger arkadaşlar gibi mesajların altında gözüksün. ona göre ayarlarını yapıver.

Taygun KOCABIYIK
16-07-2007, 18:01
Selimiyeli öncelikle hoşgeldin adını yazarsan seni daha iyi tanımış oluruz.
Orfoz için ise tebrikler afiyet olmuştur umarım.
Av yöntemindende söz edersen daha güzel olur kanımca :)
(not: linki düzeltip 2. mesajı gereksiz olduğu için sildim)

nevzat
16-07-2007, 20:14
Kardeşim aramıza hoşgeldin,bu güzel avların devamını dilerim.

ykmk
16-07-2007, 23:27
Sevgi ve dostluk ortamına hoş geldin selimiyeli.Balık çok güzel görünüyor.Abilerimin isteklerini tekrar etmeyim.Bende onların dediklerinden istiyorum.Bilgilendirirsen çok hoşumuza gider...
Rastgele...

iesencan
17-07-2007, 18:43
Kardeş aramıza hoşgeldin.Güzel balık tutmuşsun, ileride daha güzel ve büyük fotoları bekliyoruz kardeşim.Şansın bol iğnen keskin olsun.

kartallı
17-07-2007, 19:17
birader hoşgeldin aramıza...gayet güzel bir av olmuş,hepimizin hayallerini süsleyen kuzulardan birini bu genç yaşında almışsın...tebrik ederim daha irilerine inşallah...saygılar

turna
17-07-2007, 20:49
Selimiyeli aramıza hoşgeldin.

Selimiyeli
19-07-2007, 08:24
Bu ilginiz için hepinize teşekkür ederim.Bu resimdeki orfozu çok sevdiğim ramazan abimle beraber tuttuk av yöntemim dip sırtısıdır yani rapala ile tuttum hepinize rastgele... olta özelliklerini de söleyeyim yaklaşık 200 metre ana beden 100 lük misinidan.Sonra bir fırdöndü taktım her 7 kulaç ta bir 120 gramlık kıstırmalar koydum 7 tane kıstırma taktım sonunada rapala marka magnum sırt tarafı siyah, karnı parlak gümüş yapay balık kullandım:cool:

Anıl ÜNALAN
19-07-2007, 12:59
Teşekkürler Adaşım güzel av olmuş tebrik ederim daha güzel avları temenni ederim.. :)

Saygılarımla :). .

ADNAN
19-07-2007, 17:20
Anıl hoş geldin, balıkların kalitelelisiyle başlayıp çıtayı büyüttün, bundan sonra bizlerle paylaşacağın balık resimleri daha irileri ;)ve tabiki yine kalite balık olmalı sansının devam etmesini diliyorum, katılımlarını belikliyoruz, sevgi ve saygılarımla

discus
19-07-2007, 17:36
aramıza hoşgeldin anıl...