Tüm Versiyonu Göster : Bu Balik Ne Baligi ?
BLACK SHARK
17-07-2007, 12:58
Selam Arkadaslar ...
Bu baligin ismini bir türlü bulamadim .. buradaki arkadaslar kimi Levrek - yok sudak -kimi sazan - kimi pullu sazan hele mersinde de agzibüyük diyorlarmis , ama ben birtürlü kime inanayim bilemedim ?
bunu 7 cm rapala ile tuttum 72 cm 3,8 kg geldi ve bu baligin agzinda hic dis yok , ama balik harami balik yani burada canli yem ve sahte yemlerle tutuluyor, mesela = maps , twister , kassik , rapala ve lastik baliklarla .
yardimci olursaniz sevinirim.
selamlar -rastgelsin .
Almanca ismi = Rapfen
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
iesencan
17-07-2007, 18:30
Yasin Vallaha balık güzel heybetli ama, bende bunun ne olduğunu anlayamadım arkadaşım.Üstadlarımız illaki bu balığın ne balığı olduğu hakkında bilgi verirler.Ben seni böyle güzel bir balık tuttuğun için kutluyorum arkadaşım.:D
BLACK SHARK
17-07-2007, 18:34
Yasin Vallaha balık güzel heybetli ama, bende bunun ne olduğunu anlayamadım arkadaşım.Üstadlarımız illaki bu balığın ne balığı olduğu hakkında bilgi verirler.Ben seni böyle güzel bir balık tuttuğun için kutluyorum arkadaşım.:D
Ismailcigim evet bende merak ediyorum ne balik oldugunu ?? tekrar tesekkürler kardesim..
selamlar - rastgelsin
kartallı
17-07-2007, 19:23
arkadaşım çok güzel bi balık tebrik ederim,ben balığı hint sazanına benzettim ama kesin emin değilim...saygılar...
freediver
17-07-2007, 21:34
Abi simdi hatirladim!Bu baliga Kocabas mi Koca kafa mi ne diyolardi galiba !
Tebrikler Yasin abicim.Balığı tutmuşsun ya adına ne hacet :)
BLACK SHARK
18-07-2007, 05:10
Abi simdi hatirladim!Bu baliga Kocabas mi Koca kafa mi ne diyolardi galiba !
Valla Cumhur Kocabas mi koca Kafami bende sasirdim :D :D :D :D mersinde agzibüyük diyorlarmis .senin tahminlerine yakin ..aramizda mersinli arkadaslar varmi ? belki onlar bilir ...
selamlar - rastgelsin
[Only Registered Users Can See Links]
den bakabilirsiniz dostlar
BLACK SHARK
18-07-2007, 11:26
[Only Registered Users Can See Links]
den bakabilirsiniz dostlar
Evet abi isde bu ... buldun :helal: :helal: sana , ben koca ..... diye duymusdum ama agizmi , kafami , dudakmi getiremedim .tesekkürler :helal: :helal:
selamlar -rastgelsin
makalele
18-07-2007, 16:43
ismail arkadaşımızın dediği gibi güzel balık, tebrikler arkadaşım.
açıkçası ne olduğunu bende bilmiyordum ama öğrenmiş olduk. (muvaffak abi sana da açıklamalarından dolayı teşekkürler.)
Selam Arkadaslar ...
Bu baligin ismini bir türlü bulamadim .. buradaki arkadaslar kimi Levrek - yok sudak -kimi sazan - kimi pullu sazan hele mersinde de agzibüyük diyorlarmis , ama ben birtürlü kime inanayim bilemedim ?
bunu 7 cm rapala ile tuttum 72 cm 3,8 kg geldi ve bu baligin agzinda hic dis yok , ama balik harami balik yani burada canli yem ve sahte yemlerle tutuluyor, mesela = maps , twister , kassik , rapala ve lastik baliklarla .
yardimci olursaniz sevinirim.
selamlar -rastgelsin .
Almanca ismi = Rapfen
Sevgili dostum bu zannedersem Eskişehir çevresinde Laspir denilen (Kocaağız veya sis balığı) bir benzerinin resmini yolluyorum Allaha emanet olun
ünalmusa
23-08-2007, 18:21
güzel balıkmışş ya büyük :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.