PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bu Balik Ne Baligi ?

BLACK SHARK
17-07-2007, 12:58
Selam Arkadaslar ...
Bu baligin ismini bir türlü bulamadim .. buradaki arkadaslar kimi Levrek - yok sudak -kimi sazan - kimi pullu sazan hele mersinde de agzibüyük diyorlarmis , ama ben birtürlü kime inanayim bilemedim ?

bunu 7 cm rapala ile tuttum 72 cm 3,8 kg geldi ve bu baligin agzinda hic dis yok , ama balik harami balik yani burada canli yem ve sahte yemlerle tutuluyor, mesela = maps , twister , kassik , rapala ve lastik baliklarla .

yardimci olursaniz sevinirim.

selamlar -rastgelsin .

Almanca ismi = Rapfen

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

iesencan
17-07-2007, 18:30
Yasin Vallaha balık güzel heybetli ama, bende bunun ne olduğunu anlayamadım arkadaşım.Üstadlarımız illaki bu balığın ne balığı olduğu hakkında bilgi verirler.Ben seni böyle güzel bir balık tuttuğun için kutluyorum arkadaşım.:D

BLACK SHARK
17-07-2007, 18:34
Yasin Vallaha balık güzel heybetli ama, bende bunun ne olduğunu anlayamadım arkadaşım.Üstadlarımız illaki bu balığın ne balığı olduğu hakkında bilgi verirler.Ben seni böyle güzel bir balık tuttuğun için kutluyorum arkadaşım.:D

Ismailcigim evet bende merak ediyorum ne balik oldugunu ?? tekrar tesekkürler kardesim..

selamlar - rastgelsin

kartallı
17-07-2007, 19:23
arkadaşım çok güzel bi balık tebrik ederim,ben balığı hint sazanına benzettim ama kesin emin değilim...saygılar...

freediver
17-07-2007, 21:34
Abi simdi hatirladim!Bu baliga Kocabas mi Koca kafa mi ne diyolardi galiba !

ykmk
17-07-2007, 23:36
Tebrikler Yasin abicim.Balığı tutmuşsun ya adına ne hacet :)

BLACK SHARK
18-07-2007, 05:10
Abi simdi hatirladim!Bu baliga Kocabas mi Koca kafa mi ne diyolardi galiba !

Valla Cumhur Kocabas mi koca Kafami bende sasirdim :D :D :D :D mersinde agzibüyük diyorlarmis .senin tahminlerine yakin ..aramizda mersinli arkadaslar varmi ? belki onlar bilir ...

selamlar - rastgelsin

mufi
18-07-2007, 11:21
[Only Registered Users Can See Links]

den bakabilirsiniz dostlar

BLACK SHARK
18-07-2007, 11:26
[Only Registered Users Can See Links]

den bakabilirsiniz dostlar

Evet abi isde bu ... buldun :helal: :helal: sana , ben koca ..... diye duymusdum ama agizmi , kafami , dudakmi getiremedim .tesekkürler :helal: :helal:

selamlar -rastgelsin

makalele
18-07-2007, 16:43
ismail arkadaşımızın dediği gibi güzel balık, tebrikler arkadaşım.
açıkçası ne olduğunu bende bilmiyordum ama öğrenmiş olduk. (muvaffak abi sana da açıklamalarından dolayı teşekkürler.)

sazancı
08-08-2007, 13:24
Selam Arkadaslar ...
Bu baligin ismini bir türlü bulamadim .. buradaki arkadaslar kimi Levrek - yok sudak -kimi sazan - kimi pullu sazan hele mersinde de agzibüyük diyorlarmis , ama ben birtürlü kime inanayim bilemedim ?

bunu 7 cm rapala ile tuttum 72 cm 3,8 kg geldi ve bu baligin agzinda hic dis yok , ama balik harami balik yani burada canli yem ve sahte yemlerle tutuluyor, mesela = maps , twister , kassik , rapala ve lastik baliklarla .

yardimci olursaniz sevinirim.

selamlar -rastgelsin .

Almanca ismi = Rapfen

Sevgili dostum bu zannedersem Eskişehir çevresinde Laspir denilen (Kocaağız veya sis balığı) bir benzerinin resmini yolluyorum Allaha emanet olun

ünalmusa
23-08-2007, 18:21
güzel balıkmışş ya büyük :D