Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : erol bey, mert bey nerelerdesiniz hasret kaldık

kturkol
17-07-2007, 23:29
erol bey, mert bey nerelerdesiniz hasret kaldık sizlere.
paylaşımlarınız bizim için çok değerliydi.
sizleri göremedikçe özlemle yanıyor içimiz. buralardaysanız bir merhabanızı bekliyoruz.:'( :'( :'(

hasretinizden prangalar eskittik, bir satır olsun yazın da giderelim ne olur özlemimizi.:'(

ADNAN
17-07-2007, 23:50
Kıvanş kardeşim benden evvel davranıp yazdın tam damarıma bastın, aynen bende Erol ve Mert kardeşlerimi aynı duygu ve düşünceyle tekrar burda bizleri karekterleriyle, insanlıklarıyla, tabiki emekleriye, tabiki bilgileriyle rastgelsin.org da görmek ve yaşamak istiyoruz, sanmayın ben her şeyi unuttum, ben gözden uzak olanı gönüldende uzak tutmam bilgilerinize sevgi ve saygılarımla....

mufi
18-07-2007, 11:14
evet arkadaşlar dünya tatlısı ,erol un işlerini yola koyunca görüntü vereceğine inanıyorum.
da mert isimli dünya güzeli kardeşimin görüntü vereceği konusunda şüpheliyim
dertliyim.üzüntülüyüm.vs.vs.heyhaaat.

levrek
22-07-2007, 13:40
Değerli arkadaşlarım,ilginize kendi adıma çok teşekkür ederim,inanın bende çok özledim,ama az kaldı yeni paylaşımlar için,sevgilerimle

Rauf
23-07-2007, 06:14
Değerli arkadaşlarım,ilginize kendi adıma çok teşekkür ederim,inanın bende çok özledim,ama az kaldı yeni paylaşımlar için,sevgilerimle

Valla erol arkadaşım ne yalan söyleyim yalnız kadım burada cünki o kadar seninde ilgi duyduğun konu varki ortak olarak inan fazla gecikme selamlar.

kturkol
23-07-2007, 17:17
erol bey hesretle bekliyoruz.