Tüm Versiyonu Göster : Güven özyeldan Evleniyor
Sevgili Arkadaşlarim; Sitemizin Eski üyelerinden Güven özyeldan Arkadaşimizin 04,08,2007 Cumartesi Akşami Düğünü Var.:D :helal: Rastgelsin Ailesi Olarak Bizler De O Akşam Kardeşimizi Yalniz Birakmamaliyiz.
Gelmek Isteyen Arkadaşlarla O Gün Için Buluşma Yerini Ve Saatini Forum üzerinde Kararlaştiralim.
Sevgiler Saygilar...
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
BLACK SHARK
18-07-2007, 13:13
Allah mesut etsin ..bir yastikda Kocayin kardesim.
bizler gelemeyiz ama kalpler bir .... düsüncelerde Misket oynariz beraber , nice nice mutlu beraber yillara , yeni cifte Berlinden selamlar , saygilar .
Anıl ÜNALAN
18-07-2007, 13:55
Allah mesut bahtiyar etsin..
Rastgelsin cemiyeti olarak orada yerimi almaya hazırım. :) ..
Erhancım çok sevindim. en sonunda yuvasını yapacak.. hehehe..
eh bizde orada olalım.
eger sen eve dönüp evden gideceksen sana gaziemirden katılırım ..
yok iş yerinden direkt gidersen orada buluşuruz.. oraları pek bilmem ama bakarız..
gelmek isteyenler el kaldırsın..
Erhancım çok sevindim. en sonunda yuvasını yapacak.. hehehe..
eh bizde orada olalım.
eger sen eve dönüp evden gideceksen sana gaziemirden katılırım ..
yok iş yerinden direkt gidersen orada buluşuruz.. oraları pek bilmem ama bakarız..
gelmek isteyenler el kaldırsın..
ben büyük bir ihtimalle evden giderim abi,yani o akşam seninleyiz.gaziemir ve karabağlar civarından gelecek arkadaşlarıda yoldan alabilirim. artık orda misketmi oynarız halaymı çekeriz bilmem:dans: :dans:
iesencan
18-07-2007, 18:09
Güvene Ömür boyu mutluluklar diliyorum.Allah gönlüne göre versin, Ömür boyu eşiyle bir yastıkta kocarlar inşallah.:D
ben büyük bir ihtimalle evden giderim abi,yani o akşam seninleyiz.gaziemir ve karabağlar civarından gelecek arkadaşlarıda yoldan alabilirim. artık orda misketmi oynarız halaymı çekeriz bilmem:dans: :dans:
amman bana dokunmayın:hıııı: hayatım boyu hiç oynamadım .. anlamam :( beceremem yapamam. :( vs.vs. sakin sakin / uslu uslu bir kenardan bakarım:artist:
makalele
18-07-2007, 20:20
hayırlı olsun, allah mesud etsin der, güven arkadaşımıza mutluluklar dilerim.
uzakta olan arkadaşların gelmesinin sorun olacağını düşünüyorum.(en azından kendi payıma!) fakat sizlerin katılımı mümkün olduğu taktirde son derece iyi olur diye düşünüyorum.saygılar.
Anıl ÜNALAN
18-07-2007, 23:57
Ufff oraya gelmeyi planlıyordum ama aklıma geldi 4 ünde kuzeniminde nişanı var :S..Amcama söz vermiştik taygunla ikimiz gidicektik sakilik yapıcaktık :rolleyes:
Şimdiden özür dilerim ama uzaktan temennilerimizi bildireceğiz..
Düğün olmasa bile sonra tebriğe yanına geliceğiz ;) ..
Saygılarımla..
freediver
19-07-2007, 00:43
Güven Allah mesud etsin.
lambukas
19-07-2007, 09:52
Güven arkadaşım Allah muttluluğunuzu daimi eder inşallah...mutluluklar dilerim...
Hayırlısı olsun.Allah bir yastıkta gocatsın inşallah...
Saygı ve sevgilerle...
Alparsbeğ
19-07-2007, 11:56
Yüce Rabbim mutluluklarını huzurlarını daim etsin;
güven abi tebrik ederim allah bir yastıkta gocatsın inşallah.mutluluğunuz ömür boyu daim kalır inşallah..
darısı başıma ayrıca..:) :) :deli:
Millet ben o akşam hepimizin güven in yemeğe davetliyiz diye biliyorum, ve sabah kahvaltıdan sonra evlerinden müsade ederlerse çıkarız diye düşünüyorum. kolay mı öyle evlenmek, allah mesut etsin..
Adnan abim ben Güvo'nun sirtina sağlam vurabilmek Için bir haftadir ağirlik kaldiriyorum, acaip kas yaptim:D öyle ağrısız sızısız damat olunmaz, katlanacaklar.hadi bakalım darısı da bekarların başına :D
güvenim allah mesut etsin bir yastıkta kocayın inşallah
Mutluluklar dilerim ,Allah mesut etsin.
Aziz Gerzeli
31-07-2007, 19:18
güven'im mutluluklar dilerim
evet cemaat düğüne kaldı iki gün, cumartesi akşam kimler geliyor artık belirleyelim. dediğim gibi düğün buca'da ,gaziemir'den geleceğim ve yolum üstündeki arkadaşları alabilirim. farklı semtlerden gelmek isteyen arkadaşlar varsa da salon tarifi çok kolay bir yerde.hem buluşup tanışmak hemde sohbet etme imkanımız olacak.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.