PDA

Tüm Versiyonu Göster : balığa gitmeliyim

Aziz Gerzeli
18-07-2007, 23:35
arkadaşlar ben balığa gitmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum artık yeter yoksa mufi'nin evini basıp cebren ve hileyle kaçırıp balıĞa gideceğim bir türlü organizasyon yapamıyoruz o yüzden 1 büyüğün dibine vurdurtuyorsunuz banada yazık şu anda 19 temmuz 2007 saat 01.19 alkollü olmasam ver elini mufi acele cevap kestane kebap öpüldünüz:helal: :helal: :helal: :) :helal: :helal:

freediver
18-07-2007, 23:41
Vay Aziz Abim seni baliga götürmeyen ölsün yaaa :)
Muvaffak Abi bak anlata anlata cildirtmissin Aziz Abi yi :)
Aziz Abi ne güzel kafana ayar cekmissin!Senin elin 1 tane buz gibi Efes acar ince ayar hesabi ;)
Hadi Gecen Iyi Olsun

Anıl ÜNALAN
18-07-2007, 23:44
Abicim az kaldı sabret gidicez sen bi iki efes daha götür ama sabret :) ..

mufi
19-07-2007, 08:36
arkadaşlar ben balığa gitmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum artık yeter yoksa mufi'nin evini basıp cebren ve hileyle kaçırıp balıĞa gideceğim bir türlü organizasyon yapamıyoruz o yüzden 1 büyüğün dibine vurdurtuyorsunuz banada yazık şu anda 19 temmuz 2007 saat 01.19 alkollü olmasam ver elini mufi acele cevap kestane kebap öpüldünüz:helal: :helal: :helal: :) :helal: :helal:

Aziz kardeşim ne olur bana böyle yüklenme ben masumum ve buradayım ..defalarca dedim bu tarafa gelmek isterseniz bana birgün öncesi 12 ye kadar haber verin emre amade bekliyeyim. yav daha başka ne diyeyim?
abisi buradan izmire gelip siz zorla kapı dışarı edecek halim yok...
sizler orada merkezde sayılırsınız ben Güneydeyin Güney istikametine ava gelecekseniz aranızda halleşin toplanın bir kişilik yer varsa bende buradan takılayım ..(((serkan (discus) bölgeyi gördü.)))
yanlız tavsiyem şu akşam üstüne kadar avcılık yapılacak akşam üstü güneşin durumuna göre mangal olacaksa o saatlerde serinde olacak . öğlen kayıntısı evden getireceginiz hafif şeylerle olacak...tabii öglende yemek yemek isteyen olursa...dere boyunda hem muhabbet hem mangal hemde balık antrenmanı olacak..
tekrar ediyorum ben cumartesi org. için cuma saat 12 ye kadar haber bekliyorum.hastalık vs gibi acil durumlar olmasa sizinleyim.(gelenlerle) o kadar.

kturkol
20-07-2007, 20:00
aziz abim az sabret gideceğiz.
ama krizin fena tuttuysa yaz özelden ben seni alır deniz kıyısına götürürüm merek etme salarız oltaları açarız biraları çekeriz ince ayarı.:cool:

ADNAN
20-07-2007, 21:42
Bendende beterleri varmış, Aziz abi kaşıntıların hat safhaya ulaşmış :D :D bu kadar kaşıntıyla gidersen bilki ''0'' çekersin benim başıma gelmişti bilgine, bak söylemedi deme kışa yeter adnan gelmiyeceğim dedirtirim o na göre:D :D :D .Bu hafta kısmetse cumartesi geceden Haldunun botla gece macerası yapıp pazar sabahı 10-11 gibi evde olmayı planladık, sonrada oy kullanmak istiyoruz. inşallah resimlik bişeyler yaparız sizinlede paylaşırız... sevgi ve saygılarımla
programa katılmak isteyenleri göreyim :

Aziz Gerzeli
21-07-2007, 18:57
Bendende beterleri varmış, Aziz abi kaşıntıların hat safhaya ulaşmış :D :D bu kadar kaşıntıyla gidersen bilki ''0'' çekersin benim başıma gelmişti bilgine, bak söylemedi deme kışa yeter adnan gelmiyeceğim dedirtirim o na göre:D :D :D .Bu hafta kısmetse cumartesi geceden Haldunun botla gece macerası yapıp pazar sabahı 10-11 gibi evde olmayı planladık, sonrada oy kullanmak istiyoruz. inşallah resimlik bişeyler yaparız sizinlede paylaşırız... sevgi ve saygılarımla
programa katılmak isteyenleri göreyim :
evet adnanım haklıymışsın:'(

ADNAN
21-07-2007, 19:06
Aziz abi walla aynen başıma gelmişti hep öyle olur zaten, şimdi bu geceden ben niyetlendim bak yarın aynısını ben yazmıyayım !!;)

Aziz Gerzeli
21-07-2007, 19:12
dilerim şansın bol olsun

hagi
24-07-2007, 14:32
Ya arkadaşlar bi organizasyon yapsak topluca bi avlansak nasıl olur??(Bilmiyorum daha önce böyle bişey yapıldımı)

mufi
24-07-2007, 16:13
Ya arkadaşlar bi organizasyon yapsak topluca bi avlansak nasıl olur??(Bilmiyorum daha önce böyle bişey yapıldımı)

Serkancım mesela buİzmir gurubu nedense son zamanlarda toplanamıyor.
eskiden 8/10 lu guruplar giderdişimdilerde bakıyorum millette tık yok. ilan veririyor ama iş güç vs. derken bir türlü toplanma olamıyor.. nazar deydi nazar...

ADNAN
24-07-2007, 17:37
Botla niyetlendik ama maalesefff gidemedik (bir hafta niyetlendik)Aziz abi senin film gibi oldu.....