PDA

Tüm Versiyonu Göster : .Önemlidir.balık başına vurmuş

mufi
22-07-2007, 19:06
Formumuzun değerli üyelerinden aziz dostum Aziz Gerzeli bu hafta sonu zeytineli taraflarına bir sefer düzeleneyelim der..cumartesi akşamı için
28.07 ye denk gelir .. bu durumda arkadaşların bu başlık altına fikir beyan etmelerini ve olası toplanmalarda
kim? kiminle ,nasıl ,ne zaman ,nereden,neşekilde,geleceği konusunu belirtmelerini rica ediyorum.
teşekkürler

Aziz Gerzeli
22-07-2007, 19:11
eline sağlık............................................ ........................

kturkol
22-07-2007, 19:27
Formumuzun değerli üyelerinden aziz dostum Aziz Gerzeli bu hafta sonu zeytineli taraflarına bir sefer düzeleneyelim der..cumartesi akşamı için
28.07 ye denk gelir .. bu durumda arkadaşların bu başlık altına fikir beyan etmelerini ve olası toplanmalarda
kim? kiminle ,nasıl ,ne zaman ,nereden,neşekilde,geleceği konusunu belirtmelerini rica ediyorum.
teşekkürler
değerli abilerim zeytinler biraz size uygun değil. fazla effor sarfetmek gerekiyor.:(
bence size en uygun yer gerence, seferihisar, ıldırı, mordoğan tarafları.:)
eğer illa gideceğiz diyorsanız söyleyinde bir helikopteri hazır tutalım.

Anıl ÜNALAN
22-07-2007, 23:33
An itibariyle planlar suya düşmüştür. :( ..
Aziz abim yine yalan oldu av olayı ya çok üzülüyom senin bu balık hasretine..

Aziz Gerzeli
23-07-2007, 00:58
kimse gelmezse bende tek giderim canlarınız sağolsun karaburun beni bekler alırım çipuralarımı o zaman üzülen ben olmam

Aziz Gerzeli
23-07-2007, 00:59
yol durumunu lütfen anlatırmısın ?

Anıl ÜNALAN
23-07-2007, 01:18
An itibariyle planlar suya düşmüştür. :( ..
Aziz abim yine yalan oldu av olayı ya çok üzülüyom senin bu balık hasretine..

Pardon ben geçtiğimiz cumartesi için plan yapılıyor sandım :)

Bi sorun çıkmaz ise gelmeye çalışırız..

Saygılarımla..

mufi
23-07-2007, 12:03
aziz im gelen olursa sana müracaat etsin olmazsa bademlere gidelim oralarda çok nefis hemde daha yakın çok çeşitli balık var.. gündüzde avlanılır.

kturkol
23-07-2007, 17:24
arkadaşlarım zeytineline gitmeyinde yolu kolay ulaşımı rahat biryerlere nereye olursa gidin gözünüzü seveyim.

mufi
24-07-2007, 08:13
arkadaşlarım zeytineline gitmeyinde yolu kolay ulaşımı rahat biryerlere nereye olursa gidin gözünüzü seveyim.

Kıvanc ım şu zor dediğin ulaşımı detaylı bir şekilde izah etsene..
yani zorluklar nerede.. millet anlasın..ancak o zaman fikir değişir kanaatindeyyim..
eger şu eski resimlerdeki rampadan aşagıya makilarin dikenlerin arasından inişten bahsediyorsan evet orası işkence ama birde Hasanın bahsettiği yer vardı araba deniz kıyısına iniyor diye orası da neresi..??

Anıl ÜNALAN
24-07-2007, 14:57
Kıvanc ım şu zor dediğin ulaşımı detaylı bir şekilde izah etsene..
yani zorluklar nerede.. millet anlasın..ancak o zaman fikir değişir kanaatindeyyim..
eger şu eski resimlerdeki rampadan aşagıya makilarin dikenlerin arasından inişten bahsediyorsan evet orası işkence ama birde Hasanın bahsettiği yer vardı araba deniz kıyısına iniyor diye orası da neresi..??

Muvaffak abicim 6-7 km lik bi taşlık yol var orası işte işkence o 6-7 km yolu yürüyerek 30 dakikada gidebilirsin ama arabayla 40 dakikadan fazla sürer :)
Yol yol değil anlıyacağın hem arabaya yazık hem arabanın içindekilere...

mufi
24-07-2007, 16:15
Muvaffak abicim 6-7 km lik bi taşlık yol var orası işte işkence o 6-7 km yolu yürüyerek 30 dakikada gidebilirsin ama arabayla 40 dakikadan fazla sürer :)
Yol yol değil anlıyacağın hem arabaya yazık hem arabanın içindekilere...

Aziz kardeşim bunu oku bakalım ne diyeceksin????

mufi
24-07-2007, 16:28
Arkadaşlar !!!İzmirde ikamet edenler!! bakın bu günlerde hava kuzeyli yani yarımadanın güney sahilleri hele dik yamaçla çevrili ise hafta sonuda kuytu olur.. gelin kalabalık bir org. yapalım pazar sabahı şemsiyeli vs Bademler e gidelim haldun ve adnan bot ile avlanır (geçende çıkamamışlar) digerleri kıyıdan olta atar orası derindir dere ağzı levrek yapar dere içi topan kefal yapar.açıktan cupra gelir ve.. bu balıklarda akşam orada tüketilir
gelin beni dinleyin. mod. sözü dinleyin
[Only Registered Users Can See Links]

kturkol
24-07-2007, 17:42
Mufim muhteşem bir organizasyon olmuş. Umarım arkadaşlar katılım sağlarlar. ancak ben daha öncede soyledim benim oğlanın doğum günü bu pazar, benim gelmem mümkün değil.
Benim çağrım tüm davetlilerin bu organizasyona riayet etmesidir.

ADNAN
24-07-2007, 18:01
Kıvanç, oğlanı balık avına götürmek en güzel doğum günü hediyesi olur...ayrıca mufi, botla motla işim olmaz ....:hıııı:

kturkol
24-07-2007, 18:22
sen gel onu diğerlerine anlat bakalım.

mufi
24-07-2007, 18:33
Kıvanç, oğlanı balık avına götürmek en güzel doğum günü hediyesi olur...ayrıca mufi, botla motla işim olmaz ....:hıııı:

Adnan ım seni fena kızmış gördüm canım.....:D :D

kturkol
24-07-2007, 18:35
yok mufim o kızmadı kızıştı.:D :P

mufi
24-07-2007, 18:41
yok mufim o kızmadı kızıştı.:D :P

mesajı açar açmaz zaten bir sıcaklık geldi ekrandan... demek oymuş.. hımmm...:) :)

Anıl ÜNALAN
24-07-2007, 19:58
Ben yerimi beğenmedim ...Sağıma hasan abimi istiyorum avladığı balıkları izlemek için solumada aziz abimi istiyorum yaptığı yemeklerden biran evvel yemek için yoksa gelmiyom manane :cool: :deli:

Anıl ÜNALAN
24-07-2007, 20:08
Hasan abinin düğün varmış galiba öle duydum .
Kıvanç abi ufaklığın doğum gününü kutlucakmış.
İki eksik var kadroyu biz yinede tamamlarız..

Nevzat abi duy sesimizi hadi gel artık senlede bir organizasyon yapalım.Senide görelim aramızda...

Anıl ÜNALAN
26-07-2007, 23:34
Hadi rastgelsin nerdesinn !!!!
Görelim sizii !!!
Hadi bakalım bu avı güzelleştirelim hadi izmirliler nerdesiniz..
Muvaffak abimiz rahatsız sanırım gelemicek ama onun yerini dolduralım onun istediği bu avı gerçekleştirelim hadi rastgelsin sevenleri rastgelsin dostları hadi !!!..

Aziz Gerzeli
26-07-2007, 23:37
gün saat mevki nerede

Anıl ÜNALAN
26-07-2007, 23:40
Cumartesi akşam hareket..
Hareket yönü Gerence olarak konuşuldu yol uygun olduğu için..
Şuan gelicek kişiler ; Aziz Gerzeli , İmBaT , DzzY , Discus (Gelicem demişti haberleşemedik) , Emre(Geliceğini sölemişti haberleşicez) .

Daha fazla katılım bekliyorum Lütfen görelim sizi !!
Cumartesi akşama kadar haberleri bekliyoruz ..!

mufi
27-07-2007, 12:09
hadi bakalım hayırlı avlar sıcaga dikkat edin. aman ha..

hagi
27-07-2007, 13:35
Rastgele arkadaşlar kısmetiniz açık olsun..

benquick
27-07-2007, 15:37
selam bende gelirim saygılar

cengaverdurmus
27-07-2007, 17:12
Abiler, bizde denetlemeler var. Ben şantiyede olacağım.
Dolayısıyla katılamayacağım.
Eminim çok güzel bir organizasyon olacak. Bizim için de çok eğlenin.

ADNAN
27-07-2007, 19:05
Tam herkez kızışmışken cumartesi akşamdan çeşmealtı tekne ile pazar sabah döner miyiz ?