Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Alanyada derin su avı.(CIKRIK ile)

Rauf
23-07-2007, 06:01
Hafta sonu 20-7-2007 tarihinde uzun zamandır gitmeyi pilanladığım derin su avına nihayet cıktım sabahın loş ışıkları denizi aydınlattığı bir sabahtı deniz durgun ve cok hafif gündoğusundan esen rüzgarla av yerine gitmem bir saat sürdü havanın bu kadar musait olmasına karşın deniz dibinde deyim yerinde ise sanki bir ırmak akıyordu akıntının şiddeti o kadar kuvvetliydiki tekne rüzgara karşı akıyordu iki saatlik bir av sonunda pes ettim zira 200 metre derinliğe nerdeyse 350 metre misina bırakıyordum yinede deniz ana boş döndürmedi bu avlanma tekniği konusunda merak eden arkadaşlarıma acıklayıcı bir vidio olmuş kanaatindeyim selamlar iyi seyirler rastgelsin.
pPOg9uL9y-8

BLACK SHARK
23-07-2007, 06:30
Rauf abi herzamanki gibi avlarin ve video cekimin bir harika ... abi sen o Makaraya ( Cikrik ) bir Akkülü dinamo taksan da ... bas in bas cik yapsan :D ve yorulmasan nasil olur ? belki böyle daha zevkli ama bilmem bence fena olmaz ...

selamlar -rastgelsin

kturkol
23-07-2007, 17:59
Rauf abim ellerine sağlık. Maşallah pekde güzeller. afiyet bal şeker olsun inşallah.

Taygun KOCABIYIK
23-07-2007, 19:41
Rauf kaptanım az ama öz olmuş tebrik ederim

iesencan
23-07-2007, 19:49
Rauf abi eline koluna sağlık, senin kullandığın bu teknik bana çok yabancı geldi ama gerçekten güzel olmuş.Rastgele, Yeni videolarınıda bekliyoruz,

Onur GÜNER
23-07-2007, 21:37
Rauf abi ne diyim usta balıkçısın. Çekimler herkeze ışık tutacak şekilde derlenmiş. Ahhh ben o tekneyi iyi bilirim. Şimdiden özeldim valla :D

discus
23-07-2007, 22:23
rauf abi tebrikler az ama boy olarak bence çok iyiler maşallah maşallah..

ykmk
23-07-2007, 22:57
Çok güzel bir av Rauf abiciğim.Deniz sana az ama öz balık vermiş abi.Süper zevkli bir av olmuş bence...
Saygılarla...
Rastgelsin...

Rauf
24-07-2007, 04:46
Rauf abi herzamanki gibi avlarin ve video cekimin bir harika ... abi sen o Makaraya ( Cikrik ) bir Akkülü dinamo taksan da ... bas in bas cik yapsan :D ve yorulmasan nasil olur ? belki böyle daha zevkli ama bilmem bence fena olmaz ...

selamlar -rastgelsin

Yasin fikir güzel lakin elektirikli sistem ve dişli tertibatı güc kaynağı vs biraz karmaşık bunu önümde torna ,freze tezgahı olmadan o dediklrini yapmam zor.

gırgırcı
24-07-2007, 07:44
rauf abi ben ne videoyu izleyebildim ne de resimleri gördüm. açılmıyor bende.

mufi
24-07-2007, 08:33
Rauf cum maşallahın var gene döktürdün ..şansın devamlı olsun.kardeş..

Rauf
24-07-2007, 10:27
sağ ol hocam burdaki eski balıkcılar bu mevsimde akıntının cok olduğunu söylemişlerdi demek doğruymuş.

mustafakasim
25-07-2007, 11:26
rauf abicim tebrik ederim.devamını bekliyoruz.akıntıların az olması dileğiyle

turna
25-07-2007, 19:49
Rauf abi tebrikler,afiyet olsun.

freediver
25-07-2007, 20:00
Rauf Abi masallah !!!!!
Yine ürkütmüssün baliklari ;)
Sicak micak dinlemiyon masallah :D

Rastgelsin

Rauf
26-07-2007, 04:37
Rauf Abi masallah !!!!!
Yine ürkütmüssün baliklari ;)
Sicak micak dinlemiyon masallah :D

Rastgelsin

Orasını hic sorma cumhur sıcakki ne sıcak yalnız denizde hava esinti falan daha serin oluyor hele yanında soğuk suda bolsa iyi geliyor.

freediver
26-07-2007, 06:13
Orasını hic sorma cumhur sıcakki ne sıcak yalnız denizde hava esinti falan daha serin oluyor hele yanında soğuk suda bolsa iyi geliyor.

Evet öyleymis..Babama konustum dün...Oglum alisverisi bile aksam 6-7 gibi gidebiliyoruz...Evden cikilmiyor Antalya yaniyor diyor

Bende o bakimdan sasiyorum...Baliklari muhafaza etmeside cok zor olur o havada.
Baliklari bosver...Allah korusun sana birsey olur.Ve videolardan anladigima görede baliga yalniz gidiyorsun.Eger öyleyse cok tehlikeli...

Rauf
26-07-2007, 07:12
Cumhur balığa genelde yalnız giderim o saate bizim emsalleri yataktak ayırmak zor oluyor. birde bu avda beninkisi sabit bir aygıt başkası gelirse onun kamışlı ve derin su cıkrık makinesi olması lazım oda cok pahalı en ucuzu kamış +makine 150 mil civarı bunuda almıyorlar bende yalnız cıkıyorum.balıkları muhafaza etmek tabiki zor oluyor ama her şeyin bir hal yolu oluyor ben havalar sıcakladımı buz cantası teknemde eksik olmaz ona kayarım livarda balık tutmam zaten deniz suyu sıcaklığı 28 derece civarında anında ölüyorlar ve yumuşuyorlar ayrıca lezzetlertide kacıyor.selamlar.

baraküda07
27-07-2007, 23:01
Hafta sonu 20-7-2007 tarihinde uzun zamandır gitmeyi pilanladığım derin su avına nihayet cıktım sabahın loş ışıkları denizi aydınlattığı bir sabahtı deniz durgun ve cok hafif gündoğusundan esen rüzgarla av yerine gitmem bir saat sürdü havanın bu kadar musait olmasına karşın deniz dibinde deyim yerinde ise sanki bir ırmak akıyordu akıntının şiddeti o kadar kuvvetliydiki tekne rüzgara karşı akıyordu iki saatlik bir av sonunda pes ettim zira 200 metre derinliğe nerdeyse 350 metre misina bırakıyordum yinede deniz ana boş döndürmedi bu avlanma tekniği konusunda merak eden arkadaşlarıma acıklayıcı bir vidio olmuş kanaatindeyim selamlar iyi seyirler rastgelsin.
pPOg9uL9y-8
rauf abi bu güzel görüntüler için çok teşekkür ederiz abi sen hem senarist hem yönetmen olabilirsin rauf abi ben antalya larada oturuyorum alanyaya gelirsem seninle tanışmak isterim mümkünse rahatsız etmem umarım rastgele........

Rauf
28-07-2007, 05:15
Tuğrul kardeşim beklerim yalnız daha evvelden haber veririsen iyi olur malum biz emekliyiz bizim angaryemiz cok olur:artist:Cok uzun zamandır mesajlarınla görüşemiyoruz inşallah bundan sonra sitemizde sana ait mesajları okuruz selamlar.

HALDUN YALIMLI
28-07-2007, 07:03
Alanya-Antalya kol kola güzel av raporları ve resimleri buraya:helal: . Rauf abim inşallah güzel avlar yaparsınız. RASTGELSİN.

Rauf
30-07-2007, 11:34
Rauf hocam, video paylaşımını bugün/pazartesi günü işyerinde kahvaltı yapar iken seyrettim.Büyük bir zevk ile.....Sabah sabah bana bu güzelliği bana sunduğun için sana çok teşekkürler....İyiki varsın be hocam....:helal:
ishakcım bu günlerde görüşemiyoruz malum yaz mevsimi bide burası sıcak üstüne torun torba ziyaretleri bilgisayar zaten işgal altında anca sabah erken bişiler bakıp yazıyorum konular cok lakin aletin başındada bu sıcakta oturulmuyor selamlar iyi günler.