varior
23-07-2007, 15:37
Merhaba Arkadaşlar, cumartesi yine iş çıkışı ver elini Zeytinbeli çadır.. Akşam yaklaşık 2-3 saat olta attım ama tık demedi sanırım yemler biraz eskimişti.. (kurutulmuş tuzlanmış karides vardı) neyse işinde verdiği yorgunlukla Adana sıcağından temiz serin bir ortama gelince insanın uykusu geliyor :D gittim yattım.. Sabah kalkıp sıcak sıkma ve çay ile denize karşı kahvaltıyı yaptım, biraz denize girip serinledim, saat 10:00 da okeye başladık al takke ver külah oyun bitti, biraz şekerleme yapıp kalktım saat 12:30 gibi aldım elime rat'ı çıktım kayalıklara, bir sağa bir sola habire at-çek yapıyorum ne balık kovalıyor ne balık görebiliyorum, ama ben yılmadım kolum ağrıyana kadar at-çeke devam edeceğim dedim, tam karşıma doğru tüy takımını attım ve yavaş yavaş çekerken tam 1 metre kala 2 tane İspendek taaak diye takıma yapıştı.. Makineyi zorlamaya başladılar ama ben heycanlanmadan kaçar korkusuyla iğneden çıkarmayıp ikisinide yüzdüre yüzdüre sahile çıkarttım.. :D ikisi bir arada yakalanan İspendeklerin resmi aşağıdadır..
Hava sıcak olduğundan kayalıklara tekrar çıkmadım, öğle yemeğini yiyip tekrar okeye başladık havanın serinlemesini bekliyorum zaman geçirecek bişey lazım :D derken saat 17:00 gibi tekrar kayalıklara çıktım yaklaşık 20 dakika at çek yaptım birşey yok daha sonra 25-30 adetlik bir ispendek grubunun kayalıklara doğru geldiğini farkettim aman Allahım o ne manzara üstüne atlayacam nerdeyse, heycanlanmadım desem yalan olur.. hemen takımı grubun geldiği yönün üstüne doğru at-çek yapmaya başladım, tak vuruyor bırakıyor atıyorum çekerken 7-8 tane ispendek arkadan kovalıyor 1 metre kala bırakıyor ama ben delleniyorum.. :x bi daha bidaha derken bir tane yakaladım ve yanımdaki arkadaşa verdim sahile götürdü, o gittiğinde bir daha yakaladım ama fazla kıpraşıp iğdeneden çıktı, at çeke devam ettim o kadar balığın içinden vuruyor atlıyor takip ediyor ama ben yakalayamıyorum.. Derken grup dağıldı sanırım kovalamaca hengame bitti at-çek et-çek bişey yok, bu arada yoruldum ve kayalıklardan aşağı indim, son kalan takatımla da 3 parti voleybol oynayıp, denize girip yemeğe gittim.. :D bir hafta sonu da böyle geçti..
bunlar ikisi birara,
[Only Registered Users Can See Links]
buda ikindi güzeli..
Hava sıcak olduğundan kayalıklara tekrar çıkmadım, öğle yemeğini yiyip tekrar okeye başladık havanın serinlemesini bekliyorum zaman geçirecek bişey lazım :D derken saat 17:00 gibi tekrar kayalıklara çıktım yaklaşık 20 dakika at çek yaptım birşey yok daha sonra 25-30 adetlik bir ispendek grubunun kayalıklara doğru geldiğini farkettim aman Allahım o ne manzara üstüne atlayacam nerdeyse, heycanlanmadım desem yalan olur.. hemen takımı grubun geldiği yönün üstüne doğru at-çek yapmaya başladım, tak vuruyor bırakıyor atıyorum çekerken 7-8 tane ispendek arkadan kovalıyor 1 metre kala bırakıyor ama ben delleniyorum.. :x bi daha bidaha derken bir tane yakaladım ve yanımdaki arkadaşa verdim sahile götürdü, o gittiğinde bir daha yakaladım ama fazla kıpraşıp iğdeneden çıktı, at çeke devam ettim o kadar balığın içinden vuruyor atlıyor takip ediyor ama ben yakalayamıyorum.. Derken grup dağıldı sanırım kovalamaca hengame bitti at-çek et-çek bişey yok, bu arada yoruldum ve kayalıklardan aşağı indim, son kalan takatımla da 3 parti voleybol oynayıp, denize girip yemeğe gittim.. :D bir hafta sonu da böyle geçti..
bunlar ikisi birara,
buda ikindi güzeli..