Tüm Versiyonu Göster : Bu Cuma Günü Türkiyedeyim
BLACK SHARK
24-07-2007, 14:15
Selam arkadaslar ..
Insallah bu cuma güzel Vatanimiz Türkiyedeyim .... sabirsizlikla bekliyorum hemen hafta sonu gelsede Alabalik ovasina gitsem ve söyle bir kac tane yakalasam ne olur be :D :D insallah sizlere Deniz Avi ve tatli su avlarimdan güzel video ve resimleri sunarim ... Antalya - Kemer bölgesinde olan arkadaslar varmi aramizda ? bakarsiniz bulusur beraber gideriz ???? neyse bana buradan rastgele sizlere de rastgele güzel avlar dilegiyle tekrar yakin tarihte bulusmak üzere selamlar - saygilar .
Hadi bakalım hayırlı ve sağlıklı bir seyehat diliyorum.her şey gönlünce olsun Yasin kardeşim
yasin hocam hayırlı yolculuklar..gönlündeki güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle...
yanin hayırlısıyla geliniz. iyi avlar ve iyi tatiller dilerim.
Yasin hayırlı yolculuklar iyi tatiller izmir ' e de gelde av yaptıralım.....
freediver
24-07-2007, 19:55
Insallah 1 aya kalmaz bende böyle bir mesaj yazacagim :D
Ama ben canim Izmirime gelecegim
Abi iyice dinlen sende ...Stressi iyice at!Kolay degil 2,5 yildir durmadan calismak
Yasin abi Cumadan itibaren de ben burada yokum be abi.Resim ve videolarını göremeyeceğim.Ama döndüğümde hepsine bakıp yorumumu bırakacağım söz.:)
Saygılar.Rastgelsin...
BLACK SHARK
25-07-2007, 05:11
herkeze cok tesekkürler Arkadaslar ...
babam cumartesi günü icin camyuva - Phaselis koyunda sokar ( sokkan ) diye Akdenizde hitap ettigimiz baliga gidecegimizi söyledi , bende tabi coluk cocuk hepimiz simdiden hazirlandik :D :D insallah yakalariz .
selamlar - rastgelsin
BLACK SHARK
25-07-2007, 05:17
Yasin abi Cumadan itibaren de ben burada yokum be abi.Resim ve videolarını göremeyeceğim.Ama döndüğümde hepsine bakıp yorumumu bırakacağım söz.:)
Saygılar.Rastgelsin...
Eyvallah Yunuscan .....
sanada iyi tatiller ve hayirli yolculuklar , görüsmek üzere insallah.
selamlar - rastgelsin
Selam arkadaslar ..
Insallah bu cuma güzel Vatanimiz Türkiyedeyim .... sabirsizlikla bekliyorum hemen hafta sonu gelsede Alabalik ovasina gitsem ve söyle bir kac tane yakalasam ne olur be :D :D insallah sizlere Deniz Avi ve tatli su avlarimdan güzel video ve resimleri sunarim ... Antalya - Kemer bölgesinde olan arkadaslar varmi aramizda ? bakarsiniz bulusur beraber gideriz ???? neyse bana buradan rastgele sizlere de rastgele güzel avlar dilegiyle tekrar yakin tarihte bulusmak üzere selamlar - saygilar .
Yasin sana hayırlı yolculuk dilerim inşallah iyi bir tatil yaparsın yolun alanyaya düşerse beklerim tatlı su değil ama deniz balıkcılığı yaptırabilirim böyle bir niyetin varsa özelden telefonumu veririm selamlar.
BLACK SHARK
25-07-2007, 05:27
Yasin sana hayırlı yolculuk dilerim inşallah iyi bir tatil yaparsın yolun alanyaya düşerse beklerim tatlı su değil ama deniz balıkcılığı yaptırabilirim böyle bir niyetin varsa özelden telefonumu veririm selamlar.
rauf abicigim cok tesekkürler , abi insallah bi vakit bulursam atlar arabaya gelirim ... neden olmasin ? firsat bulursam Türkiyeden haberlesiriz ..hemde ne olur yaw... senin su yeni cikrik makinaya yakindan bakmis olurum ve müsade edersende tekneyi de kullanirim:D :D abi 15 senedir denizciyiz yaw... kaptanlik belgelerin en krali var ama sadece cepde duruyor :( saka bir tarafa , insallah abi ... Firsat bulursam yanindayim.
selamlar - rastgelsin
HALDUN YALIMLI
25-07-2007, 07:39
Yasin kardeş, iyi yolculuklar dilerim. Umarım gönlünce bir tatil ve avlar yaparsın. RASTGELSİN.
iesencan
25-07-2007, 08:10
Yasin hayırlısı ile bir gelde, videolarını sonra yüklersin.Bende senin gibi Vatan içinde hasreti çekiyorum ama ne fayda.Vatan sağolsun diyerek işimize bakıyoruz.Yolun buralara düşermi bilmem ama olur ya belki düşerse mutlaka beklerim arkadaşım.Hayırlı yolculuklar, :D
BLACK SHARK
25-07-2007, 10:28
Yasin hayırlısı ile bir gelde, videolarını sonra yüklersin.Bende senin gibi Vatan içinde hasreti çekiyorum ama ne fayda.Vatan sağolsun diyerek işimize bakıyoruz.Yolun buralara düşermi bilmem ama olur ya belki düşerse mutlaka beklerim arkadaşım.Hayırlı yolculuklar, :D
Insallah ismailcigim Insallah ... cok güzel doga görüntüleri ile gelecem ... ama Mardine gelmem mümkün degil be ismail ... coluk cocukla burdayim. uzak olmasa bir kahvenin 40 yil hatiri var derler ..gelirdim kahve icmeye .
rastgelsin - selamlar
Taygun KOCABIYIK
26-07-2007, 21:30
Yasin abi hayırlı yolculuklar, tatilinin en güzel şekilde geçmesini dilerim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.