PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bowfishing... AMERIKA DA OK ILE SAZAN AVI

BLACK SHARK
25-07-2007, 11:16
Arkadaslar ... cok ilginc bir av yöntemi , daha modern oklarla saglam sazan avi yapiyorlar . baliklar adamlarin kucagina atliyor , ne is yaw ?
Malesef ingilizce ama izleme deger.

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

selamlar - rastgelsin

freediver
25-07-2007, 17:27
Anaa heriflere bakin!Biz zipginla saatlerce balik pesinde kosuyoz adamlar pat pat indiriyolar baligi !Hemde hareket halindeki bottan!Yalniz o baliklara kanat taksan o kadar yükesekten ucamaz!
Amerika'nin havasindan mi suyundan mi ne!!

2. Vidioda baliklar manyak !Ben olsam kepcelerle dalarim o baliklara :D Türküz ne de olsa.Alka ilk gelen katliam yapmak :D

NEYSE

HELAL OLSUN ADAMLARA

Not: Bende deniyecegim :D

Anıl ÜNALAN
25-07-2007, 17:59
Çok güzel ya :)
Gerçekten değişik bir bakış açısı.Cüneyt Arkın'dan iyi balıkçı olur üçlü üçlü vurur mazalla :)

Paylaşım için teşekkürler :)

Saygılar :) .

discus
25-07-2007, 18:47
hem okçuluk hem avcılık maşallah ikisi bi arada.balıklarda önce beni vur der gibi havada uçuşuyolar amma iş yav..

freediver
25-07-2007, 19:58
:D :D :D :D :D ANIL aksam aksam beni cok güldürdün Allah ta seni güldürsün :D :D

Anıl ÜNALAN
25-07-2007, 20:28
:D :D ANIL aksam aksam beni cok güldürdün Allah ta seni güldürsün :D :D

Ama öle be abi :) Adam üçlü üçlü vuruyodu insanları burda da balıkları vurur üçlü üçlü :D :D :deli: :deli:

BLACK SHARK
25-07-2007, 21:12
Ama öle be abi :) Adam üçlü üçlü vuruyodu insanları burda da balıkları vurur üçlü üçlü :D :D :deli: :deli:

Anil aynen dedigin gibi ama iyi dikkat edersen 4 lü 4 lü vuruyordu ... en saglam yeride ... adamlar kimi dogudan geliyor kimi güneyden kimi kuzeyden , farkmaz abi .. bu cüneyt ..oklar yerini buluyordu :deli: :deli: :deli: hele kaleden atlamasi yokmu be ... 10 kisinin üstüne en az 20 -30 m bi atliyor ... adamlar yere seriliyor :D heyyyyyyttt Gacilin Baddal gazi geliyor ... hehehehe saglam filimler yaw.:D

mufi
26-07-2007, 13:13
Adamlar aşmış/uçmuş/imkan lar şartlar her şey 4/4 lük.yaratıcıkta sınır yok ve aklına gelen i yapabilme imkanların var.kimin aklına gelir ok/yay ile balıkvurmak
olur anca bizim aklımıza şöyle gelir ürme zamanı sıg sulara giren sazan sınıfı balıkları sırtından görüp avlamak.
anca bu kadar..ama akıntılı nehirde zıplayanı havada vurmak zor iş bence etik te çok zor bir avcılık türü..
kaşıga/mepse daha kolay gelir balık..

kturkol
26-07-2007, 15:48
arkadaşlar malesef ben hiç hoşlanmadım bu görüntülerden.balığın hiç seçme şansı kalmamış, hayvan direnemiyor bile. yazık.
poloroid gözlükleri olmadan vursunlarda göreyim onları.

freediver
26-07-2007, 16:39
arkadaşlar malesef ben hiç hoşlanmadım bu görüntülerden.balığın hiç seçme şansı kalmamış, hayvan direnemiyor bile. yazık.
poloroid gözlükleri olmadan vursunlarda göreyim onları.

Kivanc Abi Poloroid gözlüklerin ne avantaji var?