Tüm Versiyonu Göster : Bugünun mezgit avı
bugun beyleybeyinde nasibimizi aradık fakat pek av gelmedi mezgit attım arkadaşlar istavrit çekti istavrit attım arkadaşlara mezgit vurdu 2 mezgit 4 istavritle kapadım bu günü kısmet bu kadar mış
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Anıl ÜNALAN
01-08-2007, 09:57
Olsun yinede deniz havası alıp eğlenmiş o yeter..
Bu işler nasip kısmet işi tabiki birazda tecrübe şart.
Teşekkürler daha güzel avların fotolarını bekliyoruz senden ;) ..
Olsun genc arkadaşım amatör balıkcılıktada profosyonelliktede bunlar vardır gelecek sefere rastgelir inşallah.
Taygun KOCABIYIK
01-08-2007, 15:01
Sinan en usta balıkçılar bile gün gelir boş döner havada suda birşeyler olur hayvan yem yemez vs vs. Önemli olan keyif alabilmek ;)
Ayrıca böyle az balık tuttuğunda derin dondurucuya atıp biriktir toplu yemesi daha keyifli oluyor :D akrabaları çağırıp hepsini bu gün tuttum diyerek durumu kurtarabilirsin ayrıcak :D
Sinan en usta balıkçılar bile gün gelir boş döner havada suda birşeyler olur hayvan yem yemez vs vs. Önemli olan keyif alabilmek ;)
Ayrıca böyle az balık tuttuğunda derin dondurucuya atıp biriktir toplu yemesi daha keyifli oluyor :D akrabaları çağırıp hepsini bu gün tuttum diyerek durumu kurtarabilirsin ayrıcak :D
yok be abi orda bana yardımcı olan abilere bıraktım balıkları ziyan olmasın düşüncesiyle jeste jest babında ama iyi fikir bundan sonra aklımda olsun teşekkürler :helal: :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.