Tüm Versiyonu Göster : Cumartesi toplanalım
4 agustos cumartesi Rasgelsin önünde saat 14 te toplanalım yeni üyelerimizinde özellikle dikkatine:helal:
Taygun KOCABIYIK
01-08-2007, 18:48
Evet umarım kalabalık bir kafile halinde kahvelerimizi yudumlarken av anıları yad ederiz :)
Aziz Gerzeli
01-08-2007, 19:01
aferin mufi.............................................. .....
pardon abi nerde buluşacaz rastgelsin önündemi.:(
Hehangi bir problem olmazsa oradayım dostlarım.
Anıl ÜNALAN
01-08-2007, 21:16
Hehangi bir problem olmazsa oradayım dostlarım.
Obaaa süper nevzat abiyi görücez dicem ama sanırım ben gelemicem. O gün kuzenim evleniyo olucak bütün gün onun işlerine koşturucağım :( ...
Eğer pazar günü olursa kesin gelirim.Tago sende hiç heveslenme sende benimlesin..
Mufi, 04 ağustos 2007 güven özyeldan evleniyorrrrr. hatırlatırım
Adnan cım saat 20 de bucaya yetişilemezmi ? ne dersin?
olmasa haftaya atabiliriz..
arkadaşlar lütfen fikirlerinizi deyin bakalım....yapalım/ yada haftaya atalım diyenler.. 14 te buluşulsa 3 saat takılsak 17 eder geriye 3 saat kalır
az derseniz haftaya toplanalım
Arkadaşlar az önce Aziz kardeşim le yaptıgım görüşmede kendisi kemeraltı Rastgele av (Deniz,balık avı) ile yaptıgı görüşmede firma sahibi Levent bey bizim sitemizideki üyeleri davet etmiş magazanın üst katında yer varmış. klimalı imiş ve orada sohbet ve toplantı yapmamızı istemiş.
acil görüşlerini zi belirtin lütfen gidilecekse en azından dibek in üst katından iyidir
Ah be üstadlar gelmeyi gerçekten sizleri tanımayı çok isterim ama o gun arkadaşın nikahı var aydın da oraya gitmek zorundayım nikah şahidide ben oluyorum kısmet başka bir zamanda sizlerle tanışmayı çok isterim
iesencan
02-08-2007, 16:20
Mufi abi toplandığınızda benide gelmiş farzedin lütfen.Biliyorsunuz 1700 Km uzaktayım.Sizlere iyi eğlenceler, hepinize saygılar sevgiler.:D
ben de gelebilirim cumartesi.yanlız akşam misafirim olucak, hazırlık işleri için maalesef erken kaçmam gerek :(
önümüzdeki hafta cumartesi de boşum (şimdilik) bu arada.
her türlü uygundur bana ;)
agalar benim durum belirsiz. gelebilirsem ararım.
kıvanç ve hasan şüpheli:confused: :confused:
erol/adnan neredesiniz cevap lütfen/ mustafa kasım sen yakınsın /serkan cım sende birşeyler de bakayım
Taygun KOCABIYIK
02-08-2007, 18:34
Abicim toplantı olur dediğin gibi düğüne yetişilir o kadar saat ne yapıcaz orda hem :) gerçi benim gelmeme ihtimalim yüksek ama olsun siz benim yerimede muhabbet edersiniz :(
Anıl ÜNALAN
02-08-2007, 21:14
Abicim toplantı olur dediğin gibi düğüne yetişilir o kadar saat ne yapıcaz orda hem :) gerçi benim gelmeme ihtimalim yüksek ama olsun siz benim yerimede muhabbet edersiniz :(
Taygunum tam belli değil 5 e kadarda olsa yanlarında olabiliriz abilerimizin ;)
Anılım işte beklediğim haber buydu.
Anıl ÜNALAN
03-08-2007, 13:57
Abiler Yarin Saat 2 De çağlar Avin Arka Tarafindayiz..çağlar Av Yetkilileriyle özel Bi Görüşmemiz Olucak Ondan Sonra Rastgele Ye Geçebiliriz...herkesi çağlar Ava Bekliyoruz...
Saygilar..
Abiler Yarin Saat 2 De çağlar Avin Arka Tarafindayiz..çağlar Av Yetkilileriyle özel Bi Görüşmemiz Olucak Ondan Sonra Rastgele Ye Geçebiliriz...herkesi çağlar Ava Bekliyoruz...
Saygilar..
koçum sahil güvenlik:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
Mufi abi toplandığınızda benide gelmiş farzedin lütfen.Biliyorsunuz 1700 Km uzaktayım.Sizlere iyi eğlenceler, hepinize saygılar sevgiler.:D
bizden ayrı /gayrı yok diger illerdeki üyeler devamlı kalbimizde
arkadaşlar henüz daha yeni yoldan geldim ve sabah tekrar yoldayım işlerin yoğunluğu nedeniyle epey bir süre organizasyonlara ve toplantılara katılamıyacağım sanırım.yüreğim sizlerle saygılar...
Anıl ÜNALAN
03-08-2007, 23:54
arkadaşlar henüz daha yeni yoldan geldim ve sabah tekrar yoldayım işlerin yoğunluğu nedeniyle epey bir süre organizasyonlara ve toplantılara katılamıyacağım sanırım.yüreğim sizlerle saygılar...
Yüreğinin bizle olduğunu biliyoz abi o bize yetiyor zaten ;) ..
Kazasız belasız dikkat et kendine kolay gelsin..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.