Tüm Versiyonu Göster : bu gün toplandık
Arkadaşlar bu gün toplandık çok keyifli geçti ileriye dönük güzel planlarımız var
inşallah sırası geldikçe hep beraber göreceğiz
iesencan
04-08-2007, 22:24
Abi biz gelemedik ama şu planlardan biraz bahsetsende bizde bilgi sahibi olsak diyorum.Saygılar
Arkadaşlar özür dilerim ,kusura bakmayın ,bu toplantıda bulunmayı en çok isteyenlerden biri de bendim fakat önemli bir işim çıktığından orada bulunamadım.Eminim çok güzel geçmiştir.
Cumartesi günü 14 civarı gelipte Faruk kardeşimiz ile konuştuktan sonra dibek'e giden ve sonrası bizimle buluşamıyan bir arkadaşımız varmış kim oldugunu anlıyamadık.
Nevzat ı bekledik o gelmedi işi çıkmış canı sagolsun..ancak 2, kişi kimdi acaba meraktayım.
Muvaffak abicim hayırdır...darbe falan yok demi...aman diyim:deli:
Neymiş abicim bu planlar...sen şimdi yine orjinal bişeyler bulmuşsundur,bak bende çok merak doğrusu...
Muvaffak abicim hayırdır...darbe falan yok demi...aman diyim:deli:
Neymiş abicim bu planlar...sen şimdi yine orjinal bişeyler bulmuşsundur,bak bende çok merak doğrusu...
Vay Onurum benim.. ama oldumu şimdi.?.. ortalarada görünmezsin/cumartesi törenlere/merasimlere gelmezsin.. kendini merak ettirirsin.:( :confused: .özlettirisin.. şimdide kalkıp sorarsın ne iş tir??bende sölemem..:D
dur bakalım sabret zaten bişiler olursa sıradan şenlikler.Sahi erhan cım da gelmişti bir ara ona ugra hem çayını iç hem konuşun.
Peki....bekliyorum abicim...fazla meraklandırma ama...;)
freediver
06-08-2007, 02:35
Muvaffak Abi ne güzel paso toplanip balik muhabbeti yapiyorsunuz :)
Abi yediginiz ictiginiz sizin olsunda sura 1-2 satir neler konustugunuzu da yazinda bizde hic olmazsa ordaymis kadar olalim yeni kararlardan haberdar olalim :)
Sevgiler
katılımcılardan biri olarak Muvaffak,Aziz,Erhan abilerim ve Anıl ile Taygun kardeşlerimle tanışma şansına sonunda sahip oldum.(keza, Erol abi ile tanışmıştık zaten.)Nice organizasyonlara da hep beraber gidebiliriz umarım.Teşekkürler...:)
Aziz Gerzeli
12-08-2007, 01:28
asla mufi asla.............................................. ..............
asla mufi asla.............................................. ..............
:confused: :confused: :confused:
bu mesajı anlamadım?? Aziz kardeşim açıkçası
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.