Tüm Versiyonu Göster : 05.08.2007 Mardin Raporu
iesencan
05-08-2007, 13:21
Arkadaşlar bugün Trofeler için çok uğraştım ancak Tüm çabalarıma rağmen yine 1 kiloluk ve 1,5 kiloluk küççük trofeler geldi.Bana şans dilediğiniz için hepinize teşekkürler.Şansınız bol iğneniz keskin olsun.
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
Tebrik ederim güzel sazanlar
iç sularda hala böyle balıkların bulunması sevindirici;)
Tekrar tebrikler
Taygun KOCABIYIK
05-08-2007, 14:55
İsmail abi inşallah şişe boyu giderek büyük 2,5 litre, 5 litre, 19 litre damacana :deli:
İsmail bey tebrikler ,haarika bir av olmuş,gerçektende çok bereketli bir yermiş avlak bölgesi,afiyet olsun.
freediver
06-08-2007, 02:06
Ismail Abi trofeyi tutamamissin ama masallah dizmissin aynalilari... :D
Tam ideal lezzetli boylarda.
Afiyet olsun
Bende insallah bu hafta baliga gidecem calismaktan 3 haftadir baliga gidemiyorum.Gina geldi artik isyanlari oynuyorum!
Rasgelsin.
iesencan
06-08-2007, 06:09
Tebrik ederim güzel sazanlar
iç sularda hala böyle balıkların bulunması sevindirici;)
Tekrar tebrikler
Mehmet Kardeşim Teşekkür ederim.Dediğin gibi iç sularımızda hala böyle güzel balıklarımız var ama kıymetini bilirsek.
iesencan
06-08-2007, 06:10
Ismail Abi trofeyi tutamamissin ama masallah dizmissin aynalilari... :D
Tam ideal lezzetli boylarda.
Afiyet olsun
Bende insallah bu hafta baliga gidecem calismaktan 3 haftadir baliga gidemiyorum.Gina geldi artik isyanlari oynuyorum!
Rasgelsin.
Cumhur ben bir aydır balığa gidemiyordum.Seçim, iş falan derken bir ay sonrası biraz yüzümüz güldü işte.
iesencan
06-08-2007, 06:11
İsmail bey tebrikler ,haarika bir av olmuş,gerçektende çok bereketli bir yermiş avlak bölgesi,afiyet olsun.
Nevzat darısı senin başına inşallah senide böyle güzel bir avlakta güzel görünümlü Balıklarla görürüz.Şansın bol iğnen keskin olur inşallah.
iesencan
06-08-2007, 06:12
İsmail abi inşallah şişe boyu giderek büyük 2,5 litre, 5 litre, 19 litre damacana :deli:
Taygun sağolasın abicim, inşallah en son yazdığın Damacanalar için uğraşıyorum ya inşallah gelir.
ismail abi tebrikler yaptın yapacağını trofe olmasada maşallah ları var kuzuların...
iesencan
06-08-2007, 20:08
Serkan Sağolasın kardeşim.Ne yapalım şimdilik bunlarla yetiniyoruz.Havalar biraz serinlediği zaman inşallah trofeleride göndereceğim.Rastgele
genc balıkcı tunahan
07-08-2007, 11:48
bravo güzel trofeler
HALDUN YALIMLI
07-08-2007, 14:41
İsmail balıklar güzel, istediğn gibi olmasada en azından ara verdiğin dönemin hamlığını atmışsın. Daha iyilerine kısmetse. RASTGELSİN.
ismail abi tebrik ederim.afiyet olsun:helal: :helal: :helal:
iesencan
07-08-2007, 17:43
bravo güzel trofeler
Tunahan kardeşim, senden de trofe raporları bekliyorum
iesencan
07-08-2007, 18:51
ismail abi tebrik ederim.afiyet olsun:helal: :helal: :helal:
Ulaş teşekkür ederim kardeşim.Senden de böyle güzel avlar bekliyoruz.
iesencan
07-08-2007, 18:52
İsmail balıklar güzel, istediğn gibi olmasada en azından ara verdiğin dönemin hamlığını atmışsın. Daha iyilerine kısmetse. RASTGELSİN.
Haldun Teşekkür ederim arkadaşım.İnşallah iyi dileklerin gerçekleşirde daha güzel Trofe Görüntüleri ile karşınızda olurum.Şansın bol olsun:D
Hadi yine iyisin iyisin İsmail im..afiyetler ola..
iesencan
07-08-2007, 20:39
Muvaffak abi sağolasın, uzun bir aradan sonra tekrar başladık avlara ama yine küçükler geldi.Hayırlısı inşallah trofe raporları ile en yakın zamanda sizlerle olacağım.:D
Hasan BALIKÇI
07-08-2007, 22:37
ismaıl kardeşım süüüüüppeeeeer :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
başkada bırşey demıyorum kardeşım.
saygılar sevgıler
ismail tebrikler güzel bir av olmuş,trofeyi bidahaki ava sakla ;) siteye heyecan olur. dicle ve fırat nehirlerinin kolları üzerinde adam boyu balık yakalayan balıkçılar duymuştum,yanlış hatırlamıyorsam yayın balığıydı. rastgelsin...
iesencan
08-08-2007, 10:50
ismail tebrikler güzel bir av olmuş,trofeyi bidahaki ava sakla ;) siteye heyecan olur. dicle ve fırat nehirlerinin kolları üzerinde adam boyu balık yakalayan balıkçılar duymuştum,yanlış hatırlamıyorsam yayın balığıydı. rastgelsin...
Erhan Sağolasın arkadaşım senden de güzel avlar bekliyoruz.
iesencan
08-08-2007, 10:51
Hasan abi senin kadar olmasakta idare eder diye düşünüyorum.Saygılar abime
İsmail abi yorumum biraz geç geldi ama geldi.Böyle balıkları gösteriyorsun abi sonra babamla aram bozuluyor.Her pazar balığa gitmek için kafasının etini yiyince.Balıklar çok güzel abi.Hakikaten hayran kalınacak cinsten...
Rastgelsin...
BLACK SHARK
12-08-2007, 20:13
Selam ismailcigim ..
daha bugün geri döndüm tatilden , ve firsat bulunca sizlerle hemen beraber olmaya calistim :D cok tebrikler kardesim ..güzel sazanlar tutmusun , eline koluna saglik , yakinda insallah bende ufak defek ne yakaladiysak türkiyeden ;) görüntüler sunacagim , esenkal .... selamlar
rastgelsin
yaa ismail kardeş bunların hepsi trofe daha ne olsun şahane aynalı sazanlar afiyet olsun.
kartallı
19-08-2007, 22:29
tebrikler arkadaşım ilerde inşallah şöyle 10 kilo üzeri bi aynalı da nasip olsun...saygılar
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.