PDA

Tüm Versiyonu Göster : Mardin Raporum

iesencan
05-08-2007, 13:40
:D Arkadaşlar buda 05.08.2007 günü Sizler için yapmış olduğum Video çekimim.Hepinize Rastgelsin, Şansınız bol iğneleriniz keskin olsun.:D
Balık Sohbeti [Only Registered Users Can See Links]

Sizler İçin [Only Registered Users Can See Links]

giritli
05-08-2007, 14:24
İsmail bey tatlı su avından pek anlamam ama bence tuttuğunuz balıklar için trofe yok falan demeyiniz...bence gayet güzel balıklar...1 kg olsun bizim olsun:D ...sessiz sakin kuş sesleri eşliğinde tahta gibi suyun kenarında çok güzel bir gün geçirmişsiniz...inşallah trofeli avlarınız da yakın zamanda olur...saygılar...

Taygun KOCABIYIK
05-08-2007, 14:49
İsmail abim benim bu kadar balık tuttun olmadı diyorsun :D ne olmadı bir sürü balık var işte trofe yok diye üzülüyorsan tek üzüntün bu olsun be abi boşver nasip bu kadarmış :)

freediver
06-08-2007, 02:33
Abi masallah baliga degil tatile gider gibi tam teskilat gitmissiniz...
Etrafta dönen bebeler...

bilader vami bisey diyen tipler yok :D

Tam kafa dinlenecek yer...

iesencan
06-08-2007, 06:03
İsmail bey tatlı su avından pek anlamam ama bence tuttuğunuz balıklar için trofe yok falan demeyiniz...bence gayet güzel balıklar...1 kg olsun bizim olsun:D ...sessiz sakin kuş sesleri eşliğinde tahta gibi suyun kenarında çok güzel bir gün geçirmişsiniz...inşallah trofeli avlarınız da yakın zamanda olur...saygılar...

Onur Teşekkür ederim.İnşallah senin avlarında böyle eğlenceli ve neşeli geçer.Şansın bol olsun.

iesencan
06-08-2007, 06:04
İsmail abim benim bu kadar balık tuttun olmadı diyorsun :D ne olmadı bir sürü balık var işte trofe yok diye üzülüyorsan tek üzüntün bu olsun be abi boşver nasip bu kadarmış :)
Tago Sağolasın.Trofe İstemekle, ümit etmekle, sabırla beklemekle gelir derler ya, işte bundan dolayı olmuyor.Küççük afacanlarla idare ediyoruz işte abim.

iesencan
06-08-2007, 06:07
Abi masallah baliga degil tatile gider gibi tam teskilat gitmissiniz...
Etrafta dönen bebeler,bilader vami bisey diyen tiplerde yok :D

Tam kafa dinlenecek yer...
Cumhur Sağolasın abim.Etrafımda dönen küçük çocuklar Köyden balığa gelen çocuklar.Onlarada Amatör balıkçılığı sevdirmeye çalışıyoruz.5 ay önce bu göle ilk gittiğimde o yanımdaki çocuklar tırıvırı denen adi şeyle avlanıyorlardı.Onlara ben olta yaptım, şimdi işi iyice öğrendiler, güzel balık tutuyorlar, yakında Boynuz kulağı geçer vaziyeti olabilir hani:deli: