PDA

Tüm Versiyonu Göster : balıklıova raporu 07/08/ 08/ 2007

baracuda_35x
08-08-2007, 17:01
AVDA OLTA ATIŞ22.00 AV BİTİŞ 06.30
YEM BURUKURDU MAMUN VE YENGEÇ
KADRO BEN
AVLAK BALIKLI OVA

işlarimi ayarladım ve balıga gitmek iştedim akını aradım biraz tel konuştuktan sonra gidelim dedim kendisi sabahlamak zor oluyor dedi ben de deha önce benim için yeni bir yer buldugum ve gimeyi düşündügüm yere gitmeye kara verdim akın beni aradı tekrar doktor ve ahmet ile gidecegim dedi osırada akınlan konuştuktan sonra telefonumu evde unutum vardır bir hayır dedim nitekim ben olursam akın akrep yuvasına gelirim dedi onlarda balıklı ovada karar verecekmiş bende tel olmadıgından iletişim koptu

ve ben av yerine vardim bende fotograf makinasinı arabada unutum ve sizlere , uygun biryerde çekim yaptım BU AVDA YANLIZCA BORU KURDU KULANILMIŞTIRSEVGİLERİMLE
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Shot with DSC-S650 ([Only Registered Users Can See Links]) at 2007-08-07

GECENİN TROFESİ MIRMIR 32 CM
GECENİN YILDIZI
MIRMIRLAAAAAAARRRRR

Taygun KOCABIYIK
08-08-2007, 17:05
Rıdvan abi tebrik ederim bilhassa mırmırlar çok şahane ağzımın suları aktı balığım geldi neden bu kötülüğü yaptın bana :)

baracuda_35x
08-08-2007, 17:14
Rıdvan abi tebrik ederim bilhassa mırmırlar çok şahane ağzımın suları aktı balığım geldi neden bu kötülüğü yaptın bana :)

niyeki taygunum sendede benim gibi anlaşılan mırmır hastalıgı var :D :D

bak orda üçü bir aradavar sen onu iç kardeş azının suyu diner belki:D teşekürler taygunum

mufi
08-08-2007, 18:00
Rıdvan valla sahnelerin yıldızları gibi ,,,,sende bu arada profesyonel sunucu gibisin valla afiyet şeker olsun

discus
08-08-2007, 18:21
alllaaahhh ah abi yaktın o mırmırlarla beni.gerçekten çok iyiler ellerine sağlık abi paylaşımın için teşekkürler..

Hasan BALIKÇI
08-08-2007, 19:09
rıdvan kardeşım tebrık edıyorum,alkışlıyorum ,akdır edıyorum ve senı gerçek alemde tanıdığım ıçınde onur duyuyorum. her zaman böyle bereketlı hatta dahada fazlaları olsun.sen bana ben mırmırcıyım dedın evet haklıymışsın.:helal: :helal: :helal:

bıde benım yüreğı kendınden büyük kardeşım serkan var hanı bızım dıskus hehe hanı gözüm senın mırmırlar nerde bak rıdvan kardeşıme neler yapıyo vereyım coşkuyu sanada belkı gaza gelır balığa gıdersın.sen kendıne rakıp arıyodun al sana bak rıdvan kardeşım ışte sana bır mırmır ustası :deli: :deli: :D bakalım şımdı ne yapçan.:deli: :deli:

saygılar sevgıler

Anıl ÜNALAN
08-08-2007, 19:27
Süpersin Rıdvan abi tebrik ederim gerçekten çok güzel bir av yapmışsın o paşanın yakışıklılığı ne öle..Devamını dilerim abi..

Birgün bir sahil şeridinde beraber olmak dileğiyle.

baracuda_35x
08-08-2007, 19:54
rıdvan kardeşım tebrık edıyorum,alkışlıyorum ,akdır edıyorum ve senı gerçek alemde tanıdığım ıçınde onur duyuyorum. her zaman böyle bereketlı hatta dahada fazlaları olsun.sen bana ben mırmırcıyım dedın evet haklıymışsın.:helal: :helal: :helal:

bıde benım yüreğı kendınden büyük kardeşım serkan var hanı bızım dıskus hehe hanı gözüm senın mırmırlar nerde bak rıdvan kardeşıme neler yapıyo vereyım coşkuyu sanada belkı gaza gelır balığa gıdersın.sen kendıne rakıp arıyodun al sana bak rıdvan kardeşım ışte sana bır mırmır ustası :deli: :deli: :D bakalım şımdı ne yapçan.:deli: :deli:

saygılar sevgıler

dur hasan abi yeni başladık bunlar ısınma turları:D :D

discus
08-08-2007, 21:49
hasan abi bırak şimdi ayak yapma sen kısacası ben senle baş edemicem korktum de olsun bitsin ne öle başka cepeye sevkediyon daha yarışın ortası olmadı..
rıdvan hocam gerçekten mırmır benim tutkum hasan abimizin iyi bildiği bir mırmır avlağı var nezaman istersen orayı deneyebiliriz dostluğumuzda pekişmiş olur.saygılarımla..

Hasan BALIKÇI
09-08-2007, 19:04
hasan abi bırak şimdi ayak yapma sen kısacası ben senle baş edemicem korktum de olsun bitsin ne öle başka cepeye sevkediyon daha yarışın ortası olmadı..
rıdvan hocam gerçekten mırmır benim tutkum hasan abimizin iyi bildiği bir mırmır avlağı var nezaman istersen orayı deneyebiliriz dostluğumuzda pekişmiş olur.saygılarımla..

heeee çok korktum senle baş edılmez canım kardeşım.sen her zaman benı geçersın senın boyun benden uzun:deli: :deli:

baracuda_35x
09-08-2007, 19:13
heeee çok korktum senle baş edılmez canım kardeşım.sen her zaman benı geçersın senın boyun benden uzun:deli: :deli:

daha dur hasan abi serkan 4te 4 vuruşuda alırsa belki ozaman seni geçer :D :D

Egeli
09-08-2007, 22:38
Tebrik ederim ..
mırmırlar çok güzel...

Rastgelsin...

HALDUN YALIMLI
10-08-2007, 12:55
Rıdvan abi tebrikler, mırmırlar nefis, lidakiler ve çupra nefis. Afiyet olmuştur umarım. RASTGELSİN

giritli
16-08-2007, 20:58
Tebrikler çok güzel bir av olmuş...inşallah daha bereketlileri de nasip olur...:helal:

pene
20-08-2007, 12:06
boy boy..
toptan sülalesini mi katlettiniz nedir:)
tebrikler..

BLACK SHARK
23-08-2007, 09:20
Güzel Av olmus tebrikler .
afiyet olsun .

selamlar - rastgelsin