Tüm Versiyonu Göster : kaynaşım
Aziz Gerzeli
08-08-2007, 19:14
bu cumartesi günü yani 11/08/2007 de İnciraltı Martı balıkçısındayım.Lüks pahalı bir yer değil ister kola iç ister kahve (kahveyi kendin yap kendin iç olayı)bedava saat 14.00 da oradayım gelebilen dostları bekliyorum.gelemeyenlerle kalbimiz beraber.
gelebilecek arkadaşlar lütfen cevap yazsın rica ediyorum
abi sana sözüm vardı ama malesef iş önceliği gene aldı.özürlerimle saygılar..
cengaverdurmus
10-08-2007, 13:36
kaçıp kurtulabilirsem inşallah sizlerle olacağım
maalesef gelemeyeceğim..:'(
aa "kaptan" olmuşum! :D :dans:
Aziz Gerzeli
10-08-2007, 23:28
aa "kaptan" olmuşum! :D :dans:Hayırlı olsun denizlerin mutedil olsun:helal:
HALDUN YALIMLI
11-08-2007, 07:35
İşim dolayısıyla ben gelemiyorum, katılacak değerli arkadaşlarıma selamlar. RASTGELSİN
Aziz Gerzeli
12-08-2007, 01:26
gelemeyeceğini beyan edipte gelemeyenlere sözüm yok mesajımı okuyup gelemeyeceğini beyan etmeyenlere kırıldım.bir daha asla ve asla organizasyon toplanalım vs diye benden bir şey beklemeyin.tamamıyla yıktınız beni çok üzdünüz alırım malzememi takılırım eskiden olduğu gibi balığıma.benden bu kadar elimden geldiğince abiniz olarak bu güne kadar gerek int ortamında gerek cep gerek sabit telefonlarla yaptığım davetlere cevablarınızın böyle olmasına kırıldım.genede her şey gönlünüzce olsun.rastgelsin hepinize .yinede kimseye küsmedim canınız sağ olsun
Aziz Gerzeli
16-08-2007, 00:41
aa "kaptan" olmuşum! :D :dans:Hayırlı olsun:helal:
gelemeyeceğini beyan edipte gelemeyenlere sözüm yok mesajımı okuyup gelemeyeceğini beyan etmeyenlere kırıldım.bir daha asla ve asla organizasyon toplanalım vs diye benden bir şey beklemeyin.tamamıyla yıktınız beni çok üzdünüz alırım malzememi takılırım eskiden olduğu gibi balığıma.benden bu kadar elimden geldiğince abiniz olarak bu güne kadar gerek int ortamında gerek cep gerek sabit telefonlarla yaptığım davetlere cevablarınızın böyle olmasına kırıldım.genede her şey gönlünüzce olsun.rastgelsin hepinize .yinede kimseye küsmedim canınız sağ olsun
Aziz abi sen kırılma, fırsatını bulan ve müsait olanlar mutlaka gelir, gelende sağ olsun gelemiyende sağ olsun desen yeter.....
ünalmusa
09-09-2007, 14:31
abı kurda sormuslar neden boynun kalın cevap vermıs kendı ısımı kendım gorurum gelenlerın de gelmeyenlerınde canı sag olsun
lambukas
09-09-2007, 17:38
abi gelmeyi sizlerle tanışmayı isterdim ama malum denizlideyim ama daha sonra zamanlar uyrsa gelip tanışmak isterim simdiden muhabbetiniz bol olsun...
kızma aziz abi..
sen gel istanbul'a..
biz seni ağırlayalım..
Yıkılmadın...canım benim
ayaktasın.. gülüm benim..
üzülmedin.. kardeşim benim
seni bu gün gördüm ya ameliyat deliklerim (4 adet) bir anda kaynadı ..
sanki olmamışım gibi...;) :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.