PDA

Tüm Versiyonu Göster : 67 cm ve 5 kg ağırılığında Laspir

sazancı
10-08-2007, 08:29
Sevgili dostlar 28-29 Temmuz tarihinde 2 arkadaşımla birlikte Sakarya nehrinin Eskişehir bölgesinde kalan kısmında Kurtşeyh ve Tatarlar köprüsü kesiminde avlandık ben o gün biraz şanssızdım 2 adet dargın(bıyıklı balık veya Bekir) yakaladım ama arkadaşım Veysel Tatarlar Köprüsünde saat 13 gibi 3 numara mepsle kaşık oltası ile fotoğrafta görünen Laspiri yakaladı inanılmaz güzel bir balık kocaağız veya sis balığı deniliyor daha önce sitemizde "bu balık ne balığı" isimli konuda Laspire benzer bir balığı tanımlarken fotoğrafını yayınlamıştım ama hakettiği ilgiyi göremediği kanısındayım o yüzden bir kez daha yolluyorum resimde balığı elinde tutan benim ama balığı arkadaşım Veysel yakaladı (herkeze rastgele)
işte canavar
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

mercan
10-08-2007, 08:37
güzel balık .elinize sağlık

freediver
10-08-2007, 09:03
Selam

Mustafa Abi o baligin 10 kilolugunu önüme koysalar birde 1 kilo kizil kanat koysalar...Laspire dönüp bakmam bile...Mübarek civi kutusu ,yenmiyo!

balıkcı67
10-08-2007, 09:04
Tebrik ederim.Güzel balık.:helal:
[Only Registered Users Can See Links]
Sanırım bu linkteki balık.

emre97
10-08-2007, 09:08
tebrik ederim abı güzel balık:ninja: :D

ykmk
10-08-2007, 09:18
Çok güzel bir balık abi.Tebrik ederim.

sazancı
10-08-2007, 09:19
Selam

Mustafa Abi o baligin 10 kilolugunu önüme koysalar birde 1 kilo kizil kanat koysalar...Laspire dönüp bakmam bile...Mübarek civi kutusu ,yenmiyo!

Gerçektenmi yapma ya hu bende çok heveslenmiştim bu balığı ben yemedim diğer arkadaş evine götürdü tadını da çok beğenmiş hayırlısı olsun ne diyelim

Lethe
10-08-2007, 09:20
valla tadını bilmiyorum ama,çok güzel balık.levreğe ve somona benziyor.acaip zevklidir onu çekmesi...tebrik ederim güzel balık:helal: :helal:

Taygun KOCABIYIK
10-08-2007, 09:29
:helal: :helal: :helal: Çok güzel bir balık tebrik ederim

freediver
10-08-2007, 10:13
Gerçektenmi yapma ya hu bende çok heveslenmiştim bu balığı ben yemedim diğer arkadaş evine götürdü tadını da çok beğenmiş hayırlısı olsun ne diyelim

Abi tadi güzel ama cok kilcikli oldugu icin zevk vermiyor ama yakalamasi gercekten zevklidir....

sazancı
10-08-2007, 10:26
Abi tadi güzel ama cok kilcikli oldugu icin zevk vermiyor ama yakalamasi gercekten zevklidir....

Okuduğum kadarı ile Almanya,da yaşıyorsunuz kardeşim,bu balığı Alamnya,damı yakaladınız yada yediniz yoksa Türkiye,demi merakımı mazur görün dünyada sadece Sakarya nehrinin belli bölgelerinde ve Tayland,da yaşadığını duydum da o yüzden soruyorum kalın sağlıcakla

balıkcı67
10-08-2007, 20:41
Gülü seven dikenine katlanır derler.

freediver
10-08-2007, 21:04
Okuduğum kadarı ile Almanya,da yaşıyorsunuz kardeşim,bu balığı Alamnya,damı yakaladınız yada yediniz yoksa Türkiye,demi merakımı mazur görün dünyada sadece Sakarya nehrinin belli bölgelerinde ve Tayland,da yaşadığını duydum da o yüzden soruyorum kalın sağlıcakla

Ben bu balig ALmanya da yakaladim.Biz buna burda Rapfen diyoruz.Sizinkisi kadar büyük degildi tabi....Bu balik sazangillerden ve hemen hemen heryerde var...
BlackShark rumuzlu Yasin Abim bunun 2 kg. ligini bana vermisti.
Ordan biliyorum.

genc balıkcı tunahan
11-08-2007, 09:29
tebrikler güzel balık

Samet Eryavuz
11-08-2007, 09:43
super balık ellerinize saglık afiyet olsun.TEbrikleeer

mufi
11-08-2007, 10:08
maşallah...maşallah.. bereketi daim olsun

sazancı
11-08-2007, 11:09
maşallah...maşallah.. bereketi daim olsun
Muvaffak abi merhaba,nasılsınız siteye Dersu Uzala nın fotoğrafını koymuşsunuz bu gizemli adamla ilgili başak bilgiler elinizde mevcutsa sitede bizlerle paylaşırmısınız...........(Dersu Uzala,yı sayenizde tanıdım çok ilgimi çekti en kısa zamanda filmi bulup izleyeceğim)

MEHTERAN
11-08-2007, 12:52
Hernekadar tadı güzel değil, kılçıklı, densede arkadaşımız balığı çoktan tüketti, abi balık olsunda isterse fok balığı olsun. Boşa dememişler denizden babam çıksa yerim diye, mısır unu veya galeta unla yaptınmı tatına doyum olmuyor mübareklerin. Bu arada balığı tutan veysel kardeşimi tebrik eder, Mustafa kardeşimede paylaşımından ötürü teşekkür ederim.

nevzat
11-08-2007, 17:10
Yakalayana da bu güzelliği bizlerle paylaşana da teşekkürler.Güzel bir trofe gerçekten .

baturhan
16-08-2007, 08:12
şahane bir balık elinize sağlık,kolunuza kuvvet.

bir konuda Cumhura katılamayacağım,belki laspiri yemesini beğenmemiş ama sanırım pişirme konusu çok önemli.Sazanı çok kimse sevmez ama eğridir gölünde lokantalarda yemenizi tavsiye ederim.

KALINSAĞLICAKLA

kartallı
19-08-2007, 22:19
balık çok güzel,özellikle kuyruk yüzgeci mükemmel gelişmiş ve nasıl direnç gösterdiğini düşünemiyorum harikadır herhalde,tekrar tebrikler...

BLACK SHARK
23-08-2007, 09:25
Sevgili dostlar 28-29 Temmuz tarihinde 2 arkadaşımla birlikte Sakarya nehrinin Eskişehir bölgesinde kalan kısmında Kurtşeyh ve Tatarlar köprüsü kesiminde avlandık ben o gün biraz şanssızdım 2 adet dargın(bıyıklı balık veya Bekir) yakaladım ama arkadaşım Veysel Tatarlar Köprüsünde saat 13 gibi 3 numara mepsle kaşık oltası ile fotoğrafta görünen Laspiri yakaladı inanılmaz güzel bir balık kocaağız veya sis balığı deniliyor daha önce sitemizde "bu balık ne balığı" isimli konuda Laspire benzer bir balığı tanımlarken fotoğrafını yayınlamıştım ama hakettiği ilgiyi göremediği kanısındayım o yüzden bir kez daha yolluyorum resimde balığı elinde tutan benim ama balığı arkadaşım Veysel yakaladı (herkeze rastgele)
işte canavar

Evet musa abi , bu balik ne baligi konusunu ben acmistim , herkez birsey söylemisti burda .... ama simdi ögrendik ..tekrar eyvallah .;)