Tüm Versiyonu Göster : Balikliovadaki Avlarimdan
[Only Registered Users Can See Links]
ARKADAŞLAR BUNLARDA BEN DEN GEÇEN SENE Kİ AVLARIMDAN...
Samet Eryavuz
10-08-2007, 10:58
TEbrikler afiyet olmuş olmuş :)
yakışıklı balıklar gerçekten tebrik ederim.sanırım sitemize İsmail abi 2 katılmış bulunmakta :deli:
bişi sorucam:levreği nasıl yakaladınız?sahte yemle mi?
:helal: :helal:
freediver
10-08-2007, 21:26
Tebrikler cok güzel baliklar.
Bu arada ben su balikliova nin adini cok sik duymaya basladim...Daha önce nasil olduda gitmedim...hayret ediyorum...Tüm millet oraya gidiyor....
Adi üstünde BALIKLIOVA
mustafakasim
11-08-2007, 08:06
ercan tebrik ederim güzel balıklar.bu sene ki avlarınıda bekliyoruz.
Tebrik ederim...
Rastgelsin
baracuda_35x
12-08-2007, 10:05
tebrikler ercan kardeş afiyet olsun
Ercan arkadaşım tebrikler güzel balıklar yalnız konu eksik! nasıl tutuğun ne zaman nasıl bir takımla bu avları gercekleştirdiğin hangi yemleri kullandığın gibi noktaları mesaj veya konularına eklersen daha iyi olur kanaatindeyim.amatör balıkcılık konusunda yakaladığın balıklara bakarsak baya tecrubeli olduğun anlaşılıyor selamlar afiyet olsun.
BLACK SHARK
15-08-2007, 17:38
Güzel Av olmus .... afiyet olsun .
rastgelsin - selamlar
kartallı
19-08-2007, 22:20
Ercan arkadaşım tebrikler güzel balıklar yalnız konu eksik! nasıl tutuğun ne zaman nasıl bir takımla bu avları gercekleştirdiğin hangi yemleri kullandığın gibi noktaları mesaj veya konularına eklersen daha iyi olur kanaatindeyim.amatör balıkcılık konusunda yakaladığın balıklara bakarsak baya tecrubeli olduğun anlaşılıyor selamlar afiyet olsun.
aynen katılıyorum rauf amcama ayrıca tebrikler...saygılar
bu avda kullandığım olta tipi 2'li dip takımı kullanılan yem sülünez ve mamun ben en güzel çupra avlarımı hep gerencede yaptım çok büyük balıklar çıkmasada bereketli avlar oluyor herkesin şaansı açık olsun rasgele...
tebrikler abı afiyet olsun saygılar sevgiler rastgelsin:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.