Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 11-12 Agustos Hasan Ustad İle Zeytinler'de

Samet Eryavuz
14-08-2007, 12:29
Bu sizlere yazacagım ilk Rapor Olacak.Cok uzatmayacagım.Akşam üstü saat 16:00 Gibi Hasan Abi ile Altındagda bulustuk yemci derken avlaga varmamız saati 17:30 ila 18:00 i buldu.
Bir guzel yerleştik gidenler bilirler Hasan Abi'nin halıyı bir guzel serdik luxu de yaktık.HAsan abinin verdigi bilgiler dogrultusunda yengecin nasıl takılışı daha rahat atış sekillerinden sonra oltalar sudaydı.İlk vurusu ben aldım Gene hasan abinin teknigini yapıp tasmalamadım.Gelen normal bir cipuraydı.Hasan abide aldı vuruslar Bosuna Ustad Demiyoruz Hepsini cekti tabi :) .YEngec yetiştiremedik desem yalan olmaz o kadar boldu balık kısmetimize .
Gece oldu muhabbet gırgır yemek cay faslı derken sabahı zor ettik aslında cunku sabah olsada hadi artık atsak diye bekliyoruz heyecanla ee bir kere tatmışım o cipuranın guzel kafa atışlarını gelirken vurmalarını .. Sabah ise bir kac tanede daha aldık gece sadece iri mercan cektik 18-20 kadar.
Resim bir kac tane ekleyecegim Toplu halde balıkları cekemedik cunku makina malesef acık kalmış artık gece kılıfına koyarken heralde degdim bir yerine sarjı bitmiş.Hasılat 19 Cipura 18-20 kadarda İri mercan.Ayrıyetten Hasan abi O guzel Gun icin sana cok tesekkur ederim seni tanımak beni anlatılmaz memnun etti.Tekrar GOrusmek dileklerimle. Sevgiler Saygılar.

Hasan Abi İle Avlak Yolunda ...
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Manzaramızda hicde Fena Degildi ..
Cay bekliooooozzzz :)
Hayatımın ilk Çipurası ( benim eller cok buyuk balık kucuk duruo aldanmayın :) ) :dans:
Ve şimdide Sahnelerde Assolist Paşhaa ...

Malesef Baska resim Yok .. BUndan sonra Direk Video El kamerası ile.
Sevgiler Saygılar .

er35han
14-08-2007, 16:28
tebrikler samet güzel bir gün ve başarılı bir av olmuş. zaten hasan abiyle gidipte eli boş dönmek olmazdı:helal:

mufi
14-08-2007, 18:09
hasancım yine aynı senaryo...sen bunu hep yapıyorsun..bu sefer yanında samet var.. birlikte güzel bir çipura macerası..
afiyet olsun arkadaşlar..

baracuda_35x
14-08-2007, 18:09
tebrikler sametim güzel av olmuş kardeş anlaşılan ustasından bu işi güzel öğrenecek sin

Samet Eryavuz
14-08-2007, 18:12
muvaffak abi tesekkur ederim degerli yorumların ve dusuncelerin icin.
Erhan abi sanada cok tesekkur ederim.Haklısın hasan abi ayrıcalıgı :)
Rıdvan abi gercektende oyle insallah en kısa zamanda 3 lü yaparız.
Hepinize saygılarımla.

Hasan BALIKÇI
14-08-2007, 18:35
Samet kardeşım açmış olduğun konu ıçın teşekkür ederım.bana gurur veren sözlerınden dolayı tekrar teşekkürlerımı sunarım;) .ama fotoğraf mak.açık bıraktığın ıçın sana kızdım bılıyosun:D :deli:

ben senınle tanıştığım ıçın çok mutlu oldum hemde balıkta.
ben herzaman söylüyorum muhabetle tanışma çok daha güzel ve anlamlı oluyor.herkesı daha ıyı tanıyabılıyorsun.

bence sanaldan çıkmak gerekıyor daha ıyı kaynaşabılmek,paylaşmak ve kabul edılırse dostluk.balık ıkıncı planda olmalı.

ama mualesef bunu yapamıyoruz.bu şekılde tanıştıklarım elımdekı on parmak kadar az neden daha fazla olmasınkı.

herkese saygılar sevgıler rastgelsın dostlar:helal: :helal:

Hasan BALIKÇI
14-08-2007, 18:40
tebrikler samet güzel bir gün ve başarılı bir av olmuş. zaten hasan abiyle gidipte eli boş dönmek olmazdı:helal:

erhan kardeşım bırkerede beraber gıdelım.o gıttığımızı saymıyorum senınlede oturup çayımızı ıçerken muhabet edelım nedersın .

bakarsın senınde nasıbınde paşalar olur kardeşım

sevgılerımle

mufi
14-08-2007, 18:41
Samet kardeşım açmış olduğun konu ıçın teşekkür ederım.bana gurur veren sözlerınden dolayı tekrar teşekkürlerımı sunarım;) .ama fotoğraf mak.açık bıraktığın ıçın sana kızdım bılıyosun:D :deli:

ben senınle tanıştığım ıçın çok mutlu oldum hemde balıkta.
ben herzaman söylüyorum muhabetle tanışma çok daha güzel ve anlamlı oluyor.herkesı daha ıyı tanıyabılıyorsun.

bence sanaldan çıkmak gerekıyor daha ıyı kaynaşabılmek,paylaşmak ve kabul edılırse dostluk.balık ıkıncı planda olmalı.

ama mualesef bunu yapamıyoruz.bu şekılde tanıştıklarım elımdekı on parmak kadar az neden daha fazla olmasınkı.

herkese saygılar sevgıler rastgelsın dostlar

yorumsuz::helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Hasan BALIKÇI
14-08-2007, 18:43
hasancım yine aynı senaryo...sen bunu hep yapıyorsun..bu sefer yanında samet var.. birlikte güzel bir çipura macerası..
afiyet olsun arkadaşlar..

saygı değer muvaffak abıcım bır gün mutlaka sende yanımda olacaksın.
olmanıda çok ıstıyorum akrepten korkma ben onları yem dıye denıze atarım sana kıyamam ben:deli: :helal: :helal: :helal:

mufi
14-08-2007, 18:58
Gündüz gidilse olmuyormu oraya? mesela sabah saat 06 gibi orada olmak kaydı ile??

discus
14-08-2007, 22:59
eveeettt.gerçekten klasikleşen bir görüntü oldu artık bu.hasan abi sana sonsuz teşekkürler hiç çekinmeden meranı bizlere tanıttın taa oralara onca yolu tepip balık tutmak varken sen bizlere balık tutmasını öğretmeye çalışarak güzel zamanını harcadın ya sana teşekkür etmek bile bence yetmez.samimiyetle söylüyorum ki senin elin kaçkere öpülür bilmem...
tüm balıkçı dostları senden bişeyler öğreniyo bu işe gönül vermiş herkezin yanındasın allah seni ve senin gibi ustaları başımızdan eksik etmesin.engüzel paylaşımlar o deniz kenerında elimizdeki nevalleleri hiçbirşey düşünmeden paylaşınca ortaya dökülüyo...sen var olduğun sürece ben bu sitenin butür paylaşımlara dahada şahit olacağı inancındayım.iyiki varsın canııımm abim.saygılar...
NOT: bu arada kadro bukadarzenginken artık bir maç zamanı gelmedimi arkadaşlar hadi oragnizasyon ayarlayalım nedersiniz..

Anıl ÜNALAN
15-08-2007, 00:04
Samet abi Hasan üstadı izlemene sevindim o tadı sende aldın artık istesende zeytinleri ve hasan abiyi bırakamazsın :D ..

Hasan üstada laf yok tebrik etmeye bile gerek yok o alışkın böle şeylere :D

Seni tebrik ederim Samet abi zeytinler kolay bir avlak değildir balığı nazlıdır nazını gerçekten çekmesi zordur.Havayı kıstırması felan zordur ama havayı kıstırdın mı olay bitti neyse çok konuştum tebrik ederim zeytinelinde siftahı yaptın orada veya başka bi yerde devamı gelicektir umarım fazlasıyla devamını getirirsin..

Saygılar

Haaa bu arada hasocum senide tebrik edeyim tebrik etmicem sandın ama yanıldın :D Seviyom seni balıkçı KRAL :D

freediver
15-08-2007, 00:28
Hasan ABiyle baliga giden bos dönmüyor .....
Hasan Abi gelecegin Amcalarindan biri :)

Tebrikler iyi av olmus.....

Samet Eryavuz
15-08-2007, 06:33
Guzel sozleriniz ve dusunceleriniz icin hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim.
Hasan abi 10 Numara adam gercektende.Hem karakteri olsun hemde Balıkcılıgı.
HEpinize Saygılar Sevgililer.
Bir organizasyon fena olmaz serkan abinin dedigi gibi ..

nevzat
15-08-2007, 08:49
Samet kardeşim ne mutlu sana ki Hasan abi ile birlikte o güzel ortamın zevkini doya doya (demiycem çünki o ortama doyum olamayacağını çok iyi biliyom)yaşamışsın,tebrikler.Hasan abi klasiklere devam,inşallah abi inşallah anladın sen onu.

BLACK SHARK
15-08-2007, 09:15
Güzel Av güzel görüntüler - tebrikler ... afiyet olsun .

selamlar -rastgelsin

Taygun KOCABIYIK
15-08-2007, 09:17
Ustaların ustası Hasan ustam yine yapmış yapacağını tebrik ediyorum. Bu hafta maviler ve beyazlar olarak sahalarda çarpışma zamanı diye düşünüyorum :D Haydi millet balığa ben hasan abi siz hepiniz 15 avans 20 de biter :D (çok attım)

Samet Eryavuz
15-08-2007, 09:43
haklısın nevzat abi doyum olmuyor ..

mustafakasim
15-08-2007, 10:31
samet, hasan abiyi yakalamışsın paşalarıda götürmüşsün.tebrik ederim.mercanlar erkek mercan galiba.hasan abi geçen seneye göre paşalar azalmaktamı, çoğalmaktamı.akrep konusu beni de korkuttu açıkçası.

ykmk
15-08-2007, 10:45
Abi çok şanslısın.Hasan abi gibi bir üstadla av yapmışsın.Hayallerime giriyor artık hasan abiyle av yapmak.Balıklar çok güzel.Fazla söze gerek yok.
Rastgelsin...

Samet Eryavuz
15-08-2007, 11:11
Yunuscan umarım sende o sansı bir gun yakalarsın.Orada balık olayının ne kadar sabıra dayandıgını daha iyi anladım.

Samet Eryavuz
15-08-2007, 12:15
Tesekkurler ishak abi degerli yorumların icin.

er35han
15-08-2007, 14:03
erhan kardeşım bırkerede beraber gıdelım.o gıttığımızı saymıyorum senınlede oturup çayımızı ıçerken muhabet edelım nedersın .

bakarsın senınde nasıbınde paşalar olur kardeşım

sevgılerımle
valla hasan abicim inan seninle balığa çıkmayı bende çok isterim, eşim çok iyi börek yapar(tago bilir..) bide çay koyarız,deymeyin muhabbete.inşallah en kısa zamanda bu hayali hayata geçireceğiz abicim. paşalar konusunda şüphem yok zaten seninle gittikmi nasibimiz oluyor.:D

Hasan BALIKÇI
15-08-2007, 19:33
samet, hasan abiyi yakalamışsın paşalarıda götürmüşsün.tebrik ederim.mercanlar erkek mercan galiba.hasan abi geçen seneye göre paşalar azalmaktamı, çoğalmaktamı.akrep konusu beni de korkuttu açıkçası.

mustafa kasım kardeşım bence aynı sadece rüzgarını denk getırmek önemlı olanda bu.

akrepten korkmamak bence yalan olur ben korkmuyorum dersem yalan olur ama bu defa ben bayya bı akrep aradım göremedım.dıkkatlı olursak sanırım bışey olmaz olmamasını dılerım.

saygılar sevgıler
:helal: :helal: :helal:

Hasan BALIKÇI
15-08-2007, 19:48
eveeettt.gerçekten klasikleşen bir görüntü oldu artık bu.hasan abi sana sonsuz teşekkürler hiç çekinmeden meranı bizlere tanıttın taa oralara onca yolu tepip balık tutmak varken sen bizlere balık tutmasını öğretmeye çalışarak güzel zamanını harcadın ya sana teşekkür etmek bile bence yetmez.samimiyetle söylüyorum ki senin elin kaçkere öpülür bilmem...
tüm balıkçı dostları senden bişeyler öğreniyo bu işe gönül vermiş herkezin yanındasın allah seni ve senin gibi ustaları başımızdan eksik etmesin.engüzel paylaşımlar o deniz kenerında elimizdeki nevalleleri hiçbirşey düşünmeden paylaşınca ortaya dökülüyo...sen var olduğun sürece ben bu sitenin butür paylaşımlara dahada şahit olacağı inancındayım.iyiki varsın canııımm abim.saygılar...
NOT: bu arada kadro bukadarzenginken artık bir maç zamanı gelmedimi arkadaşlar hadi oragnizasyon ayarlayalım nedersiniz..

yüreğı kendınden büyük kardeşım eğer güzel bakarsan güzel olur.teşekkürün ıçın bırşey değıl.sen ve senın gıbı arkadaşlarım benım ıçın çok kıymetlı olur onun ıçın dıyorumkı ben sızın benden daha fazla balık tutmanızdan çok memnun ve mutlu olurum.ben yapmacık hareketlerden hoşlanmam allahta bana sızler gıbı ıyı arkadaşlarla tanışmamızı nasıp ettı.

sıtemız rastgelsın aılesının tamamı sanırım benım gıbı düşünür.bu yüzden dıyorumkı ben sızler ıçın bır şey yapmış gıbı görmüyorum kendımı.

avlak göstermek yada bırşeyler paylaşmak benım ıçın daha önemlı benım av yaptığım yerler hakkında kım ne sorarsa sorsun seve seve anlatırım.buda benım şahsı görüşümdür.

eveet serkan kardeşım şu mağlubıyetlerınden bır tane daha tatmaya ne dersın:deli: hanı şu bızım beyaz beyaz takımıyla mavı mavı masmavı takımıyla :D :D :D

saygılar sevgıler rastgelsın

ismail çakır
15-08-2007, 20:09
samet kardeşim, çok şanslısın hasan kardeş gibi usta bir balıkçı abin var.. ne mutlu gününüz de iyi geçmiş balıkları da yakamışsınız.. en kötü avınız böyle olsun..
rastgelsin..

Hasan BALIKÇI
15-08-2007, 21:21
Abi çok şanslısın.Hasan abi gibi bir üstadla av yapmışsın.Hayallerime giriyor artık hasan abiyle av yapmak.Balıklar çok güzel.Fazla söze gerek yok.
Rastgelsin...

hayaller gerçekleşırse daha güzel olur :helal: :helal: :helal: :helal:

discus
15-08-2007, 21:28
herzaman canım abim.senle balığa gitmek benim için büyük keyif.evet arkadaşlar maviler takımına kimler geliyor deyin bakalım...

Anıl ÜNALAN
16-08-2007, 00:12
herzaman canım abim.senle balığa gitmek benim için büyük keyif.evet arkadaşlar maviler takımına kimler geliyor deyin bakalım...

Abi değişmez defans oyuncu olarak ben her zaman yanındayım.
Her daim yanında top koştururum..Artık uyku sorununuda çözdüm beyaz beyazın hiç bir şansı yok bize karşı..Onların en önemli silahı zaten Hasan64 onunda çayına uyku ilacı attık mı tamamdır galibiyet bizim :D ..

Hadiyin millet rastgelsin alemi bilenmiş kocaman bi organizasyon..Mavi mavi team her türlü transfere açıktır :D .

Rauf
16-08-2007, 05:48
tebrikler arkadaşlar burası cıpra yönünden baya meşhur oldu benim sorum şu buraya tekneyle gitmek zormu zira tekneyle gidilirse hem bir kac arkadaşla tekne muhabbeti iyi olur hemde daha varimli olur selamlar.

giritli
16-08-2007, 21:01
maşallah maşallah maşallah:helal: .....Hasan abicim bakıyorum müridlerine yenilerini eklemekten geri kalmıyorsun...:D:D :D

kartallı
19-08-2007, 22:16
arkadaşlar maksat kaynaşmak olsun,ekibi kutluyorum tekrarlarına inşalllah uzun yıllar boyunca....saygılar

Hasan BALIKÇI
22-08-2007, 19:27
maşallah maşallah maşallah:helal: .....Hasan abicim bakıyorum müridlerine yenilerini eklemekten geri kalmıyorsun...:D:D :D

teşekür ederım onur kardeşım. ben senı paşaya yaptığından dolayı artık beyenmıyorum :deli: :deli: :deli: :deli: .

senın yerınde olsam pek tenhalarda gezmem:deli:

saygılar sevgıler

emre97
22-08-2007, 19:31
samet abı tebrikler balıklar çok güzel teşekkür ediyoruz abı:D :) :helal: :helal: :helal:

pikeci
22-08-2007, 20:20
tebrikler samet kardeşim rastgelsin:D