Tüm Versiyonu Göster : Arkadaşlar Merhaba
baturhan
15-08-2007, 21:57
MERHABA ARKADAŞLAR,
Çok güzel bir forum olmuş,emeği geçen bütün arkadaşlara elinize sağlık demek istiyorum,olta balıkcılığını ve zıpkınla avlanmayı çok seviyorum.
Adıyaman'da çalışıyorum.Baraja gelmek isteyen olursa misafir edebilirim.Barajda ne olur demeyin en son zıpkınla girdiğimde boyumdan büyük balıkla 1 dk. beraber yüzme şansım oldu(boyum 1.83)..hemen kıyıya kaçtığımı söylemek ayıp olmaz sanırım.
bütün arkadaşlara saygı ve sevgilerimle,forumun güzelliğinin devamını dilerim.
BLACK SHARK
15-08-2007, 22:36
Merhaba Murat Abicigim ...
Öncelikle hosgeldin bu güzel formumuza - sefalar getirdin , deli dolu yorumlara , tatli sohbetlere ve güzel av resimlerle bulusmak üzere berlinden selamlar dilerim ...
Bende Ankaraliyim .... özledim deli dolu memleketi , bozacisini , ulusta simit yemegi ve ismetpasada raki sofrasini ... salla gerisini dünya dönüyor ve biz beraber ... kafam iyi , kusura bakma ... özür :D :D :D
saygilar - rastgelsin
baturhan
15-08-2007, 23:01
Ankaraya geldiğinde ulusta simit senden,rakı sofrası benden..
afiyet olsun,yarasın kardeşime..
eyvallah sağolasın,Ankarada görüşmek dileğiyle,esenkal.
freediver
15-08-2007, 23:21
Selamlar
Murat Abi ben Adiyaman'i gördüm.Hatta Ulu cami karsisindaki yedigim ciger ve et sisleri hala unutamiyorum :).Besni,Kahta,Nemurut Dagi, Atatürk Baraji'ni ve Baraj Gölünü de gezdim...Her taraf cöl ama benzin ucuz,hayat ucuz genede güzel.
Baraj Gölünde Hatirladigim kadariyla su berrakdi ve su sporlarida yapiliyormus...
Senden koca koca balik resimleri bekliyoruz...
baturhan
15-08-2007, 23:36
Cumhur Adıyamanda yemekler güzel,nemrut harika,ancak üzülerek söylüyorum,Adıyaman halkı maalesef ağaç dikmiyor,o güzelim dünyanın sayılı barajlarından Atatürk barajı her sene erezyondan dolayı dolmaya devam ediyor,görüş çok çok az.Su sporlarına gelince geçen sene maalesef 2 yüzücü boğuldu.Devam edermi bilemiyorum.
Barajda gerçekten çok iri balıklar var.Özellikle baraj gövdesinin türbün kısmının ön taraflarında boyları yaklaşık 1 metre olan,yerel halkın ŞAVUT dediği balıklardan sürü halinde dolaşıyorlar.Maalesef birde üzücü olay;barajda misinayı eline dolayan bir vatandaş 150 kiloluk sazan yüzünden 3-4 sene önce barajın dibinden çıkarılmış.
Kazasız ve keyifli avlar dilerim.
Murat kardeş hoş geldin, inşallah katılımcı olursun, benim kadar buyuk balığı bende görseydim aynısını yapardım;) ;)
freediver
15-08-2007, 23:43
Evet Abi dogru söylüyorsun.Zaten bende 2000 yilinda bir agaclandirma kampanyasi icin gitmisdim sehrin sonunda 2. Ordu Km. tarafindan kurulan kampta kalmistik.1 hafta o sicakta o kurak tepelere cam fidani dikmistik.Demek ki bizim diktigimiz fidanlardan hic biri tutmadi...Bir önceki senelerdeki gibi.
Abi birde senden ricam bölge halkinin SAVUT dedigi baligin bir fotografini falan koyabilirsem sevinirim.Ve o vatandasin ölümüne neden olan 150 kg. lik sazan dünyanin en büyük sazani.Gecenlerde bir güney asya ülkesinde 127 kg. lik yakalanmisti.Ama bu 150 kg. lik tam bir mondofil
Tesekkürler
Anıl ÜNALAN
15-08-2007, 23:59
Aramıza hoşgeldin Murat abi kalıcı katılımcı ve aramızda mutlu olmanı diliyoruz..
O güzel balıkların fotolarını bekliyoruz senden :)Tekrardan hoşgeldin :)
baturhan
16-08-2007, 00:39
Savut dedikleri balığın en kısa zamanda resmini forumdaki arkadaşlara yollayacağım,şu an için petrol sondajı çalışmalarından dolayı CİZRE-İDİL'deyim.
Adıyaman'a döner dönmez resimler forumda olacak.
saygı ve sevgilerimle.
murat abi aramıza hoşgeldiniz..keyifli anlar geçirmeniz dileğiyle...
Alparsbeğ
16-08-2007, 09:51
Abi aramıza hoşgeldiniz; keyifli paylaşımlar dileği ile
Sevgi ve Işıkla Kalın
Taygun KOCABIYIK
16-08-2007, 10:37
Murat abi aramıza hoşgelsin fotoları bekliyoruz.
Rastgelsin
aramıza hoşgeldin murat abı:D :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.