Tüm Versiyonu Göster : Yakalarken En keyif aldığınız Balık????
Taygun KOCABIYIK
28-11-2005, 16:35
Yakalarken En keyif aldığınız Balık????
Listede olmamasına rağmen Kesinlikle iri sazan.
aserkansatı
28-11-2005, 16:42
Lidaki ve isparoz benim favorim...Bazen de bu takıma barbun atlıyor işte o ana bayılıyorum...
Taygun KOCABIYIK
28-11-2005, 17:01
Listede olmamasına rağmen Kesinlikle iri sazan.
İlhan abi tatlısudaki balıkları bilmediğim için anket açamadım size zahmet tatlı su için ayrı bir anket açarmısınız
Lüfer ile değiştirdim ozaman taygun kardeş..
HALDUN YALIMLI
28-11-2005, 18:21
Ben çupra dedim.Hem kıyıdan hemde tekneden avlanması en baba balıktır kendileri,mercan da keyif veriyor ama sadece tekneden avlanma olasılığının yüksek olması çupraya karşı dezavantaj oluyor.ÇUPRA BABALAR ÇUPRA :deli:
Listeye göre levrek ve mercan
aserkansatı
29-11-2005, 01:22
Tatlı su için belirtmemişim...Yılan balığının hakkını yemeyeyim.Yılan balığı yakalamaktan büyük bir haz alıyorum...
İkinci sazan,üçüncü de yayın...
Bir Dost
29-11-2005, 08:53
mırmır yakalamaktan büyük ama çok büyük bir zevk alıyorum
Arkadaşlar, denizde hiç avlanmamış biri olarak diğer grubuna oy verdim. Tatlı su da İlhananla aynı fikirdeyim kesinlikle sazan favori, sonra da yayın...
Bir Dost
30-11-2005, 08:55
Bu arada tatlı suda sazan benim de favorim nede olsa diğerlerini pek yakalayamadım
Ben de Aynalı Sazan yakalamaktan hoşlanırım. Dirençli ve büyük bir balık...
HALDUN YALIMLI
06-12-2005, 17:24
Bu arada tatlı suda sazan benim de favorim nede olsa diğerlerini pek yakalayamadım
Sevgili arkadaşımız CAN bu listedeki balıkları yakalamak için seni İZMİR'e bekliyoruz.Sloganımız şu:BALIK BAHANE DOSTUK ŞAHANE
iboturka
01-02-2006, 19:42
Ben çupra dedim.Hem kıyıdan hemde tekneden avlanması en baba balıktır kendileri,mercan da keyif veriyor ama sadece tekneden avlanma olasılığının yüksek olması çupraya karşı dezavantaj oluyor.ÇUPRA BABALAR ÇUPRA :deli:
bence de kıyılarda bayağı var sana katılıyorum aga :D :D :D
Denizde kefal lidaki(az tuttum ama çok zevkli),tatlısuda ise1.sırada pullu(Bıyıklı) ve 2.sırada yayın
BLACK SHARK
21-07-2007, 03:25
Bir kere Alabalik avlayin.Vazgecemezsiniz
iesencan
21-07-2007, 18:15
Yakalarken en zevk aldığım Balık 10 Kilo ve üstündeki Sazan Balıkları.Yemin ederim böyle bir balık çekerken, kalbim duracakmış gibi heyecanlanıyorum.Her seferinde Aynı duyguları yaşıyorum.Sanki daha ilk defa yakalıyormuş gibi.
kesinlikle mırmır.hiçbirşeye değişmem...
Kuzu balığı (sarı kuyruk ufağı) ve Baraküda
Selimiyeli
30-07-2007, 15:01
Akya.... Tekne rolantide giderken elinizin 30 kg lık bi balık tarafından koparılcakmış gibi geriye çekilmesi muhteşem bir his her balıkçı arkadaşıma tavsiye ederim:D
Anıl ÜNALAN
30-07-2007, 15:59
Uskumru diyelim bizde :) Bölece eski bi anket canlansın :)
İstanbul bogazında veya sarayburnunda 1,5 / 2 kg lık kofanayı çekmek..
nedenmi?
shakespeare kamış 4,20 atarı 150/300 atarlı ...makina gs 9 daiwa balık gelmiyor kardeş..öyle bir kafa atıyorki sanki 5 kg.balık gibi..
ve...aynı balıgı uzun olta ile istanbul bogazında fath.sult.meh. köprüsü altında teknedesin akıntı var ..rölanti üstü ancak tekneyi sabit tutuyor.. 70/80 m derinlikten kış ayında ellerin buz tutmuş parmakların hissetmiyorsun..hastalık ya o balıgı çekeceksin bir yandan birde karadenizden iğne batırıcasına suratına esen /yıldız /poyraz bıyıklarında buz tanecikleri..burnunu ucu donmuş..
keyif mi ızdırap mı belli değil.....
Anıl ÜNALAN
30-07-2007, 19:43
İstanbul bogazında veya sarayburnunda 1,5 / 2 kg lık kofanayı çekmek..
nedenmi?
shakespeare kamış 4,20 atarı 150/300 atarlı ...makina gs 9 daiwa balık gelmiyor kardeş..öyle bir kafa atıyorki sanki 5 kg.balık gibi..
ve...aynı balıgı uzun olta ile istanbul bogazında fath.sult.meh. köprüsü altında teknedesin akıntı var ..rölanti üstü ancak tekneyi sabit tutuyor.. 70/80 m derinlikten kış ayında ellerin buz tutmuş parmakların hissetmiyorsun..hastalık ya o balıgı çekeceksin bir yandan birde karadenizden iğne batırıcasına suratına esen /yıldız /poyraz bıyıklarında buz tanecikleri..burnunu ucu donmuş..
keyif mi ızdırap mı belli değil.....
Abi dikkat etmedin galiba burda tutulması en zevkli balık diyor tutulması en ızdıraplı değil :deli:
Abi gerçekten çok zevk almışın karadenizdeki avdan yüz yüze buluşmamızdada anlatmıştın senin gibi üstad o avı unutmadıysa demekki çok zevkli bir avdı efeem :)
düşünsenize arkadaşlar 3 kiloluk bir çupra basmış kamışa dakikalarca çekmek için uğraşıyorsunuz....
gırgırcı
31-07-2007, 07:52
kofana veya lüfer. hiç farketmiyor.
nevzat o çupra iğneyi açar veya sıkar. bunları beceremezse en az 15 dakika insanı uğraştırır ve ömür boyu unutulmaz.. :dans: :dans: :dans:
Süleyman abi sen burda olda. yakalanan balık en zevklisi olsun;)
baturhan
15-08-2007, 23:13
tatlı suda yılan balığı,denizde çupra(ama en irisinden:) henüz gerçekleştiremedim)
ünalmusa
27-08-2007, 23:26
sazanı herzaman tek gecerım lıstede yok kusura bakmayın
kurşun 200 gram elinde 50 lik misina dipte 750 gr mercan. çek yavaş yavaş yukarıya ooooooooo kafa atıyor mercan bırak misinayı çek gene yavaş yavaş yukarıya balık yarıya geldi ama hala kafa atıyor. Bence en güzel mercan çünkü tekneye alıncaya kadar diri ve canlı hareketli.
bana göre çupra ;) ;) tutması daha zevkli oluyor:helal: :helal: :helal: saygılar sevgiler
Onur GÜNER
03-09-2007, 21:59
Sinarit................
polmurat
18-03-2008, 22:35
Tabiki iri sazan çok zevkli bence
Kaya balığı ve hanos haricinde bütün balıkları yakalamak ayrı bir zevk ama çekerken en güzel hissi çuprada yaşıyorum.
balıkcı omer
19-03-2008, 08:45
denizde zargana,ipekle tutulursa
denizde kötek canlı karidesle tutulursa
denizde lüfer,çinekop sunni yemle ve kaşıkla tutulursa
tatlısuda sazan makaralı olta ile-turna kaşıkla-alabalık kaşıkla-sudak canlı yemle
bu balıkları yazdığım şekilde tutarsam bana keyf ve zevk verir.
Eğrez,Bulgar Tekesi.Onlarda olmasa balık tutma keyfini unutacağız.
Aslında bende tatlı suda mantarla kefal avlamayı daha çok severim.Ama deniz dersen çupra favorim.
Aslında bende tatlı suda mantarla kefal avlamayı daha çok severim.Ama deniz dersen çupra favorim.
Şamandralı avcılık gibi zevkli iş varmı ??:helal:
balıkcı omer
20-03-2008, 18:34
avcı22 bulgar tekesi nasıl bir balık resmini gönderirmisin bu konularda beceriklisin maşşallah sağlıcakla kal
balıkcı omer
20-03-2008, 18:36
abi çok haklısın mantarlı avı çok farklıbir zevklidir özlettin kendini saygılar
Takmışın çupuşu oltanın ucuna,olta gerilmiş (Hele kıyıdan) bir sağa bir sola çekmesi yokmu?Allahhhh deymeyin keyife.Suyun kenarına geldiği zaman o boğa misali bakışları yokmu öldürüyor beni.
balıkcı omer
20-03-2008, 20:23
yaşa be paşalı bende tutmuş kadar oldum
kocabalık
25-04-2008, 12:16
ben diğer seçeneğini işaretledim. çünkü mırmırın kıyıdan oltaya vuruşu yakalandıktan sonra size doğru hafif boşluk yaparak ta ki kıyıya gelene kadar hiç ters yönde çekmeyişi anlatılır gibi degil
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.