Tüm Versiyonu Göster : 18-19 ağustos aliağa kaçamağı
--------------------------------------------------------------------------------
eveeet geldik hafta sonu raporuna.c.tesi pazar aliağa'da kayınbiraderde kaldık, oraya kadar gidipte olta atmamak olmaz dedik.izmirden yem sadece boru kurdu bulabilmiştim,madya yengeç kalmamıştı.c.tesi sabah saat 06:15 gibi takımlarımı aldım doğru deniz kenarına. oltayı atar atmaz hemen ısparoz vuruşları başladı, atıyorum çekiyorum iğneler bomboş.sonra iğneleri küçülttüm mustad 496-4 numara vardı, onları taktım. atar atmaz yapıştılar iğnelere,arada bi kesildi hamen ardından resimdeki lidaki geldi.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
sonra da yine yamyamlar başladı çalışmaya.saat 09:00 gibi kahvaltı çağrısına uyup geri döndüm hasılat yukarda.
ertesi gün saat 06:30 da yanıma kayınbiraderi'de alarak tekrar av yerimize gittik. yine ısparozlar gopezler derken, 2 numara iğneye büyükçe bir boru kurdu takıp yatırdığım oltaya sağlam bir vuruş geldi. 2. vuruşu alır almaz tasmaladım ve güzeller güzeli aramıza teşrif etti. gelişi bile ayrı güzel canına yandığımın .
o saatten sonra da ufak balıktan büyüklere sıra gelmediği için,avı bırakıp doğru eve gittik. aliağada sipariş vermeme rağmen madya ve yengeç bulunmadığından günü ufaklıklarla tamamladık ,akşam suyunda da yaklaşık 40 kadar ısparoz karagöz ve gopez aldık. kısaca hem av hem tatil açısından dolu bir hafta sonu geçirdik, darısı başınıza....
bu da akşam rakı yanında balıklara dua okurken
21-08-2007, 15:49
Erhan abi aliağa yaramış yine :) Şurda bir biz avlanamadık bakalım aliağanın çupraları ne zaman nasip olcak bize
valla ben çipurayla karşılaşacağımı tahmin etmiyordum,beklentim mırmırdan yanaydı ama hiçde durumdan şikayetçi değilim:D . yanarım yanarım sağlam yem bulamadığıma yanarım:'(
baracuda_35x
21-08-2007, 16:12
tebrikler erhan çok güzel bir av olmuş :helal: :helal: :helal:
HALDUN YALIMLI
21-08-2007, 16:52
Erhanım kardeşim, anlattığın kadar güzel bir hafta sonu geçirmişsin. Avında gayet bereketli geçmiş. Yakaladığın balıklarında hakkını vermişsin ağlatmamışsın. En kötü avın böyle olsun. RASTGELSİN
BLACK SHARK
21-08-2007, 16:56
Tebrikler Erhan kardesim cok güzel av olmus , söyle rakinin yaninda da ne gider degilmi :D :D afiyet olsun .
selamlar -rastgelsin
Erhan abi dağıtmışsın ortalığı.Helal olsun...
Erhanım kardeşim yakışır sana helal olsun, hem tatil hem balık 2 si bir arada ne güzel, benden şanslısın eşinde avlanmaktan anlıyor bu saatten sonra darısı başıma diyeceğim ama işe yaramaz....
Erhancın en alttaki 3, foto bence 1, seçilir.:D :D
Erhancın en alttaki 3, foto bence 1, seçilir.:D :D
muvaffak abicim o foto çekildikten 5 dakika sonra da balıklar masaya geldi,ama onu çekemedim:D .
:dans: erhan abı valla ortalığı yıkmışsın :helal: :helal: :helal: :helal: afiyet olsunn
Caner BALIKÇI
22-08-2007, 18:50
erhan abıme yakışır.:D :helal:
alia da hem tatıl hem balık bu daha çok yakışır sana.
hele bıde o paşalardan bıraz daha olsaydı kanımca daha da çok yakışırdı ama olsun zararı yok elbet beraber bu paşaları tenhada kıstırcaz.:D deyılmi abı
...
her avın bır öncekı avından bereketlı olsun,afıyet olsun canım abım :helal: :helal: :helal:
saygılar
Hasan BALIKÇI
22-08-2007, 18:59
erhan kardeşım alıa tatılın mükkemel olmuş:helal: :helal: :helal: .hem balık hem tatıl bu dahada güzel.
afıyet olsun. herzaman bundan dahada ıyı avlar yapmanı dılıyorum.
ve senı tebrık edıyorum kardeşım
sevgıler saygılar rastgelsın
vay canım abim ufacık kaçamak diyosun maşşalllaaaaaahhhh abi kıyıda ne var yok almışın.tebrik ediyorum abi daha irilerine inşallah.merakımı affet paşayı kim götürdü abi canım çekti yavv..
vay canım abim ufacık kaçamak diyosun maşşalllaaaaaahhhh abi kıyıda ne var yok almışın.tebrik ediyorum abi daha irilerine inşallah.merakımı affet paşayı kim götürdü abi canım çekti yavv..
serkan'cım paşayı her zamanki gibi evimizin paşası canım oğlum ulaş götürdü:dans: . biz de geri kalanlarla iki gün balık yedik kardeşim. bu arada hafta sonu yine aliağaya gideceğiz,bu kısa tatil gerçekten çok iyi geldi,tabi en çokda bana.madyalarımı yengeçlerimi şimdiden ayırttım bakalım yine bir paşa kıstırabilecekmiyiz:oha: . sevgiler tüm rastgelsin dostlarıma...
erhan kardeşım alıa tatılın mükkemel olmuş:helal: :helal: :helal: .hem balık hem tatıl bu dahada güzel.
afıyet olsun. herzaman bundan dahada ıyı avlar yapmanı dılıyorum.
ve senı tebrık edıyorum kardeşım
sevgıler saygılar rastgelsın
teşekkürler hasan abicim şu haftayı da bir atlatalım bi dahakine inşallah senle de hüseyin kardeşimle de bir zeytinelini tavaf edelim isterim.:D rastgelsin
abı valla balıklar süper:helal: :helal: :helal: :helal:
abı valla balıklar süper:helal: :helal: :helal: :helal:
teşekkürler emre, darısı başına.
americer
24-08-2007, 23:08
güzel av olmuş rastgele kardeş........devamını dileriz.
Balıklar güzel. Lidakiler pırıl pırıl vallahi..
Tebrikler...:helal:
kartallı
25-08-2007, 21:00
tebrikler çok güzel balıklar bu ali ağayı çok merak etmeye başladım...saygılar
Anıl ÜNALAN
26-08-2007, 01:49
Erhan abim süpersin ellerine kollarına sağlık gerçekten güzel av yapmışsın biraz geç yazıyorum kusura bakma netimde oluşan bazı sebeplerden yeni fırsat buluyorum..
Seni canı gönülden kutluyorum..
erhan abi tebrikler çok güzel av size yakışır bi av olmuş
erhan abi nolur şu yaptığın takımları misina kalınlığı iğne büyüklüğü bide tam olarak gittiğin yeri sölermisin
ben aliağa da yaşıyorum en küçük isparozlardan başka balık yok bnde
balığı temizliyoruz bittiğinde balık olduğunu anlamıyoruz 1 gram et kalmıyo balıkta
saygılar;
orhan
orhan kardeşim aliağa'da BP benzin istasyonunu geçince ilerde solda kırmızı gemiler var.gemilere varmadan 100-150 mt geriden olta sallayınca düzgün balık geliyor.ama olta atacağın mesafe en az 60-100 mt arası olacak. misina 0.25mm , 2köstekli , köstekler yaklaşık 15'er cm , kurşunsa kamışın atarına bağlı,ben 50gr kullanıyorum. geçen haftaki gidişimde balık iyice ilerdeydi, o yüzden pek birşey alamadım. birkaç karagöz,bir sargoz birkaçta mercan vardı.
orhan kardeşim aliağa'da BP benzin istasyonunu geçince ilerde solda kırmızı gemiler var.gemilere varmadan 100-150 mt geriden olta sallayınca düzgün balık geliyor.ama olta atacağın mesafe en az 60-100 mt arası olacak. misina 0.25mm , 2köstekli , köstekler yaklaşık 15'er cm , kurşunsa kamışın atarına bağlı,ben 50gr kullanıyorum. geçen haftaki gidişimde balık iyice ilerdeydi, o yüzden pek birşey alamadım. birkaç karagöz,bir sargoz birkaçta mercan vardı.
erhancım sana aliaga hat boyu BMP tır painte alıp ordan işaretliyerek tekrar buraya koyabilirsin...şimdi olyayı attıgın yeri göster bakalım:D
[Only Registered Users Can See Links]
valla abi elimden geldiğince işaretlemeye çalıştım,buyrun;
bakın ne güzzzel bir koordinasyon ve çalışma....teşekkürler erhancım
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.