Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Tatil 2007 Av sonrasi

BLACK SHARK
21-08-2007, 15:49
Ve yine Yakaladikdan sonra afiyetle yerken - hem Izgara hem tavada bu sokar baliginin tadi bir baska ... cok tavsiye ederim :D :D buyurun arkadaslar hepberaber .

selamlar - rastgelsin

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Taygun KOCABIYIK
21-08-2007, 15:50
Abi yapma etme canımız çekiyor :) asıl ben videoları bekliyorum şu balıkları bir canlı canlı görelim :D

BLACK SHARK
21-08-2007, 16:02
Abi yapma etme canımız çekiyor :) asıl ben videoları bekliyorum şu balıkları bir canlı canlı görelim :D

Söz Taygunum söz ... birtanesini yaptim digerleri format hatasindan olmadi , ama cok az daha sabir ... yakinda burda ;)

selamlar

baturhan
21-08-2007, 16:07
Yasin ne yapmışsın öyle kurutmuşsun denizi:)
rakıda ayrı bir güzellik katmış masaya,afiyet olsun.

baracuda_35x
21-08-2007, 16:08
ne yaptın yasin kardeş açıktım yahu:D :D afiyet şeker olsun kardeş

BLACK SHARK
21-08-2007, 16:12
Yasin ne yapmışsın öyle kurutmuşsun denizi:)
rakıda ayrı bir güzellik katmış masaya,afiyet olsun.

Gel beraber olsun kardesim cok tesekkür ederim , balik olunca rakisiz gitmiyor .... inan tutarken bile aksam nasil yiyecegimizi konusuyordum babamla :D kendisi Icki kullanmaz ama ben icerken yarasin diyordu :D :D :D
Insallah tekrarini yasariz :)

selamlar

BLACK SHARK
21-08-2007, 16:16
ne yaptın yasin kardeş açıktım yahu:D :D afiyet şeker olsun kardeş

Eyvallah Ridvan Kardes gel buyur beraber olsun ... bende suan baktikca resimlere tekrar aciktim yahu .... dolabta getirmis oldugumuz sokarlardan vardi , cikarip yesemmi ne :) :D :D :D

HALDUN YALIMLI
21-08-2007, 16:57
Yasin afiyet bal şeker olsun yarasın et olsun kardeşime. Sokar balıklarını rakı sofralarında ağırlamışsın, yakışır. RASTGELSİN

BLACK SHARK
21-08-2007, 17:05
Yasin afiyet bal şeker olsun yarasın et olsun kardeşime. Sokar balıklarını rakı sofralarında ağırlamışsın, yakışır. RASTGELSİN

Eyvallah Haldun Kardes ...
Akdenizin yöresinin en leziz baliklarindan sokar , darisi sizlere :D :D

selamlar - rastgelsin

emre97
24-08-2007, 16:37
abı valla canımız çekiyor ya yapma

Rauf
25-08-2007, 06:48
yasin bereketli bir av sonunda yiyinti pozisyonları haaa tebrikler balıkların temizlenmemiş halini görmedim ama büyük bölümünün sokar olduğunu tahmin ediyorum.afiyet olsun bir tavsiye balıkları gazate üstünde temizleme ve yine bu gazete üstünde unlama zira gazete kahıtını üstüne yazılan yazılarda bol miktarda kurşun var onlar balıklara bulaşıyor.bunu bana bir dostum ikaz etmişti seninde aklında bulunsun selamlar gurbetcim.

BLACK SHARK
25-08-2007, 08:02
yasin bereketli bir av sonunda yiyinti pozisyonları haaa tebrikler balıkların temizlenmemiş halini görmedim ama büyük bölümünün sokar olduğunu tahmin ediyorum.afiyet olsun bir tavsiye balıkları gazate üstünde temizleme ve yine bu gazete üstünde unlama zira gazete kahıtını üstüne yazılan yazılarda bol miktarda kurşun var onlar balıklara bulaşıyor.bunu bana bir dostum ikaz etmişti seninde aklında bulunsun selamlar gurbetcim.

Düsüncen cin cok tesekkürler rauf abi , evet haklisin bu gazete üstünde temizlenme ve unlanma olayi ben birkez daha duymusdum , ama insan dalginlikdan unutuyor . Abi baliklarin cogu sokardi , ve aralarinda Isparoz ve sargozda vardi .

selamlar - rastgelsin

americer
27-08-2007, 18:06
anca göre bildim kardeş kusura bakma afiyet bal şeker olsun rastgele....

Egeli
28-08-2007, 23:08
Tebrikler güzel balıklar.:helal:

bu sokar denilen balıkları bodrumda tatildeyken deniz kenarındaki taksiciler geceden botla bıraktıkları sepetler ile tutuyorlardı. daha önce hiç görmediğim için ilgimi çekmişti gidip bakmıştım.. bayağı bir muhabbet olmuştu. Balıkçı balıkçıyı 500 metreden tanıyor vallahi..(deli deliyi gözünden tanır hesabı:deli: )

Orada da çok tatlı olduklarından bahsetmişlerdi... Tadını merak ediyorum vallahi.. Bzim egede yok tabiki.. Gerçi bu küresel ısınma ile balık populasyonunda değişiklilk olacağını söylüyorlar. yakında burada da çıkarsa şaşırmam... zira karadenizde bizim paşalr son zamanlarda sık olarak görülmeye başlanmış...
Tekrar tebrikler afiye olsun...;)

BLACK SHARK
29-08-2007, 07:44
Tebrikler güzel balıklar.:helal:

bu sokar denilen balıkları bodrumda tatildeyken deniz kenarındaki taksiciler geceden botla bıraktıkları sepetler ile tutuyorlardı. daha önce hiç görmediğim için ilgimi çekmişti gidip bakmıştım.. bayağı bir muhabbet olmuştu. Balıkçı balıkçıyı 500 metreden tanıyor vallahi..(deli deliyi gözünden tanır hesabı:deli: )

Orada da çok tatlı olduklarından bahsetmişlerdi... Tadını merak ediyorum vallahi.. Bzim egede yok tabiki.. Gerçi bu küresel ısınma ile balık populasyonunda değişiklilk olacağını söylüyorlar. yakında burada da çıkarsa şaşırmam... zira karadenizde bizim paşalr son zamanlarda sık olarak görülmeye başlanmış...
Tekrar tebrikler afiye olsun...;)

Selam Mehmetcigim ...
benden sana tavsiye , eyer sokar baligini hic yemediysen hemen durma bir dene .. balikcilarda belki bulunur ??? inan cok lezzetli , sadece dikkat etmen gereken , dikenlerinden uzak dur ... temizlerken makasla hepsini kes .. kuyrukaltinda ve kafasinin üstünde ikitane sakli diken var ve diger yüzgeclerinide kesersen iyi olur . Insallah bulursun , sana da simdiden afiyet olsun .

selamlar