Tüm Versiyonu Göster : herkeze selam aranıza yeni katıldım
SELAM arkadaşlar aranıza yeni katıldım siteyi çok beğendim. balıkçılıkdan hiç anlamam ama tam heveslendiğim sırada siteyi gördüm sizlerden öğreneceğim bu işi 3 gündür olta atıyorum ama henüz hiç balık tutamadım:D hayırlısı.tekrar herkeze selam
baracuda_35x
08-09-2007, 12:32
aramıza hoş geldin batuhan
Anıl ÜNALAN
08-09-2007, 12:47
Aramıza hoşgeldin bizim aramızda kazanıcağın bilgi birikimleri sayesinde eminim iyi balıklar tutucaksın..
Nereli olduğunu öğrenebilirsek o bölgenin uzmanları tarafından bilgilendirilebilirsiniz :D
BLACK SHARK
08-09-2007, 12:48
Hosgeldin canim ..
nice tatli sohbet ve yorumlara , av hikayelerinle + güzel resimlerinle bekleriz seni .
selamlar -rastgelsin
SELAM arkadaşlar aranıza yeni katıldım siteyi çok beğendim. balıkçılıkdan hiç anlamam ama tam heveslendiğim sırada siteyi gördüm sizlerden öğreneceğim bu işi 3 gündür olta atıyorum ama henüz hiç balık tutamadım:D hayırlısı.tekrar herkeze selam
Batuhan hoşgeldin kardeşim ya... dur daha... erken...ben 30 seneden fazladır olta atıyorum daha istediğim o balıgı tutamadım..:D
Batuhan aramıza hoşgeldin.
Aziz Gerzeli
08-09-2007, 19:15
aramıza hoş geldin mutlandırdın hayırlı olsun
Anıl ÜNALAN
09-09-2007, 04:48
Batuhan hoşgeldin kardeşim ya... dur daha... erken...ben 30 seneden fazladır olta atıyorum daha istediğim o balıgı tutamadım..:D
Muficim bizden gizlediğin tutmak istediğin bi balık mı var yoksa ? Öğrenelim bakalım o balığı yoksa yurt dışı patentli mi bu balık ? :D
baturhan
09-09-2007, 21:00
Batuhan hoşgeldin,merak etme yanlız değilsin bu acemilik konusunda,foruma üye olduğumdan beri her fırsatta,forumdaki bilgileri ve değerlendirmeleri okuyorum,inşallah fotoğraflarım bölümündeki büyük balıklardan bir gün bizde tutarız.
hoşcakal..
hoş gelinmiş..
evet insanda balıkçılık hevesi yaratıyor bu site..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.