PDA

Tüm Versiyonu Göster : antalyalı arkadaşlar lütfen yardım

batu
11-09-2007, 14:34
selam arkadaşlar antalya beldibinde ilk avlanma deyimlerimi yaşıyorum

ama bu bölgede hangi balık türleri var bilmiyorum o yüzden olta ve yem secimi yapamıyorum antalyalı arkadaşlardan yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler

BLACK SHARK
25-09-2007, 13:01
Selam batuhan --

bende de camyuvada oturuyorum ..
beldibinde eski sultan saray otelin oralarinda avlanirsan bol bol sokar avlarsin ..akdenizin en tatli baliklarindan ... diger yeni yapilan otellerin altinda artik bos sahil bulmak zor , beldibi ve göynükdeki jandarma karakolunun altindan bir dere akiyor ..sabah oralara takil bol bol sokar ve kefal de avlardin .. canli yemle kuzu ve lambuka da cikiyor .. ama saniyorsam lambuka yasagi var ... sen en azindan baliksiz dönmessin . dib cok kayalik taktirirsin sistem olarak samandira ve ya su topu kullan ..kefalciler öyle avlar orada .

rastgelsin - selamlar

batu
27-09-2007, 11:49
kaptan saol ilgin ve bilgin için teşekkürler
kuzu için canlı yem olrak ne tavsie edersin?

BLACK SHARK
27-09-2007, 12:25
kaptan saol ilgin ve bilgin için teşekkürler
kuzu için canlı yem olrak ne tavsie edersin?

valla en iyisi sübye ... ama canli bulmak zor , ufak kefal de olur , hirsiz sistemli iki kancali takarsan en garantilisi ... tekli kancadan kurtulabiliyor ... ve kefali sirt yüzgecin altindan , yani derisinin altindan gecirki hemen ölmesin balik ... en uygunu dibden 2m üste yüzsün .... gezen kursun kullan cok agir olmuyan 80 - 100 gr yormamak icin . Ama daha degisik cok sistemler var ... rastgelsin sana .

selamlar

mufi
27-09-2007, 17:04
Yasin ime bakın be taaa almanyadan el uzatıyor.teşekkürler yasin kardeşim

BLACK SHARK
27-09-2007, 20:07
Yasin ime bakın be taaa almanyadan el uzatıyor.teşekkürler yasin kardeşim

Eyvallah abicigim ..önemli olan gönüllerin bir olmasi , amac yardimci olmak ... degil almanya yeni zelanda da olsam , yine yaninizdayim sizlerle , yeterki kalpler bir olsun ..tesekkürler saygilar abi.

selamlar

batu
30-09-2007, 07:44
yasin saol bilgiler için çok teşekkür ettim. bana kaç numara iğne yavsiye edersin. tekrar teşekkürler