Tüm Versiyonu Göster : özel Rekorlarimiz.
Rastgelsine üye bütün arkadaşlarımın kendilerine özel rekor balıkları vardır mutlaka ölcüleri mühim değil mühim olan kişiye özel rekor balıklarını bu konu altında resimleri ile eklemelerini rica ediyorum sonra bunlardan güzel bir klip oluşturacağım resmini eklediğiniz balığın ölcüsü veya ağırlığının belirtilmesi gereklidir.
Benimkilerden başlıyalım tabiki bunlardan daha iri veya ağırları yakalanmış olabilir ama dedim ya bunlar kişiye özel.Hadi bakalım parmaklar tuşlara.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
TURNA-62 cm
TIRAL BALIĞI-45 cm
LEKELİ MERCAN-34 cm
ISTAVRİT-33 cm.
Taygun KOCABIYIK
12-09-2007, 12:49
Rauf kaptanım solo olarak resim bulamadım bende koro halinde yolladım :) idare et artık
Burda 15 tane kefal var en ufağı 200-250 gram en büyüğü yaklaşık 400-450 gram gelir herhalde geçmiş zaman tam hatırlamıyorum.
[Only Registered Users Can See Links]
Burdada en sağdaki sübye tam olarak 735 gram gelmişti 15 nisan 2006 tarihinde avlamışım
Hasan BALIKÇI
12-09-2007, 13:59
45 cm 1 kılo kefal
2.750 gr 43 cm sargoz
50 cm 1,5 kılo çıpura
117 adet 400 ıle 800 gram arası çıpura
gırgırcı
12-09-2007, 16:00
bu seneye ait olan rekorlarım.
4.672 gr. ve 69 cm. boyunda levrek.
1.986 gr. ve 50 cm boyunda çupra.
şimdilik bunlar.
Anıl ÜNALAN
13-09-2007, 00:16
Tek olarak rekorum yok ama güzel bir karma sarıkanat rekorum var toplam 20 kiloyu aşkın balık vardı motor kapağı o kadarını aldı bende o kadarının fotosunu çektim gerisi livarda (Motor kapağ ındada en az 15 kilo balık var)
freediver
13-09-2007, 04:19
Alkislar Hasan Abi ye........
Hersey bir yana o baba Sargoz ne Abi ya...Ömrümde cok sargoz avina ciktim.Kendi tuttugum en büyük 500 gr. yanimda arkadasim 1,5 kilolugunu tutmustu ama böyle büyügünü ne gördüm ne duydum....Disleri falan yosun tutmustur onun.
Ve diger cupralar....Abi 117 tane Cupra nerde tuttun onlari yaaa....
Ciftlik mi patladi ya da ciftliktemi tuttun.....
Tekrar Masallah
Selamlar
Vayy be ne rekorlar varmış helal olsun ekleyin,ekleyin harika bunlar yaaaa.
Hersey bir yana o baba Sargoz ne Abi ya...Ömrümde cok sargoz avina ciktim.Kendi tuttugum en büyük 500 gr. yanimda arkadasim 1,5 kilolugunu tutmustu ama böyle büyügünü ne gördüm ne duydum....Disleri falan yosun tutmustur onun.
Tekrar Masallah
Selamlar
Cumhur arkadaşım senin turnalar vardı şöyle kallavi eklesene rekorlar sadece deniz balıkları icin değil selamlar
Hakikaten süper balıklar.
Anıl sarıkanatlar çapari ile mi tutuluyor yoksa başka bir yöntemle mi?MErak ettim de cevaplarsan çok sevinirim.Şİmdiden teşekkür ederim...
Rauf abi böyle birşeyi düşündüğün için çok sağol.Çok iyi olmuş.Bende ekleyeceğim bir kaç tane,zaman bulduğumda.
Saygılarımla...
Bulabildiklerim bunlar.Tatlı su avlarımı bulamadım.Bek iyi değil ama kişiye özel rekor :)
24 cm çupra ve 28 cm levrek
NOT:Bu sene Enez'in suyunda kırmızı bültenle çupra arasanız da bulamazsınız...
Enezde bir dereden şansa tuttuğum 23 cm kefal.
Ve 21 cm mırmır.Bende çok güzel hatıralar bıraktı...
Saygılarımla.
(Bu sene hatırı sayılır boyda levrek ve tatlı su kefali tuttum.Resimleri bulunca onları da ekleyeceğim....)
Anıl ÜNALAN
13-09-2007, 16:27
Hakikaten süper balıklar.
Anıl sarıkanatlar çapari ile mi tutuluyor yoksa başka bir yöntemle mi?MErak ettim de cevaplarsan çok sevinirim.Şİmdiden teşekkür ederim...
Rauf abi böyle birşeyi düşündüğün için çok sağol.Çok iyi olmuş.Bende ekleyeceğim bir kaç tane,zaman bulduğumda.
Saygılarımla...
Çapariyle canım bu kadar balık 2 li 3 lü takımla tutulmaz zate :D 7şer 8er tutuldu :D Bi ara 10 u görüyoduk tam ama çıkartırken biri denize düştü 9 luyu gördük :D
tüm rekortmen arkadaşlarımı kutluyorum.tebrikler.peki hani devamları....
ünalmusa
14-09-2007, 21:52
masallah denızı mı kurutmayamı nıyetlendınız yoksa rastgele
Hadi beyler resimleri bekliyorum mufi ustam,ishak kardeşim,ismail hacam,hüsnü kardeşim daha aklıma şu an gelmeyen aktif balıkcılar parmaklar tuşlara beyaaa.
Hasan BALIKÇI
15-09-2007, 12:36
Tekrar Masallah
Selamlar
cumhur kardeşim sargozun dışlerı yosunluydu bende ıpana ıle fırçaladım ve ıncı gıbı dışler ortaya çıktı:deli: ama bır şey söyleyeyım bu kadar düzgün dışlerı olan bır balık görmedım gerçekten ön dışlerı ınsan dışlerı gıbı düzdü.paşaları ne sen sor ne ben anlatayım ama bunları tutarken büyük keyıf alıyorum kendı adıma.:D
saygılar sevgıler
maşşşşşşalllllahhhhh. allah arttırsın. ne güsel balıklar bunlar.
Yazılı orkinos - 5kg / 75cm
Turna 75cm
Balon 4kg
Noyan kardeşim teşekkürler balonun olduğu yer asdrasanmı selamlar.
Bu bölümdeki rekorların hepsi deniz balıkları ben ise tatlısu balıkçısıyım,bende rekorlarımı göndereyim dedim ama inşaallah yanlış yapmamışımdır.
alltaki sazan tarafımdan 2006 yılı 10 Temmuz günü Söğüt Kızıldamlarda yakalandı (4 kg)
buda 2007 yılındaki rekor balık bu balıkda 4 kg
Ne yanlışı mustafa kardeş ben zaten değinmiştim tatlı su balığı olmadımı yapacağımız sılayttın ne önemi olur teşekkürler selamlar.
Noyan kardeşim teşekkürler balonun olduğu yer asdrasanmı selamlar.
Merhaba Rauf Abi. Bu resimlerin hepsi Adrasan ;)
Merhaba Rauf Abi. Bu resimlerin hepsi Adrasan ;)
Arkadaki ev ve önünden akan caydan benzetmiştim tebrik ederim.
Hadi harkadaşlar şu ana kadar 7 üyemizden resim aldım oysaki biliyorum kendine göre rekor balıkları olan arkadaşlar vardır mesela mufi(ne oldu kefallar?) ismail cakır(hani levrekler) ilk aklıma gelenler selamlar
ismail çakır
02-10-2007, 16:34
Hadi harkadaşlar şu ana kadar 7 üyemizden resim aldım oysaki biliyorum kendine göre rekor balıkları olan arkadaşlar vardır mesela mufi(ne oldu kefallar?) ismail cakır(hani levrekler) ilk aklıma gelenler selamlar
rauf abi..benim albümümde bulunan iyi balıkların hepsinin resmi sitenin içinde mevcut.oradan istediğin resmi veya resimleri kullanabilirsin.yeniden yükleme yapmama gerek yok sanırım.
selam ve sayğılarımla rastgelsin..
ismail çakır
02-10-2007, 16:35
rauf abi aslan da pek heybetli olmuş.. hani iyi de olmuş..
rauf abi aslan da pek heybetli olmuş.. hani iyi de olmuş..
Hemşo haklısın hele şu aralar aslanda fena gitmiyor hani.resimler benimde aklıma geldide sana bi sorayım dedim bide senin bir sürü rekorun var hangisini ekleyim şaşıracam valla.selamlar
alitekmen
15-09-2008, 21:05
selam arkadaşlar forum a yeni geldim aliağa dan balık yakalıyorum sargoz un damarını buldum varsa sohpet edicek arkadaş beklerim saygılar
Siz resimleri koyup nispet yapın, zamanı gelincede bizler yaparız.
benim kendi rekorum yaklaşık 3,5 kilo fotograflarımız kısmında var
lineerman
16-09-2008, 22:11
ismail abi hoşgeldin çoktur sesini duymuyordum.bu arada geçmiş olsun bi kaza geçirmişsin.umarım iyisindir?..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.