PDA

Tüm Versiyonu Göster : merhaba

erkepli
13-09-2007, 11:58
Merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum , inşallah sık sık görüşürüz oltalarınızın dolu çıkması dilegiyle.

mufi
13-09-2007, 16:21
Erkepli hoşgeldin umarım katılımcı olursun..imza bölümüne isim ve soyadınıda eklersen sana daha güzel hitab ederiz.
kolay gelsin

Anıl ÜNALAN
13-09-2007, 16:48
Merhaba abi aramıza hoş geldin aramızda layık olduğunuzun yeri bulucaksınız ;) ..

Taygun KOCABIYIK
13-09-2007, 17:02
aramıza hoşgeldiniz...

Rauf
13-09-2007, 20:15
Sevgili doslar erkepli olarak aramıza katılan arkadaşım alanyadan samimi arkadaşımdır ismi remzi dir hem kıyı hem tekneden amatör olarak balık avlar benim gibi tekneye bağımlı değildir:) kullanıcı isminin ne manaya geldiğini ben biliyorum ama cevabını ona bırakıyorum.hoş geldin remzi dostum burada samimi bir ortamın icine geldiğini hatırlatırım selamlar.:helal:

kordelya
14-09-2007, 19:07
Hoşgeldiniz Remzi abi

ünalmusa
14-09-2007, 21:43
aramıza hos geldısnız

erkepli
15-09-2007, 08:55
Daha öncede bazı sitelere girdim ama inanın burdaki samimi sıcaklıgı hiçbirinde hissetmedim.dostlar ben Alanya da yaşıyorum hem kıyı hemde tekneden avlanmayı seviyorum,aslen Ürgüp'lüyüm (erkepli) de ordan geliyor erkep ürgüp ün eski ismidir.Böyle seviyeli ve güzel bir siteye girmemi tavsiye eden saygı deger,babacan insan Rauf Usluer sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Mehmet Remzi Uslu; Erkepli
17/3/1969
Alanya
erkepli@hotmail.com
Hepinize saygılar selamlar.

discus
15-09-2007, 11:45
aramıza hoş geldiniz....katılımcı olmanız dileğiyle...saygılar..

Rauf
17-09-2007, 05:49
Daha öncede bazı sitelere girdim ama inanın burdaki samimi sıcaklıgı hiçbirinde hissetmedim.dostlar ben Alanya da yaşıyorum hem kıyı hemde tekneden avlanmayı seviyorum,aslen Ürgüp'lüyüm (erkepli) de ordan geliyor erkep ürgüp ün eski ismidir.Böyle seviyeli ve güzel bir siteye girmemi tavsiye eden saygı deger,babacan insan Rauf Usluer sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Mehmet Remzi Uslu; Erkepli
17/3/1969
Alanya
erkepli@hotmail.com
Hepinize saygılar selamlar.

Sevgili remzi kardeşim bende sana teşekkür ederim selamlar

BLACK SHARK
25-09-2007, 12:58
Hosgeldin kardesim ..
Güzel yorumlara ve tatli sohbetlere ..

selamlar - rastgelsin

fretey
27-11-2007, 02:38
cümleten selamun aleyküm.hepinize rastgele.rauf baba youtube amatör balıkçılıkla ilgili videolarını ilgiyle ve beğeniyle izliyorum.çapari bağlamayı ve lüfer takımı yapmayı senden öğrendim.1 aydırda üsküdar sahilden bayağı çinekop ve sarıkanat alıyorum.ya baba senden ricam cinekop familyası için yemli takıma orjinal bi yem takarken videoya alıp siteye yada youtube ye koyman.emeğine teşekkürler...

Rauf
27-11-2007, 07:06
cümleten selamun aleyküm.hepinize rastgele.rauf baba youtube amatör balıkçılıkla ilgili videolarını ilgiyle ve beğeniyle izliyorum.çapari bağlamayı ve lüfer takımı yapmayı senden öğrendim.1 aydırda üsküdar sahilden bayağı çinekop ve sarıkanat alıyorum.ya baba senden ricam cinekop familyası için yemli takıma orjinal bi yem takarken videoya alıp siteye yada youtube ye koyman.emeğine teşekkürler...

Aleyküm selam kardeşim hoş geldin imza ayarlarını yaparsanız size hitap etmede zorluk yaşamayız.isteğinizi severek yerine getirmek isterdim ama bizimburada o dediğiniz balıktan pek yok dolayısıyla bu avı yapmıyorum zaten yemli olarakta bu balık hakkında bir tecrubem yok videoların işine yaradığına sevindim.selamlar.

ender
27-11-2007, 08:24
Remzi bey hoşgeldiniz
memnun kalmanız ve bereketli avlar dileğiyle
selamlar saygılar.

halim20
27-11-2007, 12:30
Selam arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum. Yani bir aykadar falan oldu galiba. ama tanışma bölümünü ancak keşfedebildim. bu yüzden biraz geç yazıyorum. Bu vesileyle hem tanışmak istedim, hem de bu sitenin kullanımı ile ilgili yaşadığım bir zorluğu paylaşmak istedim. Yaşadığım zorluk şu; 21-22 Kasımda yine bu sitede bir soru sordum. Ama soru sorduğum yeri bir türlü bulamıyorum. Mutlaka cevap verildi o bölümde ama dediğim gibi bir türlü nerede soru sorduğumu bulamıyorum. Bunun daha kısa ve kolay yolu varmıdır.

Rauf
27-11-2007, 13:19
Selam arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum. Yani bir aykadar falan oldu galiba. ama tanışma bölümünü ancak keşfedebildim. bu yüzden biraz geç yazıyorum. Bu vesileyle hem tanışmak istedim, hem de bu sitenin kullanımı ile ilgili yaşadığım bir zorluğu paylaşmak istedim. Yaşadığım zorluk şu; 21-22 Kasımda yine bu sitede bir soru sordum. Ama soru sorduğum yeri bir türlü bulamıyorum. Mutlaka cevap verildi o bölümde ama dediğim gibi bir türlü nerede soru sorduğumu bulamıyorum. Bunun daha kısa ve kolay yolu varmıdır.

Halim kardeşim aşağıdaki verdiğim linke bir tıkla bakalım senin mesajların hepsi burada.

[Only Registered Users Can See Links]

paşalı
27-11-2007, 19:07
Rauf beye bende teşşekkür ederim Böyle değerli kardeşlerimizi ortama dahil ettiği için.Aramıza hoş geldin.

halim20
28-11-2007, 10:49
Rauf abi teşekkür ederim ama verdiğin linke tıklayınca aşağıdaki mesaj çıkıyor:

Forum Mesajı
Üzgünüz, sonuç bulunamadı. Lütfen tekrar deneyiniz.

Bende artık kalemi kağıdı elime aldım nerelere giriyorsam yazıyorum. çareyi böyle buldum...:P

ender
28-11-2007, 14:38
Halim bey gecikmeli de olsa sizde hoşgeldiniz.
selamlar saygılar.

halim20
29-11-2007, 12:00
Aleyküm selam, Teşekkür ederim Ender Bey.
Bu arada yeğenimizi tebrik ederiz. Adını bizle paylaşmak istermi acaba yeğenimiz.:helal:

Rauf
29-11-2007, 15:22
Rauf abi teşekkür ederim ama verdiğin linke tıklayınca aşağıdaki mesaj çıkıyor:

Forum Mesajı
Üzgünüz, sonuç bulunamadı. Lütfen tekrar deneyiniz.

Bende artık kalemi kağıdı elime aldım nerelere giriyorsam yazıyorum. çareyi böyle buldum...:P

Halim doğrusunu yazıyorum tıkla
[Only Registered Users Can See Links]

halim20
30-11-2007, 12:53
Rauf abim çok teşekkürler.. bu defa oldu..:helal:

ender
30-11-2007, 14:27
Selam Halim bey
alpan çağan çam adıyla beraber yaşar inşallah.
Allah 40 nda nasip etti.
selamlar saygılar.

halim20
03-12-2007, 09:06
allah bağışlasın, allah sünnetini, askerliğini vede mürüvvetini görmeyi, torunları sevmeyi nasip etsin..:)

ender
03-12-2007, 09:13
Teşekkür ederiz Halim amcası
Allah cümlemizin evladını kendine bağışlasın. mürüvetlerini göstersin.
temennilerin için ayrıca teşekkür ederim
selamlar saygılar.