Tüm Versiyonu Göster : merhaba
Merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum , inşallah sık sık görüşürüz oltalarınızın dolu çıkması dilegiyle.
Erkepli hoşgeldin umarım katılımcı olursun..imza bölümüne isim ve soyadınıda eklersen sana daha güzel hitab ederiz.
kolay gelsin
Anıl ÜNALAN
13-09-2007, 16:48
Merhaba abi aramıza hoş geldin aramızda layık olduğunuzun yeri bulucaksınız ;) ..
Taygun KOCABIYIK
13-09-2007, 17:02
aramıza hoşgeldiniz...
Sevgili doslar erkepli olarak aramıza katılan arkadaşım alanyadan samimi arkadaşımdır ismi remzi dir hem kıyı hem tekneden amatör olarak balık avlar benim gibi tekneye bağımlı değildir:) kullanıcı isminin ne manaya geldiğini ben biliyorum ama cevabını ona bırakıyorum.hoş geldin remzi dostum burada samimi bir ortamın icine geldiğini hatırlatırım selamlar.:helal:
kordelya
14-09-2007, 19:07
Hoşgeldiniz Remzi abi
ünalmusa
14-09-2007, 21:43
aramıza hos geldısnız
Daha öncede bazı sitelere girdim ama inanın burdaki samimi sıcaklıgı hiçbirinde hissetmedim.dostlar ben Alanya da yaşıyorum hem kıyı hemde tekneden avlanmayı seviyorum,aslen Ürgüp'lüyüm (erkepli) de ordan geliyor erkep ürgüp ün eski ismidir.Böyle seviyeli ve güzel bir siteye girmemi tavsiye eden saygı deger,babacan insan Rauf Usluer sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Mehmet Remzi Uslu; Erkepli
17/3/1969
Alanya
erkepli@hotmail.com
Hepinize saygılar selamlar.
aramıza hoş geldiniz....katılımcı olmanız dileğiyle...saygılar..
Daha öncede bazı sitelere girdim ama inanın burdaki samimi sıcaklıgı hiçbirinde hissetmedim.dostlar ben Alanya da yaşıyorum hem kıyı hemde tekneden avlanmayı seviyorum,aslen Ürgüp'lüyüm (erkepli) de ordan geliyor erkep ürgüp ün eski ismidir.Böyle seviyeli ve güzel bir siteye girmemi tavsiye eden saygı deger,babacan insan Rauf Usluer sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Mehmet Remzi Uslu; Erkepli
17/3/1969
Alanya
erkepli@hotmail.com
Hepinize saygılar selamlar.
Sevgili remzi kardeşim bende sana teşekkür ederim selamlar
BLACK SHARK
25-09-2007, 12:58
Hosgeldin kardesim ..
Güzel yorumlara ve tatli sohbetlere ..
selamlar - rastgelsin
cümleten selamun aleyküm.hepinize rastgele.rauf baba youtube amatör balıkçılıkla ilgili videolarını ilgiyle ve beğeniyle izliyorum.çapari bağlamayı ve lüfer takımı yapmayı senden öğrendim.1 aydırda üsküdar sahilden bayağı çinekop ve sarıkanat alıyorum.ya baba senden ricam cinekop familyası için yemli takıma orjinal bi yem takarken videoya alıp siteye yada youtube ye koyman.emeğine teşekkürler...
cümleten selamun aleyküm.hepinize rastgele.rauf baba youtube amatör balıkçılıkla ilgili videolarını ilgiyle ve beğeniyle izliyorum.çapari bağlamayı ve lüfer takımı yapmayı senden öğrendim.1 aydırda üsküdar sahilden bayağı çinekop ve sarıkanat alıyorum.ya baba senden ricam cinekop familyası için yemli takıma orjinal bi yem takarken videoya alıp siteye yada youtube ye koyman.emeğine teşekkürler...
Aleyküm selam kardeşim hoş geldin imza ayarlarını yaparsanız size hitap etmede zorluk yaşamayız.isteğinizi severek yerine getirmek isterdim ama bizimburada o dediğiniz balıktan pek yok dolayısıyla bu avı yapmıyorum zaten yemli olarakta bu balık hakkında bir tecrubem yok videoların işine yaradığına sevindim.selamlar.
Remzi bey hoşgeldiniz
memnun kalmanız ve bereketli avlar dileğiyle
selamlar saygılar.
Selam arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum. Yani bir aykadar falan oldu galiba. ama tanışma bölümünü ancak keşfedebildim. bu yüzden biraz geç yazıyorum. Bu vesileyle hem tanışmak istedim, hem de bu sitenin kullanımı ile ilgili yaşadığım bir zorluğu paylaşmak istedim. Yaşadığım zorluk şu; 21-22 Kasımda yine bu sitede bir soru sordum. Ama soru sorduğum yeri bir türlü bulamıyorum. Mutlaka cevap verildi o bölümde ama dediğim gibi bir türlü nerede soru sorduğumu bulamıyorum. Bunun daha kısa ve kolay yolu varmıdır.
Selam arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum. Yani bir aykadar falan oldu galiba. ama tanışma bölümünü ancak keşfedebildim. bu yüzden biraz geç yazıyorum. Bu vesileyle hem tanışmak istedim, hem de bu sitenin kullanımı ile ilgili yaşadığım bir zorluğu paylaşmak istedim. Yaşadığım zorluk şu; 21-22 Kasımda yine bu sitede bir soru sordum. Ama soru sorduğum yeri bir türlü bulamıyorum. Mutlaka cevap verildi o bölümde ama dediğim gibi bir türlü nerede soru sorduğumu bulamıyorum. Bunun daha kısa ve kolay yolu varmıdır.
Halim kardeşim aşağıdaki verdiğim linke bir tıkla bakalım senin mesajların hepsi burada.
[Only Registered Users Can See Links]
Rauf beye bende teşşekkür ederim Böyle değerli kardeşlerimizi ortama dahil ettiği için.Aramıza hoş geldin.
Rauf abi teşekkür ederim ama verdiğin linke tıklayınca aşağıdaki mesaj çıkıyor:
Forum Mesajı
Üzgünüz, sonuç bulunamadı. Lütfen tekrar deneyiniz.
Bende artık kalemi kağıdı elime aldım nerelere giriyorsam yazıyorum. çareyi böyle buldum...:P
Halim bey gecikmeli de olsa sizde hoşgeldiniz.
selamlar saygılar.
Aleyküm selam, Teşekkür ederim Ender Bey.
Bu arada yeğenimizi tebrik ederiz. Adını bizle paylaşmak istermi acaba yeğenimiz.:helal:
Rauf abi teşekkür ederim ama verdiğin linke tıklayınca aşağıdaki mesaj çıkıyor:
Forum Mesajı
Üzgünüz, sonuç bulunamadı. Lütfen tekrar deneyiniz.
Bende artık kalemi kağıdı elime aldım nerelere giriyorsam yazıyorum. çareyi böyle buldum...:P
Halim doğrusunu yazıyorum tıkla
[Only Registered Users Can See Links]
Rauf abim çok teşekkürler.. bu defa oldu..:helal:
Selam Halim bey
alpan çağan çam adıyla beraber yaşar inşallah.
Allah 40 nda nasip etti.
selamlar saygılar.
allah bağışlasın, allah sünnetini, askerliğini vede mürüvvetini görmeyi, torunları sevmeyi nasip etsin..:)
Teşekkür ederiz Halim amcası
Allah cümlemizin evladını kendine bağışlasın. mürüvetlerini göstersin.
temennilerin için ayrıca teşekkür ederim
selamlar saygılar.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.