Tüm Versiyonu Göster : Selam
dalgic_35
16-09-2007, 23:53
Selam arkadaşlar. Ben sitenin yenisiyim. Sağolsun SERKAN (Discus) sayesinde öğrendim bu siteyi. Tüm üye arkadaşlar gibi bendede tedavisi olmayan bir bir olta hastalığı var. Bizde hastalık var ama denizlerde balık yok. Devlet memuruyum. İzmir Dikilide oturuyorum.Birlikte çalıştığım iki arkadaşımla ortak bir teknemiz var 6,60 ahşap. Şimdilerde bakıma aldık baya masraf açıcak bize :( Eee napalım gülü seven dikenine katlanır. Kışa hazırlık yapıyoruz. Lüfere.. Hey gözünü sevdiğim hayvanı bu sene bari güldürse bizi. Bu günlerde çupra akını da başlayacak. ondan birazda acele ediyoruz. bakımı bitirip atalım denize şu tekneyi. Ondan sonra allah kerim. Size tuttuğum balıkların fotoğrafını göndermek isterdim ama yok. İnşallah bundan sonra.
Selam arkadaşlar. Ben sitenin yenisiyim. Sağolsun SERKAN (Discus) sayesinde öğrendim bu siteyi. Tüm üye arkadaşlar gibi bendede tedavisi olmayan bir bir olta hastalığı var. Bizde hastalık var ama denizlerde balık yok. Devlet memuruyum. İzmir Dikilide oturuyorum.Birlikte çalıştığım iki arkadaşımla ortak bir teknemiz var 6,60 ahşap. Şimdilerde bakıma aldık baya masraf açıcak bize :( Eee napalım gülü seven dikenine katlanır. Kışa hazırlık yapıyoruz. Lüfere.. Hey gözünü sevdiğim hayvanı bu sene bari güldürse bizi. Bu günlerde çupra akını da başlayacak. ondan birazda acele ediyoruz. bakımı bitirip atalım denize şu tekneyi. Ondan sonra allah kerim. Size tuttuğum balıkların fotoğrafını göndermek isterdim ama yok. İnşallah bundan sonra.
Dalgıc arkadaşım (şimdilik böyle hitap edeyim imza ayarlarını yapıncaya kadar) hoş geldiniz burada serkandanda haber aldığınız gibi izmirli cok ustalarımız var ilerde tanışıp izmirin nerelerinde balığın olduğunu uygulamalı olrak bulacağınızı tahmin ediyorum selamlar.(ayarlar unutmayın :cool: )
Taygun KOCABIYIK
17-09-2007, 11:32
Aramıza Hoşgeldiniz imzanızı doldurursanız hitapta kusur etmemiş oluruz :)
eşref sürek
17-09-2007, 12:51
aramıza hoşgeldin oltan hep balık dolsun rastgele
makalele
17-09-2007, 17:07
hoşgeldiniz.selamlar
Dalgıç merhaba hoşgeldin..
hoşgeldiniz. selamlar...rastgelsin
dalgic_35
17-09-2007, 22:45
Cümleten hoşbulduk arkadaşlar. Sağolun... İmza ayarlarını yaptım sanırım adım çıkar artıkın. Ha dalgıçlık nerden diye soracaksınız. Aslında ben yüzmeyi bile beceremiyorum:D . Teknem var demiştim ya işte DALGIÇ onun adı. Bu arada meşhur bir teknedir hee Dikilide artis tekne diye namı var. Çünkü Kadir İnanırın Yaban filiminde rol almış kendisi...Ya fotoğraf eklemeyi beceremedim. Denedim ama başka bir siteye giriyor ondan sonrasını da karıştırdım bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
Taygun KOCABIYIK
18-09-2007, 00:06
[Only Registered Users Can See Links]
Burdan resim ekleme konusundaki sorununuza çözüm getirebilirsiniz.
mustafa abim nihayet layık olduğun yerde yerini aldın.aramıza hoşgeldin güzel paylaşımlar dileğiyle..
BLACK SHARK
25-09-2007, 12:54
Hosgeldin kardesim
tatli sohbetlere güzel yorumlara ve katilimci paylasimlara .
selamlar - rastgelsin
kordelya
28-09-2007, 14:06
Hoşgeldin Mustafa abi, bu sezonki avlarında bol şans diliyor, haberlerinizi dört gözle bekliyorum.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.