Tüm Versiyonu Göster : foca da sarkıtma ıle cıpura
yektakaptan
24-09-2007, 18:53
cıpura zamanı focada bulusalım
yekta kaptan merhabalar.imza ayarlarınızı tamamlarsanız sizi daha iyi tanımış oluruz.foçada av başlamış sanırım inşallah bi organizasyon gerçekleştiririz orayada..görüşebilmek ümidiyle saygılar...
yektakaptan
15-10-2007, 16:53
buhafta sarkıtmada ıdım guzel balık vardı aMA hava cok sert tı.
Selam yekta kaptan.İlk aldığımız tekne foçadaydı dolphin diye 6 metrelik bir balıkçı kayığıydı.3 defa foçaya geldik yer bilmediğimizden bazen birilerinin ardına takıldık bazen şansımızı denedik bazen oldu bazen değil.ben balçovada oturuyorum, çok uzak geldi neyse onu sattık şimdi 7,5 luk bizim için düzgün bir teknemiz var.foçaya gelmek istiyorum ama yer bilmiyorum gezi amaçlı gelmiş olacağım.şayet hava iyi olurda gelirsek sizi bulabilirmiyiz,bulsak bize yer gösterirmisiniz.beraber iyi bir gün geçirmek istesek size uyarmı.sitedeki arkadaşlardan gitmek isteyen olursa memnuniyetle misafir edebilirim.
Selamlar saygılar.
yektakaptan
16-10-2007, 08:59
urladada guzel yerler var 1 ay once tekne ıle gelmıstım orada ulburun teknesı var onun belgeselını cektım kemık hastanesının kuzey dogusunda guzel avlaklar var
yektakaptan
16-10-2007, 09:02
ımza ayarlarını pek anlamadım ama tamamlarım ...sonucta guzel avlar yapıcaksak her seye deger ...........
yekta kaptan,aramıza hoşgeldiniz.
keyifli paylaşımlar dilerim.
foça da çupra geçidi hala başlamadımı ?
yektakaptan
16-10-2007, 14:19
gunde bır tane kaba lıdakı denk gelıyor ..amacımız gunde tekne basına 50 kg ..15 gun ıcınde bellı eder kendın ı balık
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.