PDA

Tüm Versiyonu Göster : Destek istiyorum

aligalipkaya
28-09-2007, 22:57
Arkadaşlar sanırım Hepiniz Tırıvırı denen illeti biliyorsunuzdur. Formda da logosu mevcut.

Bu gün [Only Registered Users Can See Links]
adresinde Türker bey diye bir kendini bilmez aşagıdaki yazıyı yazmış. Bizler bu yazıya tepkimizi belirttik. Sizlerdende bu yazıya tepki göztermenizi rica ediyorum.
Haşim Gürbüz kardeşimiz almanyada yaşayan bir malatyalı olup çalışmaları neticesinde Tırıvırı illetini valilik kanalı ile malatya ilinde Satılmasını ve kullanılmasını yasaklatmıştır. Türker bey ise her halde konuyu incelemeden aşagıdaki yazıyı forma yollamıştır. Yazacagınız yazılar konturolden geçirilip yayınlanmakta olup hakaret türü yazılar olmaması gerekmektedir. Konu aslında hepimizi ilgilendirmektedir. Lütfen konuya duyarlık gözteriniz.

türker demircioğlu 28.09.2007
Haşim Gürbüz ismiyle yazan bi arkadaş var bu forumda. Merak ediyorum ; acaba rüyalarında da tırıvırı görüyor mu ? Forumun her sayfasında en az 2 defa tırıvırıdan bahseden mesajları var. Başka işi gücü yok almış eline bi tırıvırı. Tırıvırı da tırıvırı. Ne tırıvırı bi mevzu bu böyle. Forumu her açtığımda tırıvırı. Allah`dan denize filan kıyımız yok.Alt tarafı bi baraj gölü, ordaki balıklar için de bi konferans düzenlenmediği kaldı ?