PDA

Tüm Versiyonu Göster : Merhaba Arkadaşlar Hepinize RASTGELSİN...

tr16hunter
01-10-2007, 00:25
Siteyi yeni gördüm inceleme fırsatım olmadı, İnşaallah tatminkardır.
Burdayım çünki Balıkçılık benim hastalığım hep birlikte keyifli anlar geçiririz umarım.

herkese rastgelsin...

BLACK SHARK
03-10-2007, 10:34
Hosgeldiniz ..
nice tatli sohbet ve yorumlara , katilimci olmak dilegiyle .

selamlar - rastgelsin

tr16hunter
05-10-2007, 00:56
Hosgeldiniz ..
nice tatli sohbet ve yorumlara , katilimci olmak dilegiyle .

selamlar - rastgelsin

Kardeşim Sağol

Sende olmasaydın Bizi Kaale alan yok diye ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım.
Bu site herhalde gruplara itibar ediyor, bireysel katılıma çok sıcak bakmıyorlar galiba. Niye öyle düşünüyorsun diyebilirsin
Sebep Üye olalı 3 gün oldu senden başka farkeden olmadı bizi
bir hoşgeldin bile demediler gördüğün gibi
Üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum.
Aradığım sıcak ortamı bulamadım maalesef.

sağlıcakla kal, RASTGELSİN...

nevzat
05-10-2007, 04:32
Cahit bey hoşgeldiniz,güzel paylaşımlarda bulunmak dileklerimkle.

mufi
05-10-2007, 07:43
Cahit merhaba hoş geldin.. oldukça sıcak bir ortamda sın merak etme...aradıgını bulacaksın..
bol şans

BLACK SHARK
05-10-2007, 09:01
Kardeşim Sağol

Sende olmasaydın Bizi Kaale alan yok diye ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım.
Bu site herhalde gruplara itibar ediyor, bireysel katılıma çok sıcak bakmıyorlar galiba. Niye öyle düşünüyorsun diyebilirsin
Sebep Üye olalı 3 gün oldu senden başka farkeden olmadı bizi
bir hoşgeldin bile demediler gördüğün gibi
Üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum.
Aradığım sıcak ortamı bulamadım maalesef.

sağlıcakla kal, RASTGELSİN...

yok be cahit abi ... düsündügün gibi degil.
su son zaman arkadaslar cok mesgul ... ben yurtdisinda oldugum halde yine de buradayim..sen hele bir alis ve bol bol yorum ve resimlerini bizimle paylas daha yakin tanisma ve dertlesme ortami olur , su an aklina sakin birsey gelmesin kimse kaale almiyor diye - bende baslarda cok inceledim ama arkadaslarin hepsi sicak ve cana yakin ... ben duyurularda neredesiniz balikci arkadaslar diye bir baslik atmisdim , onu okursan beni daha iyi anlarsin . Simdi sen üzme tatli canini ve anlat bakalim hafta sonu nerede ne yakalamaya gidecen , tekrar senden birseyler duymak üzere esenkal.;)

selamlar - rastgelsin

Taygun KOCABIYIK
05-10-2007, 09:31
yok be cahit abi ... düsündügün gibi degil.
su son zaman arkadaslar cok mesgul ... ben yurtdisinda oldugum halde yine de buradayim..sen hele bir alis ve bol bol yorum ve resimlerini bizimle paylas daha yakin tanisma ve dertlesme ortami olur , su an aklina sakin birsey gelmesin kimse kaale almiyor diye - bende baslarda cok inceledim ama arkadaslarin hepsi sicak ve cana yakin ... ben duyurularda neredesiniz balikci arkadaslar diye bir baslik atmisdim , onu okursan beni daha iyi anlarsin . Simdi sen üzme tatli canini ve anlat bakalim hafta sonu nerede ne yakalamaya gidecen , tekrar senden birseyler duymak üzere esenkal.;)

selamlar - rastgelsin
Katılıyorum :)
Öğrencilik zor iş başlığı yeni farkettim
Hoşgeldin Cahit abi

AŞKIN
05-10-2007, 11:41
abi hoşgeldin,keyifli paylaşımlar dilerim.
saygılar.

lambukas
05-10-2007, 13:45
aramıza hoşgeldiniz cahit abi bence gayet iyi bir yere demir attınız...

ünalmusa
05-10-2007, 18:44
aramızahos geldın bırdaha bızden kopamayacaksın saygılar

discus
05-10-2007, 21:50
aramıza hoşgeldiniz cahit abi.umarım katılımcı olursunuz.aramızda guruplaşma hiçbirzaman söz konusu olmamıştır.ancak iş yoğunlu aile sorumluluğu malesef bu güzel ortamdan zorunlu uzak kalmamıza sebeb olabiliyor.sitemiz siz ve sizin gibi değerli büyüklerimize ve tüm arkadaşlarımıza açıktır.öğrenebileceğimiz ve öğreteceğimiz daha çok şeylerin olduğunu düşünüyorum.saygılarımla...

tr16hunter
05-10-2007, 22:53
Ha şöyle Yahu Moralim düzeldi.
Hepinize teker teker selamlar.Tabiki paylaşımları okudukça katılım olacak,tecrübe ve birikimlerinizden alacağımız çok değerli bilgiler vardır mutlaka.
Bin Bilen Bir bileni dinlemeli, söylenilen belki bilmediğidir... Hepinize sevgiler saygılar selamlar, daha sık görüşeceğiz inşaallah
RASTGELSİN...

Rauf
06-10-2007, 07:46
Cahit bey kardeşim hoş geldinniz tatlı su avcılığımı yapıyorsunuz tuzlu su avcılığıda varmı biraz kendinizden bahsetseniz selamlaar rastgelsin.

tr16hunter
07-10-2007, 02:02
Cahit bey kardeşim hoş geldinniz tatlı su avcılığımı yapıyorsunuz tuzlu su avcılığıda varmı biraz kendinizden bahsetseniz selamlaar rastgelsin.

Selamün aleyküm rauf ağabey.

Balıkçılık olurda deniz avı olmazmı hiç

İmza ayarlarımdada görüldüğü üzre 1966 Bursa doğumluyum. Bursa'da ikamet ediyorum, Evli ve iki çocuk babasıyım. Tekstil sektöründe satış pazarlama ile iştigal ediyorum. İşim gereği nerdeyse gitmediğim il kalmadı gibi
İlk mesajımda dedim ya Balıkçılık, daha doğrusu Avcılığın her türü ile ilgileniyorum. Avcılık hobim nedeniylede bir çok ilde avlanma imkanım oldu.Kanatlı da avladım tırnaklıda, Balıkta yaklaşık 5 yıldır Kara avcılığını Aktif olarak yapamıyorum ama Balıkçılık tam gaz devam ediyor. Allah herkesin evladını kendisine bağışlasın Balığa meraklı bir oğlum var çoğu zaman onunla yakın sahillerde gölet,göl ve akarsularda avlanıyoruz. Yani Ağabey anlıyacağın Gelecek nesli yetiştiriyorum şu aralar balıkçılığı öğretiyorum (tabiki sirküler destekli) balıkları tanıtıyorum.
Bilinçli bir yeni nesil avcı yetişiyor yanımda. Kara avcılığı yaptığım dönemde 4 yıl F.A.M görevi de ifa ettim koruma kontrolde bu sebeple evladımıda bilinçlendirmek ne yaptığını bilen doğayı,tabiatı seven ve koruyan bir bireye dönüştürmek amacı ile bir çok balık avına birlikte gidiyoruz.Onun hevesliliği benide tetikliyor ve çok keyifli zamanlar geçiriyoruz birlikte. Geçen hafta Lüfer ve palamut hevesi ile çıktığımız avda maalesef umduğumuzu bulamadık ama güzel sayılır bi istavrit avı ile evimizin yolunu tuttuk yaklaşık 3.5 kilo kadar
balıkların çoğunuda oğlum tuttu şanslı kerata.
Malum Mübarek Ramazan ayındayız ve artık son günler bundan sonraki av maceramız bayramda olur herhalde belki havalarda biraz soğur nasipse lüferede palamutada doyarız inşaallah. Geçen sene Şehitlikleri görmek için Çanakkaleye gitmiştim, ecabatta iskelede çocuklar Çupra tutuyorlardı. İnşaallah ilk vakit bulduğumda o bölgede sırf avlanmak için tekrar gideceğim. Tabiki oğlumla ...
Ağabey gecenin bu vaktinde başınızı ağrıttım. Şu an balıkta olan ve Yarın balığa çıkacak herkese bol Şanslar RASTGELSİN....

Rauf
08-10-2007, 07:32
Cahit arkadaşım sizi tanıdığıma cok memnun oldum acıkcası bu kadar detaylı bir tanışma beklemiyordum tekrar hoş geldiniz.maalesef istanbuldan gelen haberlere göre bu sene palamut balığında biraz problem olucak gibi zira gecen seneye nazaran bu sene az olacağı duyumlarım var.Ne güzel demekki delikanlının icinde varki bu sporu benimsemiş benim oğlanın bu yollarda merakı yoktu ama torunuma kaliba bişiler aşılığacağız.selam eder iyi günler dilerim.

baturhan
08-10-2007, 23:42
Hoşgeldiniz,oltalarınız her daim dolu olsun.

er35han
09-10-2007, 13:19
hoşgeldiniz cahit bey. rastgelsin....