Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : STOP - STOP - BU BALIK NE BALIGI - bilen yazsin

BLACK SHARK
01-10-2007, 12:28
[Only Registered Users Can See Links]

Selam Arkadaslar ...
Youtube yi gezerken bu filme rastladim ve hem gülmekden kendimi tutamadim hemde hayretler icinde seyrettim. Alanya Gazipasa da bu baligi yakalamislar , baliga SIRTLAN veya deniz ASLANI diye hitap ediyorlar ... ben derin su Turnasina benzettim [Only Registered Users Can See Links] bu linke bir bakin aceba bu balik mi ? hem tutan ayni eski türk filimlerindeki ilyas salmana benzettim foter ile beraber :D :D yorumlara gülmekden kendimi tutamadim yaw .. hahahaahahah halen gülüyorum , insallah siz de gülersiniz :D :D :D

rauf abi sen Alanyadansin ..hic duydun böyle birsey ?

selamlar
:deli: :deli: :deli: :D :D

mufi
01-10-2007, 14:05
evet yasincim aynen yerli film senaryosu. birde arada malum türk işi küfürü basıyor balıga..:)

Rauf
02-10-2007, 11:31
Evet yasin işte size gercek bir alanya gazipaşa yöresi türkcesi!küfürleriyle tekmili birden sanmayınki sadece bu olaya özel bir konuşma!genelde iki üc kelimeden sonra mutlaka edilmesi gereken!!bir kelime A...K..M garip ama maalesef gercek :'( balığa gelince bende pek secemedim ama resimdeki derin su turnasına büyük olasılıkla benziyor.buranın halkı böyledir incelemez ve cok güzel uydururlar (deniz aslanıymış):) cık,cık,cıık.

baturhan
02-10-2007, 21:11
Yasin gerçektende çok güldürdün beni sağolasın,tuttuğu balığa küfreden ender bir balıkçı sanırım,ama bu bize özgü,küfürü sevgi sözcüğü yerine kullanıyor.

selamlar..

BLACK SHARK
03-10-2007, 07:40
Yasin gerçektende çok güldürdün beni sağolasın,tuttuğu balığa küfreden ender bir balıkçı sanırım,ama bu bize özgü,küfürü sevgi sözcüğü yerine kullanıyor.

selamlar..

evet murat abi aynen öyle ... sen yorumlari okudunmu o videonun ?? puahahahahahahha halen gülüyorum ..ahhahahah :D :D :deli:

Taygun KOCABIYIK
03-10-2007, 18:14
Abi video olay ama yorumlar daha beter olay :D

fisher1968
03-10-2007, 20:21
barakuda veya tuna çeşidi olabilir.