Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Birde MERCAN bakalım dedik!!.

Rauf
02-10-2007, 12:15
Bu ayın 27 sinde coktandır gitmediğim derin suyu bir yoklıyalım dedim sabah altıda sırtıyı attım 7.30 a kadar bişi takmadı zaten hedefte mercan olduğu icin mühimde değildi.Takımı ilk saldığımda güzel bir vuruş aldım (zaten bende hep öyledir) 4 dakka sonra iki eşşek(özür) ıstavriti yukarıya teşrif ettiler.biri26cm diğeri24 cm idi
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
İkinci defa takımı su attık 4 dakka sonra yine güzel bir vuruş Aha dedim bügün şans yanımda 4 dakka sonra 3 kocagöz bir tonga mercan istavritlerin yanına gitmek icin can atıyorlardı!!
Bu iki atıştan sonra yine tek veya cifterli kocagözler geldi ama bizim sonarın baterisi 8 volta düşünce derin su faslını mecburen bitirdik zira 150 metreden sonra yeterli volt olmadığı icin 300 metre derinliği bulamadık.Döndük 60 metreye orada da birkac honos efendiyle uğraştıktan sonra zar zor 5-6 tanede tongabaş mercan aldım.
Ne güzel işler devam ederken cektiğim takımın birden ağırlaşıp hafiflediğini fark ettim ama ne olduğunuda anlamıştım.
Sevgili!!! balon balığı tarafından ısırılmış namı değer kokar cıprası bunun üzerine takımı toplayıp ava son verdim saate 14 olmuştu yani 8 saatlik bir av gününü böylece noktaladım herkeze selam eder bol şans dilerim.
Yine cantayı dolduramadık tühhhh.

BLACK SHARK
02-10-2007, 13:04
abicigim gene ne olursa olsun ...götürmüsün baliklari .. ufak mufak ama iyi ..:D :D
afiyet olsun , selamlar

MEHTERAN
02-10-2007, 15:11
Afiyet olsun amcam, ellerinden öpüyorum.

ykmk
02-10-2007, 16:00
Tebrikler Rauf kaptan.:)Çok güzel balıklar.Afiyet bal şeker olmuştur umarım.
Saygılarımla...
Rastgelsin...

ismail çakır
02-10-2007, 16:37
abi balık bahane.. balığa gidebiliyoruz.. gönlümüzce avlanabiliyoruz.. yeter de artar bile.. yine de tavalığı almışsın afiyet olsun..

mufi
02-10-2007, 18:20
Rauf hocam afiyet olsun.. şansın devamlı olsun...

yilmaz
02-10-2007, 19:20
tebrikler rauf abi. balon balıklarıyla bizimde başımız dertte.

Taygun KOCABIYIK
02-10-2007, 20:29
Rauf kaptanım benim fangrileri yakalamışsın yine :)
İnşallah daha iri ve bol balıklı avlara abi

giritli
02-10-2007, 21:32
Rauf abicim selamlar ve de tebrikler...bence gayet de güzel bir gün olmuş...
Ayrıca bana pek öyle ufak-mufak gelmediler...;)

baturhan
02-10-2007, 21:37
Rauf abi maşallah,mercanlar ışıl ışıl vallaha,hem mercandan daha lezzetli kaç balık var değilmi.(paşa sayılmaz o bir numara)

şansın bol olsun.

Rauf
03-10-2007, 07:00
Sevgili dostlar ilginiz icin teşekkürler valla bu ramazan günlerinde aile efradı beşbucuk kişi olunca !!insanın gözüne az geliyodu ama allah yinede bereketini verdi yetti balıklar;) selamlar rastgelsin.

er35han
03-10-2007, 08:07
rauf abi tebrikler mercanlar can yakıyor valla. son zamanlarda mercanlarla ilgili havadisleri hep antalya adana hattı üzerinde alıyoruz.ege de tık yok maalesef.

HALDUN YALIMLI
03-10-2007, 09:12
Rauf abim almışsın pembeleri, keyfine diyecekte yoktur eminim. Daha bereketli avlara abim. RASTGELSİN

eşref sürek
03-10-2007, 11:00
rauf abi mercanları görünce aklım gidiyor hava musait olmuyorki gidelim tuttalım bizim gittiğimiz yer kıyıdan 10 km hava çok sakin olmalı kısmet diyip kıyılarda oyalanıyoruz yoksa derin suyun zevkide bir başka oluyor afiyet olsun rastgele

makalele
03-10-2007, 20:09
abi, ismail abinin dediği gibi. bu zevk insana yeter hele birde balık oldumu tamam. tebrikler.rastgele.

discus
03-10-2007, 21:21
vay vay vay canım abim özlemişim senin şu kırmızıları valla.hadi hayırlısı abi devamı eksik olmasın inşallahhh...

Amatör İstanbullu
04-10-2007, 00:47
Rauf abi
Güzel av olmuş tebrikler, afiyet olsun.
Bizimle paylaştığınız içinde teşekkürler.

nevzat
04-10-2007, 04:43
Rauf Kaptanım ne güzel stres atmışsın ,tebrikler.

Rauf
06-10-2007, 06:36
rauf abi tebrikler mercanlar can yakıyor valla. son zamanlarda mercanlarla ilgili havadisleri hep antalya adana hattı üzerinde alıyoruz.ege de tık yok maalesef.
Gecenlerde ishak ustamızınb da tekneyle gittiği av vardı ondada mercanlar baya iri idi kıyıda bu hayvan cok nadir tekneden olursa cıkıyor selamlar.

Rauf
06-10-2007, 06:39
.......Yine cantayı dolduramadık tühhhh.......

Aman hocam...Yapma yav....;) Her zaman olduğu gibi gene maşallahın var....
Teşekkürler İshakcım şu senin yerine mesaj yazan kim acaba bulabildinmi cok cirkin bişi.selamlar