Tüm Versiyonu Göster : lüfer-çıpra
ismail çakır
04-10-2007, 14:08
dün akşam üzere lüfere takım atmak üzere yem olarak izmarit balığı aldık ve avlanacağımız yere vardık.iftar hazırlığı yaparken takımları denize attık. yemek yerken lüferin birisi kendi kendine yakalanmış . daha sonra bir lüfer daha yakaladım. başkada lüfer olmadı.sabah sahurdan sonra birkaç tane yengeç yakaladım.sabah hava aydınlanana kadar lüfere takım attım. tık demedi.güneş doğduktan sonra yengeç ile çıpraya baktım.iyiki de bakmışım.takımı attım beklerken takım boşaldı.balık takımın üstügeliyor diye oltayı elime aldığımda asılmaya başladı.biraz uğraştan sonra karaya aldım.1.050 kılo deldi. takımı yemleyip tekrar attım. fazla beklemeden tekrar asılmaya başladı.onuda aldım. ilk çektiğimden biraz daha iri idi. 1.450 kılo da bu çıpra geldi. toplamda 2.5 kilo çıpra ve 2 lüfer ile eve döndüm..
rastgelsin
[Only Registered Users Can See Links]
harikasın ismail abi,tebrikler.
Taygun KOCABIYIK
04-10-2007, 16:13
İsmail ustam o çupraların güzelliği nedir öyle
Tebrik ederim 41 kere maşşallah
eşref sürek
04-10-2007, 16:24
harika kalite balıklar ikisininde avlanması en zevkli balıklardır afiyet olsun rastgele
İsmailcim valla harika bir dörtlü son derece kalite 4 balık tu.tu.tu maşallah
nazar deymez inşallah...:helal: :helal:
Tebrikler İsmail abi,darısı başımıza inşallah.
BLACK SHARK
04-10-2007, 17:09
Valla Ismail abi ne deyim ....
ustaligini gene konusturmussun , cok güzel av yapmissin sana afiyet seker olsun , iftarda baligin bol olsun Allah kabul etsin .
O Cupra varya o Cupra .... ahhhh ahhh :D :D helal !!!!!
bayrama az kaldi .... :D :D :D
selamlar - rastgelsin
ünalmusa
04-10-2007, 18:08
maşallah maşallah ne güzel eliine saglık abi ;)
vay vay vay canım abim özlemişim senin şu resimlerini valla.ama bi döndün pir döndün valla hadi hayırlısı abi daha iyilerine inşallah.maşallah maşallahhh....:helal: :helal: :helal:
İsmail abi,tebrikler,herzaman balığı buluyorsun.İğnelerin keskin,avın bol olsun.Rastgele
İsmail abi tebrikler helal olsun ellerine sağlık...:helal: :helal:
baracuda_35x
04-10-2007, 23:58
eline koluna yüreyine sağlık ismail abi tebrikler :helal: :helal:
araştırıcı
05-10-2007, 13:27
İsmail Bey sizi yürekten kutlarım....
Maşallah ne güzel çupralar onlar... Allah bereketli etsin....
AFİYET OLSUN....:)
Selamlar......
İsmail bey bol şanslar bizede aynı dileklerde bulunman dileğiyle rastgele
lambukas
05-10-2007, 13:42
abi naptın öyle maşşallah diyebiliyorum sadece....
ismail çakır
05-10-2007, 13:49
mesajıma cevap yazan bütün arkadaşlarıma candan teşekkür ederim. daha iyilerinin sizlere rastgelmesini diliyorum.
rastgelsin....
ismail abi naptın sen abi ya harikasın! daha niceleri rastgelsin abi.
HALDUN YALIMLI
05-10-2007, 15:28
İsmail abim, her avın ayrı bir güzel, her avın ayrı bir renkli. Tebrik ediyorum abi. RASTGELSİN
Abi maşallah çupralar ne kadar güzel bu balığı avlamak ayrı bir zevk.Rastgelsin.
Tebrikler. Ben bu kadar irisini görmedim Çipuranın . Rast gelsin, afiyet olsun...:helal:
ismail2776
12-10-2007, 22:57
tebrikler ismail abi, çok güzel bir dörtlü olmuş..
baturhan
13-10-2007, 23:45
Çakır abi,kırkbir kere maşallah,
muhteşem bir dörtlü olmuş,o çupralar hele,ne denirki....
Eline sağlık
mustafakasim
17-10-2007, 17:10
Allahım ,Allahım onlar ne öyle.görünce kalp atışlarım hızlandı.ismail abi tebrikler .afiyetler olsun
ismail çakır
17-10-2007, 17:16
Allahım ,Allahım onlar ne öyle.görünce kalp atışlarım hızlandı.ismail abi tebrikler .afiyetler olsun
mustafa yoktun galiba.. hoşgeldin..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.