PDA

Tüm Versiyonu Göster : Çeşmeden herkese selemlar.

çeşme35
06-10-2007, 16:57
Arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum.İşim nedeniyle yaklaşık 2 yıldır çeşmedeyim bende burda vakit geçirmek için balık tutmaya başladım aldığım ilk balıktan sonra ilacı damardan aldım.Balık tutma bende bir bağımlılık oldu .Hatta bugün 4 saat olta sallamama rahmen 1 lidaki aldım geçen hafta 2 çupra aldım.Çoğu zamanda boş dönüyorum çevremde balık merakı olan kimse yok .Burda öğrenebileceğim çok şey vardır umarım.

nevzat
06-10-2007, 17:33
Emrah hoşgeldin,bulunduğun yerden çupra aldığına göre demekki verimli bir bölgedesin,bu da demektirki senden güzel maceralar göreceğiz,umarım katılımcı olursun,rastgele kardeşim.

mufi
06-10-2007, 19:08
Emrah merhaba hoşgeldin forum sayfalarında arama yaparsan bir çok şey bulabilirsin bu arada sana yardımcı olacak arkadaşlarımızda var.umarım katılımcı olursun
bol şans

Taygun KOCABIYIK
06-10-2007, 20:39
Emrah abi aramıza hoşgeldin sen virüsü kapmışsın artık kurtuluşun yok :)
elimizden geldiğince yardımcı oluruz şansın bol olsun

discus
06-10-2007, 20:42
aramıza hoşgeldin emrah..katılımcı olman dileğiyle..

çeşme35
06-10-2007, 21:11
Hoşbulduk herkese teşekkürler katılımcı olmaya çalışıcam .Herkese rastgele.

çeşme35
06-10-2007, 21:19
Emrah hoşgeldin,bulunduğun yerden çupra aldığına göre demekki verimli bir bölgedesin,bu da demektirki senden güzel maceralar göreceğiz,umarım katılımcı olursun,rastgele kardeşim.

Abi bulunduğum bölge çeşme çupra aldım ama alana kadarda baya bi boş döndüğüm oldu. Daha burda yer bulamadım ıldırı tavsiye ettiler.Bugün oraya gittim sadece bir lidaki aldım.Kaya üzerine yapışan kabuklu yemlerden kullandım.işe yaradı sülünez gibi kolayda çıkmıyo bakalım burda olta atmadık yer bırakmıcam.:D

tr16hunter
07-10-2007, 00:34
Arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum.İşim nedeniyle yaklaşık 2 yıldır çeşmedeyim bende burda vakit geçirmek için balık tutmaya başladım aldığım ilk balıktan sonra ilacı damardan aldım.Balık tutma bende bir bağımlılık oldu .Hatta bugün 4 saat olta sallamama rahmen 1 lidaki aldım geçen hafta 2 çupra aldım.Çoğu zamanda boş dönüyorum çevremde balık merakı olan kimse yok .Burda öğrenebileceğim çok şey vardır umarım.

Bende daha çok yeniyim bu sitede. Evet hepimizin bu sitede öğreneceği çok şey var.Aramıza hoş geldin,keyifli paylaşımlar...