PDA

Tüm Versiyonu Göster : Utanc Mezarliği

Rauf
07-10-2007, 13:18
Bilgi sayarda sörf yaparken rasladığım bir sitedeki ilginc ilginc olduğu kadarda iğrenc bir resmi sizlerle paylaşıyorum.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

BLACK SHARK
07-10-2007, 14:34
KESİNLİKLE YOK

Bu soruların cevabı Diyarbakır Valisi Efkan Ala'dan geldi. Diyarbakır Valisi, Cafesiyaset'e yaptığı açıklamada Türkiye'nin herhangi bir yerinde böyle bir mezarlığın bulunmadığını açıkladı. Efkan Ala cafesiyaset'e şunları söyledi:

"Böyle bir fotoğraf sanal alemde dolaşıp duruyor. Biz bu görüntüyle ilgili açıklama yaptık. Ancak maalesef medyada yeterince yer bulmadı bu açıklama. Diyarbakır'da veya Türkiye'nin herhangi bir bölgesinde böyle bir mezarlık bulunmamaktadır. Biz bunu araştırdık. İstihbarat kuruluşlarından aldığımız bilgiye göre fotoğraftaki mezarlık Kandil Dağı'nda.

ARKADASLAR SUNU UNUTMAMAK LAGZIM !!!!!!!

Milli birliğin en önemli neticelerinden birisi ve Atatürk ilkelerinin ana öğesi, vatanın bölünmez bütünlüğüdür.
Böyle birsey olsa Mehmetcik kafayi yer - düsünülmesi bile imkansiz.

TÜRKIYE BIZIMDIR !!!!!!

selamlar

Rauf
08-10-2007, 07:47
Dün yine 12 aslanımız canımız mehmetciğimiz şehit edildi vatanımızı ve insanlarımızı bölmeye,kaos ortamına sürüklemek isteyen yabancı güclere ve onun destekcilerine lanet olsun cevabını misliyle alıcaklardır.Şehitlerimize rahmet diler başımız sağ olsun .

lambukas
08-10-2007, 14:52
bukadarı da çok fazla artık yaaa...herifler vergi vermez vermediği gibi meclise girip devletten parasını alıp eminim ordan gelen parayı terörislere aktarıp yetmeyıp yerel yönetimlerce de bu tur görüntüler...biz neyin mücadelesini veriyoruz be ölen sehit kardşlerimiz çocuklarımız vs.bu beyinsizler yüzünden yılda yapılan harcamanın hatti hesabı yok.bu zihniyettekinleri ıraga sürmek lazım haram bunlara türkiyenin ekmeği

Caner BALIKÇI
08-10-2007, 20:46
rauf amca ben bu resmı yaklaşık olarak bı ay önce gördüm hatta baya bı cnm sıkıldı.bu konu hakkında araştırmada yaptım tamamen yalan bı haber olduğunu öğrendım.ama ınşallah gerçeğı olmaz
saygılar;sevgıler

baturhan
08-10-2007, 23:20
Yasincim;
Böyle bir yer yok demek sadece bizler gibi düşünen kişileri o an rahatlatan ama içimizden de inşallah yoktur dedirten ama maalesef rehavete sevk eden bir görüntüden başka bir şey değil bence,
bu hainlerin medyada ki ve maalesef meydanlardaki konuşmalarını dinleyince olayın vahametinin özenle düzenlenmiş hain mezarlığından daha büyük olduğunu daha iyi anlarız diye düşünüyorum.

Umudumuzu kaybetmedik,kaybetmeyeceğiz.

er35han
09-10-2007, 13:10
''ya devlet başa, ya kuzgun leşe'' lafını bugünlerde sıkça zikrediyorum,ve düşünüyorum devletin görevi nedir? halkının can güvenliğini sağlamak için dahi dışarıya danışan,fikir alan, sağlık,eğitim,iş ve istihdamı sağlayamayan, madenlerini yok pahasına pazarlayan,toprağını,suyunu varlıklı uyanık ülkelere kiralamaktan satmaktan çekinmeyen,......... bir devlet,devletmidir. devletin başındaki zat-ı muhterem tüm bunlar karşısında hala nasıl ''yola devam'' diyebilir. işte ''kuzgun leşe'' lafı burada anlamlanıyor.tek bir farkla;kuzgunların leş kargalarının beklediği ölüm gerçekleşmeyecek,büyük türk milleti üzerindeki ölü toprağını atıp bunların hepsinin hesabını soracaktır.
şehit kardeşlerimiz hepimizin canından bir parçaydı, ruhları şad olsun.

ünalmusa
09-10-2007, 19:25
Kardeslerim Hepiniz Haklisiniz Ama Icerdekiler Temizlenmeden Bunlar Tukenmez Bizi Vurmak Kurtulus Degil Bir Gider Bin Geliriz Turkun Turkten Baska Dostu Yoksehit Kardeslerimize Allahtan Rahmet Ailelerine Sabir Diliyorum Sadece Ates Dustugu Yeri Yakmiyor Hepimizin Ici Yaniyor