Tüm Versiyonu Göster : Kara gps ine deniz haritası yüklenebilir mi?
Herkese Günaydın,
Aranıza yeni katıldım,öncelikle tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
bir konuda yardım alabilirmiyim ?
asus P535 cep bilgisayarı kullanıyorum telefon özelliği var ve kara navigasyonu yüklü olarak geldi. bunu deniz için kullanabilirmiyim harita yüklemek istiyorum ve kendi içinde bulunan GPS i ile bunu halledebilirmiyim ?
yada ne yapmam lazım.
saygı ve sevgilerimle,
Taygun KOCABIYIK
11-10-2007, 11:46
Selamlar
mesajınızı konu haline getirdim daha çok kişiye ulaşması için.
Başlığı tam yazamadım konuyu bilenler umarım yardımcı olur başlığıda siz nasıl uygun görüyorsanız yazın değiştireyim.
BBs 26 merhaba hoşgeldin.. öncelikle imza ayarlarınıda yapki seni tanıyalım ve nasıl hitab edeceğimizi bilelim. sana yardımcı olacak arkadaşlarımız var..
Sayın 26,P 535 e Magellan'ın Mapsend Bluenav'ını yükleyin,yükleme işini tamamladıktan sonra istemiş olduğunuz bölgenin haritasını seçin,daha sonra Options başlığından GPS Settings kısmından cihazınızı konfire edin,hepsi bu kadar,sevgilerimle
meraba ustadım erol kardeşim işler biraz gevşedi sanırım memnun oldum yazılarını tekrar gördüğüme selamlarımı sunarım.:helal:
Erol u görmek ne mutluluk dimi hocam...elemanı zorlıcan abim.heheh:D :D
Herkeze Günaydın,
ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
Saygı ve Sevgilerimle,
A.Murat Çelik
Sayın 26,P 535 e Magellan'ın Mapsend Bluenav'ını yükleyin,yükleme işini tamamladıktan sonra istemiş olduğunuz bölgenin haritasını seçin,daha sonra Options başlığından GPS Settings kısmından cihazınızı konfire edin,hepsi bu kadar,sevgilerimle
Erol Bey ,
Yardımlarınız için teşekkürler,ancak bu programa nasıl sahip olabilirim ?
internette araştırdım firmanın ilgili sitesinede baktım Türkiye ilgili daha doğrusu
genel Türkiye haritası bulamadım.
bizde kullanan bir arkadaşımız varmı acaba ? istesek temin edebilirmiyiz
Saygı ve Sevgilerimle
Merhaba Murat,
[Only Registered Users Can See Links] linkinden Aziz abi ile irtibata girer isen o sana mutlaka cd sini temin edecektir.Cihazına, hafızasını fazla meşgül etmesin diye sadece gereken haritaları yüklemeye bak,yoksa tüm avrupayı avucunun içinde bulabilirsin,sevgilerimle
Erol patronn hoş geldinnnn heee, sırtıya götüreceksin beni hala bekliyorumm, sözün var..unutrmaaadımm
GPS Tuner isimli bir program ile off road navigasyon yapabilirsin. Eğer ilgilenirsen gerekli linkleri ve detaylı kullanımını anlabilirim.
Ben kullandım oldukça başarılı bir program. WM5 ve WM6 uyumludur.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.