PDA

Tüm Versiyonu Göster : Çanakkale eceabat balık avı

memosenger
15-10-2007, 20:59
Arkadaşlar merhabalar
Biz bu hafta sonu yani 20/10/2007 de Çanakkale Eceabat'a doğru 3 arkadaş karadan avlanmak üzere yola çıkacağız. Bir dalgıç arkadaşım orası akvaryum hiç bişey tutamazsanız mırmır tutarsınız dedi. Biz yinede şartları zorlayıp daha iri balıkları hedeflemekteyiz. İstanbul'dan yola çıkacağız. Bu güzergah ve varış noktamızda bu mevsimde avlanmış olan arkadaşların tecrübesinden yararlanmak isteriz. Yer, yem, olta konaklama gibi her türlü bilgiye ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler. Döndüğümde kısmet olursa GPS koordinatları dahil her türlü resimli bilgiyi paylaşacağım . Herkeze bol balıklı avlar.

Taygun KOCABIYIK
15-10-2007, 21:13
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. İmza kısmını doldurursanız sizi daha iyi tanımış oluruz.
Sorunuza gelince İsmail ustamız yardımcı olabilir diye tahmin ediyorum.

memosenger
15-10-2007, 21:24
yaptım sanırım uyarı için teşekkürler

Rauf
16-10-2007, 04:29
Hoş geldiniz mehmet kardeşim ilginc paylaşımlarınız olucağını tahmin ediyorum.avda işiniz inşallah rast gitmiştir.mehmet diye başladım inşallah doğru yazmışımdır.taygun arkadaşımızın değindiği imza ayarları benim mesaşımdaki imza gibi olmalı aşa yukarı selam eder iyi günler dilerim.

Reşit
14-12-2007, 10:43
Memosenger kardeşim.Çanakkaleye balık avına gideceğinizi yazmışdınız. Acaba izlenimlerinizi de bana yazabilir misiniz? Çünkü ben de oraya sırtıya gitmek istiyorum.Çanakkale hakkında bir bilgim yok.
Saygılarımla

Reşit