PDA

Tüm Versiyonu Göster : Merhabalar

legend1907
18-10-2007, 18:02
selam dostlar ben ilker almanya dan bu isde acemiyim yani mico diyorlar sanirim :D isde ondan sayenizde bir seyler ögrenicem insallah bu arada bir soru biz avlanmaya hollandaya gidiyoruz simdi havalar sogudu acaba bu havalarda balik olurmu acik denizlerde

Yardimlariniz icin simdiden tsk ederim

Rauf
19-10-2007, 04:59
selam dostlar ben ilker almanya dan bu isde acemiyim yani mico diyorlar sanirim :D isde ondan sayenizde bir seyler ögrenicem insallah bu arada bir soru biz avlanmaya hollandaya gidiyoruz simdi havalar sogudu acaba bu havalarda balik olurmu acik denizlerde

Yardimlariniz icin simdiden tsk ederim
İlker hoş geldin mico gemide veya teknede calışan tayfanın acemisine deniyor Bizim sitede yeni üyelerimiz OLTACI olarak başlar .burası paylaşım sitesi her kez bildiğini paylaşır oradaki hava ve balık durumudan buradan bir bilgi verme durumumuz yok ama almanyadan bir kac üyemiz var inşallah onlar size yardım edebilirler.imza ayarlarınızı yaparsanız(örnek benimki gibi olabilir) hem sizi tanımış hemde hitap bakımından yanlışa düşmeyiz selamlar.

legend1907
19-10-2007, 23:45
tsk ederim sayin abim ayarlari yapdim ben gerekli topic e yardim adi altinda bir konu acayim :D

nevzat
20-10-2007, 00:11
İlker aramıza hoşgeldin.

legend1907
20-10-2007, 00:16
tsk ederim usta sayenizde bu isi ögrenicem birde almanya dan dostlar bulabilirsek buraya takilan daha iyi olacak hadi bakalim rastgele

Rauf
21-10-2007, 06:20
tsk ederim sayin abim ayarlari yapdim ben gerekli topic e yardim adi altinda bir konu acayim :D
Bak ilker imza ayarınınbir faydasını şimdi fark ediceksin.Ben 1971-1989 senelerinde almanyada hatta muelheim an.der ruhr da ikamet ettiğimi oradaki kraftwerk union türbün fabrikasında calıştığımı.bilemiyecektin ve benim zamanımda msv duisburg alm birinci ligi bundes ligada oynadını bizim kurduğumuz bir türk takımının onların c takımı olarak mahhalli ligde mucadele ettiğini ama ne hikmetse her sene sonu şampiyonluğa yaklaşmışken seyircimizin cok küfürbazlık sergiliyerek hakemler tarafından engellendiği şimdi gibi hatırlarım .almanya duisburg ta olduğunu yazmasaydın benim hakkımda bu kücük detayı bilemiyecektin selamlar.

legend1907
21-10-2007, 15:13
Evet rauf abi haklisin imzanin faydalari ;) abi cok iyi yapmissin buralardan gitmek ile buralar artik yasanacak cazip bölge olmakdan cikdi sanirim tahminlerime göre böyle gidersen yaklasik 10 sene sonra buralarda türk toplumundan kimse kalmiyacak benim de önümde ALLAH nasip ederse yaklasik 10 senelik bir zamanim var ömrüm yeterse 10 sene sonra temelli dönüs yapmak istiyorum buraya ucagin koltugunda geldim ülkeme ucagin kanadinda gitmek istemiyorum

discus
21-10-2007, 17:04
aramıza hoşgeldiniz.katılımcı olmanız dileğiyle...

legend1907
21-10-2007, 17:25
aramıza hoşgeldiniz.katılımcı olmanız dileğiyle...

tsk ederim simdilik hersey iyi gidiyor :D

Rauf
21-10-2007, 18:05
Evet rauf abi haklisin imzanin faydalari ;) abi cok iyi yapmissin buralardan gitmek ile buralar artik yasanacak cazip bölge olmakdan cikdi sanirim tahminlerime göre böyle gidersen yaklasik 10 sene sonra buralarda türk toplumundan kimse kalmiyacak benim de önümde ALLAH nasip ederse yaklasik 10 senelik bir zamanim var ömrüm yeterse 10 sene sonra temelli dönüs yapmak istiyorum buraya ucagin koltugunda geldim ülkeme ucagin kanadinda gitmek istemiyorum

Amin gurbetcim allah kolaylık versin.