Tüm Versiyonu Göster : Vatan
Caner BALIKÇI
21-10-2007, 13:54
bu gün ıtıbarıyle 16 tane daha şehıt verdık ve kan ağlıyoruz:'( .hakkarıde haınce pusuya düşürülen mehmetçıklerımız kahraman bır şekılde şavaşıp şerefıyle ve vatanını koruma duygusuyla cennetın en güzel yerlerınde yerını almışlardır.allah aılelerıne ve bız türk halkına sabır versın.böyle günlerde bırlık ve beraberlığımızı bozmamalıyız sonuna kadar dırenmelıyız.onun ıçın herkes evıne ışyerıne bayrak assın görsünler türk mılletı ne kadar buyuk ve ne kadar kudretlı bır mıllet
saygılar;sevgıler
[Only Registered Users Can See Links]
legend1907
21-10-2007, 15:39
Söylenecek o kadar cok sey varki söylesek faydasi yok o serefden yoksun it soylari taaaa meclisimize kadar girmisken girip kuzey irak i yerle bir etsek ne olur kitle imha silahi kullansak ne olur
Sehitlerimize ALLAH dan rahmet ailelerine yakinlarina bassagiligi diliyorum herkesin basi sagolsun.
:'( :'( :'(
ALLAH mekanlarini cennet eylesin
yılların birikimi ....40 bin e yaklaşan ölü+yaralı+sakat......
bu basit bir terör değil..planlı ve uzun vadede ülkeyi bölme çabaları...iç ve dış gizli güçler..
1935 li yıllarda Rahmetli İsmet İnönü devletin başı olarak dogu ve güney doğudaki siyasal +ekonomik+eğitim sorunlarını çözmek için gider ve bir rapor hazırlar ulu önderimize...bu gün de baktıgınızda aynı sorunlar yine doğuda yaşanmakta...işte bu gidişat dış güçlerin ekmegine yag sürmekte..işlerine gelmekte..
[Only Registered Users Can See Links]
yazıda bazı satırlar çok önemli
Tüm ULUSUMUZA başsağlığı diliyorum.Şu an hissettiğim duyguları anlatma gereği duymuyorum çünkü ulusunu seven herkesin aynı duyguları hissettiğini biliyorum.
hepimizin başı sağolsun .
Taygun KOCABIYIK
21-10-2007, 20:14
Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak PKK denen şerefsizlerin kökü kazınana kadar bu mücadele devam edecek. KAHROLSUN PKK
Amatör İstanbullu
21-10-2007, 23:20
Teröre, Teröriste Ve Onlarin Işbirlikçilerine Lanet Olsun.
Hepsinin Sonu Mezar Olsun.
bu vatan elde sabanla orakla kurtarıldı.bu vatan erkeğiyle kadınıyla yaşlısıyla çocuğuyla kuruldu.hepimizin atalarının kanı bu vatanda yatmakta.elde tek bir çalışır silah yokken tank uçak var olupta atacak mermisi dahi kalmamışken nice sayıdaki düşmanlara zindan edilmiş olan bu toprakları şimdi dünyanın en ileri silahları en ileri savunma hatları var olduğu söylenirken bir avuç dolusu köpeğe nasıl olurda kan veririz...düşmanımızı iyi tanımamız gerekir malesef uzaklarda aramaya gerek yok çünkü bence çok yakında.bu vatanda bir değil milyonlarca kemal ler var.uyanın artık ey millet uyanın çünkü yarın uykuya yatacağınız bir devletiniz olmayacak, yarın bir türkçeniz kalmayacak,yarın namusum diyebileceğim bir vatanım olmuyacak.bir baş kesmekle kurt sürüsü dağılmaz.
şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır dilerim..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.