Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Facebook gerçeği

Alparsbeğ
25-10-2007, 16:42
Subject: FACEBOOK / DİKKAT>Arkadaşlar facebook gruplarında dolaşan "yok mu şu siteyi çökertecek Türk >evladı!" ya da "report this group" şeklindeki mesajları kesinlikle!! >dikkate almayınız.>>Doğrudur, siteler PKK"ya aittir, fakat merak eden her Türk evladı o siteye >bir kez tıklayınca kendi mehmetçiğine bir kurşun sıkmış olmaktadır. >Bilindiği gibi siteler tıklanılırlık sayılarına göre reklam geliri elde >etmektedirler.>>Mesela Gözde Çıkrıkçı bir yerde yok mu Türk evladı diye feryat ederken aynı >kişiyi PKK supporters grubunda görebilirsiniz.(bunu fark etmek zor değil >başka örnekleri de var) ve bu kişiler muhtemelen yeni üyelik almışlar.. ve >daha neler neler..>>Bu siteler şu an domain nameleri üzerinden değil ip'leri üzerinden yayın >yapmaktadırlar ve zaten bu siteler hackerlar tarafından şu anda >incelenmektedirler. Yani gereği zaten yapılmaya çalışılmaktadır.>>Hepimiz daha duyarlı ve daha dikkatli olmalı, istemeden de olsa, iyi >niyetli olsak da bu tür oyunlara gelmemeliyiz.>>Bu bilgileri bu işlerle uğraşan bir arkadaşımdan edinmiş bulunmaktayım, >lütfen sizler de arkadaşlarınızı bilgilindirmek adına bu grubu onlara >acilen iletin.>>Hassasiyetiniz için teşekkürler!>

freediver
26-10-2007, 07:17
Metin Bey duyarliliginiz icin cok tesekkürler...Aradim bulamadim.
Ama
Muhtemelen orada gecen PKK= Public Key Kryptografie...Acik anahtarli sifreleme ya da Asimetrik sifreleme sistemide deniyor.

Alparsbeğ
26-10-2007, 13:46
Cumhur'um teşekkür ederim yorumuna; Public Key ingilizce tamam da "bildigim kadarı ile" Kriptografi "C" ile başlar gibi. Almanca da "K" ile başlayabilir.
Yoruma açıktır.
Tekrar teşekkür ederim.

Sevgi ve Işıkla Kalın

baturhan
26-10-2007, 21:39
Metin iyi bir hacker tanıdığın var ise,facebook'a kadar neler var..
görmek ve üzülmek ama bir o kadar da sinirlenmek istersen,youtube dan anahtar kelimeyi bir arat istersen..

Alparsbeğ
26-10-2007, 22:48
Metin iyi bir hacker tanıdığın var ise,facebook'a kadar neler var..
görmek ve üzülmek ama bir o kadar da sinirlenmek istersen,youtube dan anahtar kelimeyi bir arat istersen..

Maalesef ki hak vermemek mümkün değil. Ancak elimizden geleni yapmak ta görev değil midir.
Gönül birliği olsun

Sevgi ve Işıkla kalın

mufi
27-10-2007, 05:43
Metin Bey duyarliliginiz icin cok tesekkürler...Aradim bulamadim.
Ama
Muhtemelen orada gecen PKK= Public Key Kryptografie...Acik anahtarli sifreleme ya da Asimetrik sifreleme sistemide deniyor.

Cumhur cum hoşgeldin dersler/imtihanlar nasıl?? umarım iyi gidiyodur

ismail2776
28-10-2007, 14:32
Yüzbinler toplanıp yürüyüş yapıyoruz. Tepkimizi ortaya koyuyoruz. Ama bilmedende, farkında olmadan bu tür olaylarla karşılaşıyoruz. Teknolojinin karanlık yüzüdür bu. Ama bilinçlenmek en iyisidir.

hijacker54
17-11-2007, 04:13
Çok güzel Bir Paylaşım Emeğine Sağlık..